Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 13
crispro spune:
Fetele, stiti cumva daca prenatalul poate sa il dea si medicul gine? Parca asa citisem undeva...
Cristina 26+ cu
btz_ovi spune:
Eu pot sa imi iau adio de la banutii pentru cresterea copilului ,nu am nici o sansa pentru ei
25+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
racusor2010 spune:
gata burtici, m-am intors
Raportez una ora Pilates (combinata cu putin dans) au venit cei de la Pro tv sa filmeze (pentru ce se intampla doctore)...deci ajungem vedete eu eram imbracata cu tricoul sotului si a zis sotul ca practic apare el la TV, ca si el are burta ta
a fost tare bine si dupa altfel intrau picioarele in balerini...si nu ma mai dor gleznele
sa vedem maine daca ma mai pot misca, ca la ce au avut de suferit muschii mei saracii dupa atata pauza
apoi am stat vreo 2 ore la cursul de pregatire de nastere...despre durere...a fost interesant, doar ca ne-a aratat niste filmulete cu nasteri naturale si mi s-a facut frica...am zis ca nu mai nasc sper sa imi treaca frica...
Bulina 27+ cu poznas
racusor2010 spune:
Ana, ai fost si tu? erai burtica cu tricou galben in 32=33 saptamani?
daca da, eu am fost nesuferita care te-a facut sa astepti la receptie ca aveam prea multe intrebari
Bulina 27+ cu poznas
Sheritra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Fetele, stiti cumva daca prenatalul poate sa il dea si medicul gine? Parca asa citisem undeva... Cristina 26+ cu |
Nu. Numai medicul de familie.
Shery 24 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)
Sheritra spune:
Felicitari pt eco Pufescule! Distractie in vacanta!
Shery 24 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)
racusor2010 spune:
cate contractii nedureroase trebuie sa avem maxim pe ora?
ca eu am avut deja doua in ultimul sfert de ora. mi s-a intarit burtica pentru cateva secunde, dar fara sa ma doara...sper sa nu fie rezultatul efortului si sa fim in ordine....
Bulina 27+ cu poznas
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 cate contractii nedureroase trebuie sa avem maxim pe ora? ca eu am avut deja doua in ultimul sfert de ora. mi s-a intarit burtica pentru cateva secunde, dar fara sa ma doara...sper sa nu fie rezultatul efortului si sa fim in ordine.... Bulina 27+ cu poznas |
Mie mi-au spus sa nu fie mai mult de 5 pe ora.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 20+ de Tudor Sebastian si inca deliberam