Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *128*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

elle oare ti-am spus ca am vazut pozele cu fetele frumoasele? parca da...ma lasa memoria de tot.

mihaela zic si eu acum ce spunea Raluk...ti-ai factu si tu un control la tiroida...ca mi tare-mi suna cunoscute simpotmele astea cu ameteli, cadere de par, luare in greutate, piele extrem de uscata...adik eu...si rezultatele au iesit aiurea.

acum sunt bine, dar m-au lasat pe aceeasi doza mare de levotiroxina.

aici a fost azi cald si am stat vreo 3 ore in parc. si-a facut si un pik de bronz pustiul meu. a fost foarte incantat sa topaie pe banca din parc. a admirat si narcisele si s-a uitat la copii care se jucau la topogan.

eu ii fac baie o data la 2-3 zile.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Dana, Luto, Raluka, elle, Alex, Lali, Monikus,Selen Va multumesc tare mult pt raspunsuri , sunteti niste dragute. Daca am uitat sa multumesc cuiva, sa ma ierte, mi-a scapat . Soimita a limpait azi cateva lingurite de supica su cereale, dar eu nu vad pofta despre care vorbiti voi, adica eu trebe sa tot imping lingurita ca sa intre :(. Undeva gresesc eu, sunt convinsa, desi imi dau interesul sa creez o atmosfera vesela, avioane, aplauze, pupaceli etc. Fructele mi le refuza, zau ca nu o inteleg . Mai perseveram.

Dana, tare mult m-a impresionat mesajul cu cercelusii , sper sa uite micuta repede si sa zambeasca frumos la poze, sa o vedem si noi. Cat despre sperietura ta zdarvana de azi, nu am cuvinte, te imbratisez tare. Bine ca Ana a scapat cu sperietura .

Alex, pup zana mica sa treaca febra, varsaturi, intepatura vaccin. Of, ca tare e greu ca puiutii mici, ce sa facem, trecem prin tot felul de patanii. Am o prietena care zice ca din pacate copiii nu vin cu manual tehnic, si mare dreptate are.

Selen draga, Ebrusca e nemaipomenita, o frumoasa si o avansata , m-a cucerit, am vazut videoul de vreo 10 ori.

Kemsy, e super dragalas puiul tau cu ochi albastri. Ma topesc dupa freza lui .

Iulia, eu fac baita zilnic, pt placerea soimitei, dar pun sampon o data la 3 zile. Unde vade si ochiu' meu poze cu luta ta?

Hepilica, Uka si Fraguta, sunteti un cuplu cu un simt al umorului formidabil. Imi descretesc mereu parul, pardon fruntea, cu posturile voastre. Aia cu ovacabuna e de pomina! Pup printesele superbe

Ma duc sa vad pozici cu Davidosu cum o vrajeste pe Sonia, abia astept .

Manga, ce faci draguta? Ziceau fetele ca mergi in ro, pe cand vacanta? Pup buzicile sexy de Pisky.

Mihaela, pup puiul buf-buf, sper sa nu se mai intample. Mie mi se pare ca simptomele alea de care zici ar trebui sa indice un dezechilibru pe undeva, ai posibiloitatea sa mergi la analize?

Sabina, sunteti superbe de la mic la mare, vorba vine, ca tu esti mignona de-a dreptul. Sper ca e mai bine Lisa, multa sanatate .

Gagea, ma bucur sa ne intersectam la acelasi capitol , ca si eu intru acum rar, desi as sta ore in sir pe forum. Felicitari pt cum te descurci cu diversificarea, mie mi se pare super cum faci tu.

Monikus si Raluk, daca nu va aveam pe voi in minte ca mamici extrem de curajoase si devotate si iubitoare si rabdatoare, cred ca ma ajungea oboseala si faceam un mic babyblue. Sa stiti ca datorita voua m-am tinut tare in vremurile astea de epuizare

Ioanna, Carol al tau are ochi superbi, hipnotizanti, l-am vazut zilele trecute, pup dulce si la el .

Multa sanatate si mamicilor racite, sa va faceti bine si sa fiti in forma pt iepurasii vostri.

Fetele, m-am destrabalat de-a dreptul in seara asta, cine stie cand mai apuc. Ma duc sa spal una bucata soimita (mai trece si cu numele de ratusca aurie si mai nou panda datorita rotunjimii feselor mult iubite)

Va pup

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Nela, te asteptam cu vesti, sper din suflet ca Ana e bine, sanatoasa. te pup si te imbratisez.

Cuscra Mada, sper ca si tu esti bine, cu ginerica si va plimbati, distrati si de asta nu intri pe forum. Cel mai dulce pupic pt Iri de la soimita

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata si poftiti la .

Nu am starea necesara sa ma intind, insa va spun ca aseara am luat-o de la capat, din pacate. A papat frumos si nu dadea semne ca o supara ceva, cand mai avea cateva inghitituri din bibe a vomitat TOT cu tetina in gura, iar schena horror, iar copil speriat si ud leoarca, ,iar schimbat din cap pana in picioare, iar cerut lapte, a papat cativa ml si a adormit. A dormit toata noapte, dar dimineata nu a vrut sa pape mai mult de 90 ml, adica jumatate din doza obisnuite, asadar e clar, ceva o supara, nu stiu ce insa azi megem negresit la dr. Febra nu prea a mai facut, deci nu cred sa aiba legatura cu vaccinul...poate mai degraba cu shimbarea laptelui, ca am trecut pe NAN2...nu stiu, sper sa ii dam de cap...kk face normal...ooof, sa ne tineti pumnii, sunt tare amarata.

Imi pare rau ca m-am plans, dar nu am cui, si e tare greu sa le tii in tine pe toate, of, ca m-a apucat si plansul, va las ca nu vrea sa va stric ziua.

V-a pup mult!

Nela ma gandesc la voi, sper ca sunteti bine.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza mamici si pitici!

Alex tinem pumnii sa afli ce este, sa te linistesti...daca zici ca doar la lapte a vomat, s-ar putea sa fie de la trecerea la alt laptic....

Manga, Delia pupam fetele si dovleceii din dotare!

Kemsy e un dulce Loris! da voi l-ati tuns sau asa arici ii creste lui parutzul?? oricum, e un scump, si tu arati tare bine!

Luci Adi de ce n-a vrut jumperoo? ca al meu zice ca nu stie cat e de sanatos si atata timp cat are dubii, mai bine nu riscam....asa ca tot eu voi fi jumperoo-ul printesei pt o bucata buna de timp

LA MULTE LUNITE JOSHUA SAMURAIUL SI EDUARD!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Buna dimineata,

care va sa zica, Aidan e mancau de-al nostru . Sa se faca mare si voinic sa cucereasca jumatae de regat ca cealalta jumatate i-o oferim lu' Davidosu

Delia pupam si noi soimita aurie

Alex calmo calmo .....mergi la dr si vezi ce-i de facut pt Zeina cea frumoasa.

Selenico: "copilul trebuie sa se dezvolte natural, sa sara singur, sa-si dezvolte singur muschii, sa invete sa se tarasca si sa se ridice"

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

trebuie sa ma mandresc si eu ca nu ma pot de fericire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanuKa spune:

buna dimineata
o noapte horror am avut si noi
mandra a vrut sa doarma numai laga mine si cu nasul in san , dar are scuza saracuta , am luat amandoua raceala de la Alexandru

pe mine ma doare gatul de mor si ea tuseste stranuta si are nasul infundat
dupa o spalatura cu serum si curatat cu batista sugarului respira mai bine
dar oricum incerc sa iau o programare la pediatru
am vrut sa-i dau ceva sirop sau un supozitor dar mi-am amintit la timp ca am luat eu paracetamol asa ca nu ma risc

sanatate multa la toti bebelusii ca vai bine este cand nu sunt bolnaviori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanuKa spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

ai si cu ce
iui Doamne ce scump e
bravo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

pai ai de ce mami! bravo lui David fortosul! ce mocuta frumoasa are el, iar bulanasele lui sunt

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput