Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (153)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Salutare!

Wow, cate s-au intamplat cat am lipsit eu!!!!

Vreau sa urez si eu bun venit pe lumea asta fratiorului si surioarelor de M&M: Adam, Sophia si Andra Elena! Felicitari mamicilor si recuparare usoara! Sa va traiasca bebelusii, sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!
Am reusit sa vad pozele lui Dani (foarte frumoasa sorelina, iar de Vladuc ce sa mai zic, un frumos si un scump) si filmuletul Ceniei cu surioara "guresa"...dar pe ale lui Magdone nu am reusit

Am mai vazut o gramada de pozici frumoase: Ochioasa cocheta de Desiree (superba vacanta cred ca ati avut!), Gogoasa frumoasa de Chinabulina (ce scumpa e!!!!), pisicuta dulce, dulce Mara de Cleo, flacau in toata regula Mirci (vai ce mare e, nu zici ca are numai doi ani) si doua surori frumoase (daca nu era burtica Laurei, nu cred ca va deosebeam), o pereche de fratiori scumpi David si Mati, alta pereche de fratiori frumosi Eli si Cri si inca o pereche de fratiori dulci Andrei si Raducu. Daca am sarit pe cineva, iertare

Dani, imi pare rau de depresia ta...e normal sa-ti fie un pic teama si sa fii stresata dar mergi inainte, daca alte mamici au putut, o sa poti si tu! capul sus!

Simonix, vai, ce ghinion...tocmai acum cand sa va bucurati de vacanta la bunici...sanatate multa! pozele cu smecherasul Robertrix am uitat sa le mentionez...ce dor mi-e si mie de parcul Titan...ce frumos e!!!

Eu azi am fost la Coltea...am scapat pentru moment de operatie, in sensul ca trebuia facuta in maxim 48 de ore de la traumatism (ghinionul meu ca s-a intamplat de Paste si n-am fost nici in Bucuresti...la Caracal oricum nu ma operau decat dupa cateva zile)...intre timp plaga s-a infectat si mi-a dat tratament cu antibiotic. Dupa doua luni, daca ma deranjeaza dpdv estetic cum va arata nasul, pot sa ma duc sa-mi fac rinoplastie...altfel, fiziologic nu ma va deranza cu nimic, m-au asigurat. Oricum, nu ma mai marit asa ca daca ramane nasul un pic stramb si nu va fi foarte dizgratios, nici sa n-aud de operatie.

Aaa, mai voiam sa va multumesc pentru compasiune si pentru urarile de Paste!

tuturor!

Edit: Cleo, pana la urma ai reusit sa-ti dai demisia? bafta la noul job!
Ylari, nici pozele cu Eva nu mai sunt in album..poti sa le mai pui, te rog? Succes la gradi luni...si nepotul meu incepe tot luni gradinita...sunt curioasa cum se va adapta, ca e un rasfatat.

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Ptr. verde, incercati combinat afine si lamaie.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Andrada ce chestie, asa o chema pe doctorita: Marcu Mihaela. Eh, nu e chiar asa rau, azi a fost mai bine, a si baut o cana cu ceai :) Si a mancat pe seara niste uscaturi, am iesit si in parc un pic sa ne aerisim si are stare generala buna. Ieri pe vremea asta era deja terminat.

Revin cu concluzii dar pe maine cred Azi trebuie sa fug.

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Simonix, imi pare tare rau de intamplarea voastra, imi pare rau ca Robert e bolnavior.

Victoria tuseste de numa'... ptr. prima oara in viata ei e racita! Ii curge nasucul, tuseste, si maine aveam ora de inot, cred ca o sa incept miercurea viitoare... Am sunat farmacista de la daddy de la magazin si a zis sa-i dau numai un antiinflamator (ceva de genul ibiprofen si nimic altceva).

_

Mergi la inceput

Lumi si Adriana, multumim de complimente.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Hristos a Inviat!!!

Fetele noastre dragi,nu stiu daca ne mai stiti sau deca ne mai primiti la voi,ca noi nu mai avem timp de calculici,insa acum sunt in vacanta si va citeam cu bucurie,aducandu-mi aminte de fiecare dintre voi,cand am dat de mesajul Simonei/Simonix,asa ca ma grabesc sa-i raspund in primul rand ei,ca si eu am invatat multe de la voi si am primit sfaturi rapide atunci cand eram in impas...

Simonix,am patit-o si noi cu enterocolita,de la o friptura la gratar,preparata la restaurant,dar nu cu febra atat de mare,am ajuns la 38.4 si 7 scaune intr-o zi,am sunat pediatra,ca intram in noapte si mi-am dat seama ca se complica problema.Scurt pe doi-diagnostic:enterocolita,tratament:Sumetrolim(un fel de biseptol)7,5 ml la 12 ore,furazolidon pt copii,unul la 6 ore si biotics pt reglarea florei intestinale.Dupa prima doza de sumetrolim si furazolidon,totul s-a reglat,temperatura nu a mai facut,am stat pe regim alimentar 3zile,adica orez fiert,apa fiarata si racita(asta tot la indicatia pediatrei)ca noi beam apa plata,supa de morcov,banane,pana la reglarea scaunului,singurul la care nu am putut renunta a fost lapticul ca aveam probleme cu tzatzelul,adica nu renuntam la ele.Sper sa nu mai fie deja nevoie la voi,insa ti-am scris pentru orice eventualitate,ca si eu eram fiarta in situatia aceea si cel mai teama mi-era sa nu se deshidrateze,aaaa si vestitul ceai de menta pe care nu vrem sa-l bem...deci,multa sanatate si sa nu mai fie nevoie de nici un medicament.

In rest suntem bine,crestem,ne bucuram si noi pentru noii veniti pe lume si pentru,asta inseamna ca se mareste familia,Doamne ajuta la cat mai multi bebei,ca-s minunatii!!!

Speram sa mai aparem din cand in cand cu cate un mesaj,oricum ne gandim la voi tot timpul si pana atunci multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatza, o . Duc eu fata azi la gradinita - sa ma intanlnesc cu CrinaAndreea

inca o data, LAAA MUULTI AAANI, CENIA

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata!!!

Fetelor am complet alta starea de spirit: ieri l-am gasit pe Vlad zambind la gradi! M-a vazut, mi-a zambit, m-a luat in brate, fara disperare si fara urlete. Azi cand l-a lasat ta-su, doar a marait putin dar s-a dus cu bratele deschise la educatoare. Mi-a ascultat Dumnezeu ruga!
Tot ieri am vb cu asistenta si mi-a spus ca sigur ca au activitati, le pun muzica, danseaza, canta in limba lor, deseneaza si fac gimnastica. Si in curand ii va scoate afara zilnic cat e frumos!
Vai, parca a mai rasarit soarele si pe strada mea, ca ma ofilisem de tot!

Multumesc mult pt sustinere si sfaturi, mi-au fost de mare folos sa stiti! Sper sa fie din ce in ce mai bine pt Vlad pt ca si mie imi e de mare ajutor sa-l duc acolo juma de zi.VA pup pe toate

Simonixule, ce aventuri! Sa simti sa esti la Romanica, sa nu uiti. Of, of! Bine ca s-a ameliorat starea Robertelului si sper sa fiti tot mai bine!

Am o tona de treaba azi!

ALI, mami de Vlady si 29+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Neatza, fete dragi.

Andrada, multumesc din suflet pentru aprecieri.

Simonix, eu merg la pediatru tot la Medlife dar n-am avut asa probleme, chiar am o pediatra tanara si foarte amabila. Multa sanatate lui Robert.

Fetelor, am nevoie de sfaturile voastre : la Vlad nu am avut bouncer insa acum vreau sa-i cumpar Andrei ca sa o pot tine cu mine in orice camera. Acum ma mut cu cosuletul, este ok si asta ca-i pe rotile insa vreau si un leagan. Voi ati avut ? Ce marca ? Ce model ? Multumesc frumos.

Dani, mami de

Vlad Andrei 23.06.2008 si Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

dani, noi il avem pe www.ookee.ro/jucarii-500-Bebelusi-diverse-p-807-Fisher-Price---Balansoar-cu-vibratii.html" target="_blank">asta, de care fiica-mea e si acum tare incantata.

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput