Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 15
puiutz_mic spune:
MICHELLE si GABRIELA
LA MULTI, MULTI ANI, SARCINA USOARA SI FRUMOASA, NASTERE LA TERMEN SI BEBELUSI SANATOSI SI PAPACIOSI SA AVETI!
iertare pentru intarzierea cu urarile
Elena 21+ cu un cuminte
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana. Racusor nu am fost la Pilates ca am iesit in parc cu niste prieteni si ne-am lungit. 24 cu |
mai era acolo o Ana , de asta am intrebat
Bulina 27+ cu poznas
racusor2010 spune:
CD Adevarat a inviat!
Felicitari pentru casa! Sa o stapaniti sanatosi! Si pentru calmarea spiritelor
Sa stai si tu mai linistita de acum, ca prea te-ai agitat...
nu inteleg de ce ai zis ca trebuie sa platesti la CMU ce tip de abonament ai? tu mi-am facut cu 2 saptamani inainte de Paste testul de glucoza de care zici tu (iti ia sange de 3 ori) plus alte analize de sange si nu am platit nimic...
sanatate multa!!!
Bulina 27+ cu poznas
racusor2010 spune:
Puiutz Adevarat a inviat! bine ai revenit!
Bine ca ati luat o hotarare, macar de acum va focusati pe ceva si rezovati, cu cat mai putin stres!
Felicitari si pentru bebe sanatos
Bulina 27+ cu poznas
racusor2010 spune:
Si pentru ca tot sunt asa matinala si am recuperat ce ati scris aseara, cand eu trageam pe dreapta vin iarasi cu micul dejun..
sper ca nu v-ati saturat de cereale cu lapte si cateva
in weekend promit ca schimb meniul
o zi minunata sa aveti !!
fug sa ma pregatesc de mers la munci
Bulina 27+ cu poznas
Florentina_C spune:
Neata si de la mine...
Racusor yammmyyy...bun micul dejun...
Vine week-end-ul incet incet... Abia astept finalul zilei de azi si sfarsitul saptamanii de munca... Sper doar sa prindem soare mult in Buc in week-end.
Va cu drag pe toate.
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 20+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
matusa77 spune:
Buna dimineata!
PUIUT MIC ma bucur de vestile bune de la morfologie, sa tot creasca bebe mare si sanatos. Unde ai facut morfologia fetala?
CD bine ca a ti alungat gndurile rele .
Racusor matinala in fiecare dimineata.
saptamana 24 Ducu
bumblebee spune:
Neata!
Puiutz, bine ai revenit Succes cu afacerile si tot ce tine de ele si felicitari pt cuculetul sanatos
Racusor, ce misto tre' sa fie la gimnastica de gravidutze...
CD, incet incet s rezolva toate
Alina 23+ cu
gargarita
paula_m spune:
Buna dimineata
Puiutz mic, sa-ti traiasca flacaul!!!!!
CD, sa aveti noroc de casa, tb sa o uzi!!! Cat despre partea cu divortul, bine ca s-a rezolvat, asa sunt barbatii, mai intai fac prostii si apoi gandesc...
Acum am auzit la tv ca in week-end ploua...vreau vreme frumoasa !!!!
Sa aveti o zi frumoasa
Lipsesc fete...unde sunteti Enik, Bamboletta, Aelita si mai sunt inca, dar nu imi vin in minte...Tot in vacanta de Paste?
Paula, 24+ cu Andrei
beluistef spune:
Neata fetili
Eu inca de numa...abia imi tin capul in pozitie de drepti, as pune capul pe birou si asa as mai trage un pui de somn ...mama-mama.
Racusor multumim de tratatie
CD felicitari pentru casuta si pentru rezolvarea problemelor cu sotul...
Pufescu si Crispo felicitari pentru vestile bune de la eco si bebei sanatosi.
Oana asteptam vestile si de la tine.
Corina eu nu as vrea sa trec de 40 de sapt. si as vrea ca bebica sa vina singur pentru ca la fete am avut induceri, tot asa ca nu aveau de gand sa iasa si nu a fost prea placut si chiar nu as vrea sa trec maxim de 41 de sapt. Si imi este groaza de perfuziile alea..brrrrr...ca te lasa sa te chinui si nu te baga in seama, iar de epidurala nu se pune problema, nu se prea face pe aici..totul pe viu. Stiu cum este ca pe ambele le-am nascut normal si fara epi., dar totusi sa te chinui cu perfuziile alea....
Sa aveti o zi cat mai placuta si sa treaca repede sa vina week-end-ul....sa dormim mai mult.....eu sunt cu somnul
Elena, 27+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem )
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)