Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (70)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

cate contractii nedureroase trebuie sa avem maxim pe ora?

ca eu am avut deja doua in ultimul sfert de ora. mi s-a intarit burtica pentru cateva secunde, dar fara sa ma doara...sper sa nu fie rezultatul efortului si sa fim in ordine....

Bulina 27+ cu poznas

Mie mi-au spus sa nu fie mai mult de 5 pe ora.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 20+ de Tudor Sebastian si inca deliberam

le monitorizez...poate sa iau si no-spa...mercic

Bulina 27+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Burticutelor... sa nu anuntati voi 'Capitol nou'...

Azi am avut probleme cu net.ul de la Vodafon si am crezut ca nu se incarca pagina asa ca am plecat in 'natura' si mi/am facut de cap... dar cu cap
Cand colo... 14 pagini scrise... ha, va de noapte buna si va gadilicesc maine... bibilicelor dragi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Eu pot sa imi iau adio de la banutii pentru cresterea copilului ,nu am nici o sansa pentru ei

25+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

BZN.ule... si la mine o sa fie la fel cand o sa am burtica. Sunt PFA si daca nu strang de pe acuma... o sa strang din dinti atunci. Naspa, aiurea, c/am nasol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

buna seara si [b]Hristos a Inviat![/b

sper ca toate burticile sunt bine si au petrecut frumos de sarbatori

s-au mai linistit lucrurile si la noi, pana la urma am reusit sa cumparam casa, pentru inceput n-o sa avem gaze dar....asta e, ne luam o butelie, am pus in stand by propunerea de divort a sotului si la un moment dat o sa-i dat cu ea in cap, ca tare merita
eu am fost foarteee racita, inca mai trag, dar sunt relativ mai bine, am cam fost toti din familie, pe rand, dar eu cel mai rau

astazi m-am trezit si eu devreme sa imi fac analizele de 26s si ce sa vezi, dupa ce stau vreo jumatate de ora la coada, plec cum am venit pentru ca: 1. trebuie sa fiu acolo la 7.30 dimineata (sa aiba timp sa imi ia sange de 3 ori cu pauza intre recoltari...trebuie sa beau niste glucoza..); 2. astia de la cmu s-au nesimtit si mi-au zis ca trebuie sa platesc marea majoritate a analizelor pentru ca nu intra in abonament pe sarcina, as aca trebuie sa merg la dr sa imi treaca alt diagnostic in afara de sarcina

cu bobinache 21s+
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana. spune:

Racusor nu am fost la Pilates ca am iesit in parc cu niste prieteni si ne-am lungit.

24 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

CD ma bucur ca s-au mai linsitit apele

cum adica te-au pus sa platesti? ce analize aveai de facut? ma intereseaza si pe mine ca si eu sunt arondata cu serviciul..

mayasomn usor

felicitari fetelor pentru vestile bune de la eco

----------------------------------------------
my somebody....

25+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Hristos a inviat!

Ce faceti, dragi burtici? Noi aseara ne-am intors din "vacanta" de Paste, petrecuta la parintii mei la Barlad. A fost dragut, am mancat pe rupte, inca nu am avut curajul sa ma urc pe cantar

Azi dimineata am mers si la eco pt. morfologia de trim. II, si eu si sotul cu niste emotii cat casa! Slava Domnului, bebitza al nostru e bine sanatos, are toate organele la locul lor, bine proportionat si are 431 grame! Suntem mandri tare de el si ne-au dat si lacrimile cand i-am vazut fetisoara! Cred ca si Bebitza a avut emotii ca azi mi-a dat picioruse cam toata ziua

In weekend promit sa vin si cu cateva poze noi, inclusiv poze cu mutrita lui Bebitza!

In privinta problemelor cu afacerile ne-am mai linistit, in sensul ca am luat o decizie ferma: vom renunta la una din ele (cea in care eram asociati cu inca cineva). Mai urmeaza o perioada dificila pana terminam cu iesirea din firma respectiva, cu impartirea banilor etc. dar deja suntem mai fericiti numai pentru ca ne-am hotarat in ce directie sa o apucam. Tineti-ne pumnii sa terminam cu bine si cat mai repede.

Sunt in urma cu 3 capitole, asa ca imi cer scuze ca sunt pe dinafara cu ultimele evenimente din Delfinariul nostru drag
Sper sa recuperez in weekend si la inceputul sapt. viitoare. Am dedus doar ca Btz_ovi a avut probleme din cauza efortului.. imi pare tare rau, barladeanca mea draga! Inteleg ca esti mai bine acum, sper ca nu a fost din cauza drumului la Constanta de Paste.. Ai grija de tine si de bebe, -ici multi!!!

CD, nu cunosc exact ce s-a intamplat cu sotul tau, dar am citit cu stupoare de divort?!?!? Sper ca sunteti bine acum si sa va indreptati catre liniste si impacare! Ma bucur ca ati rezolvat cu achizitia casei!

Salutari si pupici multi la toate burticutele (promit sa citesc din urma curand) si Albinutei noastre dragi Maya! Mi-e dor tare de voi toate, dar mai am de "tras" cateva zile cu pregatirea actelor pentru retragerea din firma si apoi o sa revin cu mare drag in Delfinariu!

Somn usor.....

Elena 20+ cu un cuminte

Mergi la inceput

CD.ule... iupiiiii, ma bucur mult ptr voi. Cred ca nu sunt 15 min de cand ma uitam la poze... ma intrebam ce faci si trimiteam pupici... vorbesc serios.
Ma doare cand e vorba de suparari, n/ar trebui sa existe pe suprafata pamantului...

Noapte buna! Chiar e buna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Uitasem sa schimb si eu semnatura...

Elena 21+ cu un cuminte

Mergi la inceput

MicPuiutz... si mie de tine.
Si de....... Dragaicoooooo, nu/mi simti lisa? Hai ca nu am uitat de Cuba... astept sa vina vremea.

Mergi la inceput