Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *128*
Raspunsuri - Pagina 13
bely spune:
Olá mamici si bostanei
Danuk imi pare rau pt Izuca, insanatosire grabnica
luto ai o mandrete de baietel, ce frumos se tine el de gratii
selen avocado cand e copt intra bine lingurita in el, ca si in unt, chiar se desprinde foarte usor de coaja. Il tai in 2 pe vertical si apoi sucesti cu o mana intr-o parte si cu alta in cealalta parte(sper ca ai inteles ceva) si asa se desprinde foarte usor..ca sa vezi sigur daca e copt il mai poti incerca tu, trebuie sa fie cremos si unsuros in gura, daca e spre amar inca nu e copt la fel va fi tare cand iei din el..
vias spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
legume asa in za morning? Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
asa i-am dat...pe la 10:30 - 11:00 cam mereu
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
alex25 spune:
Asa, deci un verdict de la dr este: "nu prea poate fi de la lapte ptr ca ar fi vomitat din prima zi, verificati tetinele sa nu curga prea repede si sa inghita lapte mult, dati debridat cu 10 minute inainte de masa, incercati sa ii puneti o cupa de cereale in lapte ca sa devina mai grosut, urmariti cum evolueaza si daca nu si nu schimbam laptele."
Si dupa ce o sa papam legumele la 3 plecam si la dr noastra, sa vedem ce zice si ea.
Insa mie mi-a intrat cuiul cu laptele, asa am patit si cand am schimbat Topferul, toata lumea zicea ca nu e de la lapte, insa eu asa am simtit, si pana la urma am schimbat, fata a inceput sa pape fara probleme si nu mai refuza biberonul si i s-au reglat si scaunele....deci....sa vedem, dar tare inclin sa ma bazez pe instinct din nou.
Voi asa, la rece, ce ziceti?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
Bineinteles ca Davidelu' mi-a incantat privirea si mi-a inseninat ziua!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
happy_uka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui moni_iulia Buna! Davidelul mi-a facut ziua!
Termos eu am luat dar, a facut altcineva comanda de pe net si nu stiu exact site-ul(iti trimit pm cand il aflu).Oricum e un singur termos de la jane peste tot cu 39lei. Mami care a facut comanda are fetita si a luat portocaliu si scrie pe el ca tine 2 ore cald la 40 de grade iar al meu e albastru si tine 4 ore. Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita(18 oct) in asteptarea primaverii Romania- The land of choice |
Merci mult, dinala mi-am comandat si eu, acum 5 minute ! Si o gentuta termoizolanta .
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
Iulika29 spune:
Seful unui magazin angajeaza un vanzator. Il ia deoparte si ii zice:
- Trebuie sa stii ca eu am un sistem: daca un client imi cere un lucru eu reusesc sa-l fac sa cumpere doua. Acum te invat.
Intra in magazin o doamna:
- Buna ziua, as vrea un spray Pronto..
Seful se duce in spate si se intoarce cu un spay Pronto si cu un Vetril.
- Ma scuzati, eu vroiam doar Pronto.
- Vedeti doamna, odata ce stergeti de praf mobila se va vedea ca aveti geamurile murdare
- Bravo, aveti dreptate, le cumpar pe amandoua!
- Vezi, zice seful noului angajat, asa se face .
Intra o a doua doamna:
- Buna ziua, as dori o sticla cu Vetril.
Seful se duce in spate si se intoarce cu o sticla de Vetril si cu un spray Pronto.
- Ma scuzati, eu v-am cerut doar un Vetril.
- Draga doamna, daca dumneavoastra curatati geamurile o sa se observe imediat urmele de degete pe mobila.
- Aveti dreptate, cumpar tot!
Seful catre noul angajat: urmatoarea clienta e pentru tine
- Buna ziua , as dori o cutie cu Tampax.
Vanzatorul se duce in spate si se intoarce cu o cutie de Tampax, un Vetril si un Pronto.
- Cred ca ati gresit, v-am cerut doar o cutie cu Tampax.
- Stiu, o intrerupe vanzatorul, dar vazand ca saptamana asta nu faceti sex, n-ati vrea sa faceti si un pic de curatenie in casa?
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Iulika29 spune:
Buna dimi!
Sunt si eu pe aici cu un marait de zile mare si afara ploua de rupe.Så imi dau palme nu alta!!
Bruce, minunea noastrå
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Buna dimi! Sunt si eu pe aici cu un marait de zile mare si afara ploua de rupe.Så imi dau palme nu alta!! www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
eu radeam ca reactie la bancul tau, nu la urmatoarea postare
imi pare rau ca Brucu e maraici, oare ce are?
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
Iulika29 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
eu radeam ca reactie la bancul tau, nu la urmatoarea postare imi pare rau ca Brucu e maraici, oare ce are? Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
Poti så razi si la aia!!
Bruce, minunea noastrå