Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (153)
Raspunsuri - Pagina 4
Luminel spune:
Saluatare!
Mi-am adus aminte ce mai voiam sa scriu ieri si uitasem:
Dani, intrebai daca mai e vreun copil care nu vorbeste...ei bine, Cristiana nu vorbeste nimic, nimic, decat ma ma ma, pa pa pa, na na na, ta ta ta, ba ba ba...daca asta se poate numi vorbit....asa ca stai linistita, Vladuc e chiar mai inaintat...dar eu nu ma stresez, asa a vorbit si frate-sau, tarziu la 2 ani si 8 luni...iar ea chiar intelege si stie tot...
Alysh, sa stapanesti sanatoasa si fara incidente "roscata"! felicitari si pentru acomodarea lui Vlad!
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
gabitzam spune:
Dani, noi am avut un leagan de la www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2002&e=product&pid=38840&ncat=thumbnail&pcat=b_babygear" target="_blank">Fisher Price care si-a facut si ultimul banut. Merge de la nastere pina la 11.5 kg. Dar pot sa-ti zic ca l-a tinut si pe Andrei care avea 18 M-a scos din multe belele leganusul asta, tare mi-a fost drag. Are motoras, se leagana singur cu mai multe viteze si are si melodie. L-am dat si noi mai departe la alt bebelus dupa ce a implinit Raducu un an cred. Uite-l si pe Raducu in el la o luna, la trei luni si la 8 luni.
Eu l-am luat de la Mothercare din Bucuresti si a fost undeva in jur de 450ron.
Alaturi de SEBI
Alysh spune:
Luminel, am tot vrut sa-ti scriu , sa-ti spun cat de rau imi pare ca ai trecut prin asa o aventura. Dar m-am preocupat asa mult de adaptarea asta a lui Vlad ca am uitat! Bine ai revenit si refacere usoara!
Dani, noi avem de la GRaco, un leagan in adevaratul sens al cuvantului. Uite-l L-am luat de la BAby star si a fost in jur de 500 de ron. Il va folosi si Luca!! Suntem f multumiti de el.
Laurita, cautand poze in arhiva pt DANI, ia uite ce am gasit. Ce zici? Frumos , nu? Acum o sa avem pereche
ALI, mami de Vlady si 30+ cu Luca
gabitzam spune:
Vai, ce poza frumoasa, Alysh!!! Mai aveti rochitele la fel? Le luati si la bebici ceva unisex la fel si refaceti poza inca o data
Alaturi de SEBI
Alysh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzam Vai, ce poza frumoasa, Alysh!!! Mai aveti rochitele la fel? Le luati si la bebici ceva unisex la fel si refaceti poza inca o data Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) Alaturi de SEBI |
Da, eu o mai am...cred ca si LAURITA! Cu siguranta o sa facem un bis....in 6 de data asta. Deja stiu eu ca Mirci si Vlad au camasutze si vestutze la fel, pt Luca si Ilinca tre sa cautam ceva unisex....iar noi ne scoatem rochiile de la naftalina
ALI, mami de Vlady si 30+ cu Luca
Andrada79 spune:
Cleo din pacate rata noastra e ff mare 630 euro pe luna iar salariile nu sunt enorme. Jumatate din rata o suportam din salarii si jumatatea din chiria care o luam pe o casa inchiriata, casa care dateaza din 1920 si care se afla si pe site+ul Primariei ca fiind cu risc seismic. Speranta noastra mare a fost sa o vindem si sa achitam parte din imprumutul de la banca insa nu am reusit deloc sa o vindem pana acum chiar si la pret mic mic. Se cumpara si se vinde destul de greu in perioada asta plus ca si ceea ce vindem e vechi ......si in cazul asta scad sansele ff mult de a putea vinde. Ce sa iti zic a fost fffff nasol cand am ramas fara chiria si pt ca din salariile noastre daca acoperim si rata in totalitate si toate cheltuielile casei in care stam (lumina, gaze, benzina, telefon...) mai raman fix 2 mil din care sa mancam, sa cumparam si consumabile in casa si nu mai zic de vreun medicament sau control la doctor. Problema e ca atata timp cat depind ffff mult de chirie imi e frica sa risc pt ca stiu prin ce am trecut ultima oara cand am ramas fara chiriasi si a durat 2 luni pana am gasit altii si chiar ma gandeam atunci ca daca aveam si bebe 2 nu stiu cum depaseam criza. Rata la banca era musai ca sa o platim ca altfel..................noi am ipotecat apartamentul mamei....... Chiria e un venit ffff variabil ca te trezesti oricand fara chiriasi plus cum am avut ultima oara ghinion sa ne anunte “stii noi plecam de poimaine, vezi ca maine nu iti mai da+mi chiria ca doar ti+am dat garantie...”. Dar asta e, nu imi ramane decat sa sper ca poate voi reusi candva sa vand casa aia veche ca altfel 30 de ani tot cu rata asta mare voi!
Dani noi pe asta l+am avut http://good-times.webshots.com/photo/2883775660104143825BdUEbU uite si aici un filmulet http://good-times.webshots.com/video/3059180910104143825lniEgn
si l+am mai avut pe asta http://good-times.webshots.com/photo/2341613330104143825ExgYOo care e mai usor de mutat dintr+o camera in alta dar nu a avut asa mare succes ca celalalt!
Cautand pozele cu bouncer am dat peste astea:
http://entertainment.webshots.com/photo/2294797230104143825JjtIAq
Ce au crescut Mladitele si Mugurasii nostri!!!!!
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alysh Laurita, cautand poze in arhiva pt DANI, ia uite ce am gasit. Ce zici? Frumos , nu? Acum o sa avem pereche ALI, mami de Vlady si 30+ cu Luca |
aaaaa, poza unde zice tati ca voi sunteti gemene dar nu sunteti surori!!! Cum se poa uita asha o poza??
Andrada, e f. complicat , uof . Va doresc din tot sufletul sa iesiti din impas. Si noi ne bazam pe chiria la gars.- am scazut pretul la ea, tocmai pt a ne mentine chiriashele. O sa fie bine .
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
aelita spune:
uf...scriam mesaj din capitolul din urma,va raspundeam celor care mi-ati raspuns in legatura cu comentariul acela,si va admiram pozele...cum scriu eu cu pagina separata in timp ce citesc...
si mi-a calcat Andres pe cablu,a iesit din acumulator si fiind laptopul cu bateria scoasa mi s-a stins.cand s-a aprins,nu mai era mesajul
asa ca nu pot sa mai reiau,,multumesc pt raspunsuri !
si v-am admirat pozele frumoase !
of...raspunsesem deja la cateva pagini citite...
am ajuns la mesajul lui ALISH,cu intamplarea cu plansul lui Vlad si cu plansul ei ...mi se rupe inima !!! saracutul ,neconsolat si plangand sa vina mamai! eu stiu ca s-or obisnui ei odata si odata,dar depinde si cum se obisnuiesc ! faptul ca nu mai plang intr-o zi,pe mine nu ma consoleaza,ca normal ca nu vor mai plange,dar cu ce raman ei din experienta asta???conteaza mult cine si cum ii "obiosnuieste".si daca ei sunt la inceput cu niste ingrijitoare care nu ii acorda atentie..si il lasa sa planga pana ii trece..asta nu prea e bine.of,e asa greu cu ei asa mici ...
20+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
belleane spune:
Uitasem sa spun la multi ani Ceniei: Sa-ti traiasca comorile si sa traiesti sanatoasa si fericita pana la adanci batraneti.
Voi fetelor, pe unde sunteti?