Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (153)
Raspunsuri - Pagina 5
Lilly79 spune:
La multi ani!!! cenia Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii alaturi de copii si de cei dragi.
danicris noi am avut bouncer-ul asta.Fara vibratii, cantecele sau alte cele Eu am fost multumita de el ca il duceam prin casa dupa mine.Cand avea Julia vreo 7 luni adormea in el daca il leganam cu piciorul .Mi s-a parut extraordinar ca adoarme altfel decat cu tzatza
alysh ce ma bucur ca se acomodeaza Vlad.Ce poza frumoasa cu tine, Laura si baietii O vazusem si-atunci, dar mi-a facut placere sa o revad.
luminel imi pare rau de patania cu nasul.Refacere rapida.
Simonix tare rau imi pare de experienta voastra cu spitalul romanesc.Multa sanatate lui Robert.Juliei i-am scazut febra cu felii de cartofi cruzi bagati in sosete.
desiree cu intrebarea ta despre tort, m-ai facut sa realizez ca trebuie sa ma gandesc si eu ce fac anul asta.Anul trecut am facut unul simplu cu capsuni.Anul asta vreau sa-i fac un tort frumos, nu doar gustos.Trebuie sa caut pe net idei cu ceva tort frumos si simplu, ca eu nu prea ma stiu la bucatarit.
Julia e bine, dupa o saptamana de greva a reinceput sa manance, si vine si-si baga nasul in farfuriile noastre si cere sa guste sa vada daca noi mancam mai bun decat ea.Laptele praf il bea mai in scarba, dar am zis ca dupa ce termin cutia care o mai am nu mai cumpar.Vom trece pe lapte integral si gata ca are imediat 2 ani.
Si fiind marisoara, am zis ca trebuie sa o invat la olita.I-am cumparat reductor, nu sta pe el ca ii este frica.Mai avea o olita clasica, aia e la gradi, si ieri i-am luat una tip scaunel care i-a placut enorm.A stat ieri destul de mult, se ridica din 5 in 5 secunde, verifica cu mana sa vada daca este ceva in olita , normal ca nu era.Altfel imi spune ca alti copii fac la olita, dar cand o intreb pe ea unde face imi arata ca in scutec Mai incercam si incet-incet se va invata.
Am vazut o multime de poze cu M&M frumosi.
Weekend placut.
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)
belleane spune:
Aha, uitasem ca si Elena a facut azi la olita primul pipi din sezonul2. Si ei ii este frica pe reductor si chiar ma gandeam sa-i mai cumpar inca o olita cu scaunel. Oricum din cauza asta ne trebuie spatiu mai mare ca adunam tot felul de troace si nu avem unde sa le mai tinem. Noi am scapat tare usor de tuse si muci si febra si greva foamei. Cred ca nu era cazul de antibiotic dar asta e ....m-a speriat si pediatra rau cu pneumonia.
Legat de bouncer noi am avut Fisher Price ca al Teodorei de Chinabubulina si un leagan electronic cumparat de pe net care nu mi-a placut nici cum canta nici cum legana dar care tinea copii pana la vreo 15kg si in care se dadea cu succes Ana care are 20kg. Din lipsa de spatiu le-am urcat in pod pe amandoua.
chinabulina spune:
la multi ani, cenia!!!! multa sanatate, fericire si noroc iti doresc, desi pe ultimele doua le ai din plin, cu asa copii frumosi
am citit mesajul lui lilly si mi-am amintit: mai dati lapte praf copiilor sau i-ati trecut pe lapte de vaca? cum ati facut trecerea? eu i-am mai dat uneori in timpul zilei lapte de vaca si l-a baut bine. luni seara insa am ramas fara lapte praf, dar nu mi-am facut griji, am zis ca bea si lapte de vaca. ce urat a facut cand i-am dus biberonul!!! cred ca mi-ar fi mancat capul daca ar fi putut . pana la urma s-a dus tati la farmacie si i-a luat lapte praf. dar parca il mai vroia? urla din toti rarunchii, de ziceai ca i-am dat acid sulfuric. de atunci ma maraie in fiecare seara la laptic, imi zice ca nu vrea din sticluta aia, sa-i aduc alta, daca-i aduc alta, o vrea pe prima inapoi, din astea . stiu ca e vina mea, ca am luat-o prea dintr-odata, dar mai bause alta data peste zi (acelasi tip de lapte) si ii placuse...
felicitari pentru pipi la olita. noi nu! inca nu i-am luat reductor, dar ne-am gandit la asta. si chiar si la alta olita. oricum, la ea olita e pe post de scaunel. si-o ia dupa ea prin casa, se aseaza pe ea si se preface ca mananca uitandu-se la desene
belleane, ma bucur ca ati scapat usor sper ca si robertix e mai bine
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange
Andrada79 spune:
Dani, Luminel si Tiberiu spune putine cuvinte: mama, tata, mamai, ouuuu si mai nou a zis chiii (cheia) si tiii tiiii la masinutze! E clar ca seamana cu masa care la 3 ani a inceput sa vorbeasca !!!!!
Fetele azi am invatat sa desenez un soricel! Va dau site-ul, poate il stiti, poate nu:
www . reclama mascata la alt site = avertizare . ro
scrius asa si coateti voi punctele l.u.m.e.a.p.i.t.i.c.i.l.o.r.punct.r.o.
scoateti voi pauzele!
Este super site-ul. Abia astept sa ajungem la varsta decupatului si sa facem cosulete de Paste si toate minunile care mai sunt pe acolo. Ii desenez mai ales cand papam si el imi arata unde sunt ochii la cocos, iepure....si toate cele. Cel mai mult ii place oaia!!!! Frumos cand a venit soacramea si a vazut ce desenam si se uita ea pe caiet si in urma si foarte socata "vai dar ce te pricepi" la care eu "daaaaaaaaa, pai imi aduc aminte de cand eram mica". Mai nou se joaca cu asta mic si ii spune "vezi ce rea e mami ca nu te lasa afara (asta dupa doua zile de febra, una cu 39, 5 si racit fiind)" mereu gaseste sa ii zica "va ce rea e mami ca......x, y, z" M-am obisnuit insa cu ea, acum insa cum zice ceva, cum o taxez, nu mai tac deloc.
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lilly79 danicris noi am avut bouncer-ul asta. . Lilly, mami de Julia (30.05.2008) |
si noi ca asta. Inca sare pe el. Rezista Cat a fo mica, a stat cam 1-2-3 luni, ma bucuram insa ca o luam in bucatarie/ langa calc. cu mine.
Belleane, cum unde suntem??? IO la muunca... ptiu, ca nu am niciun chef.
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
DanaH spune:
La multi si fericiti ani, cenia! sa fii sanatoasa si sa iti creasca puii mari si sanatoshi!
despre lapte praf, eu nu ii mai dau de la un an, ba chair putzin inainte de un an. nu a fost nicio problema cand am trecut la cel de vaca.
ca tot vorbitzi voi de facut la olitza, fiica-mea face alta boroboatza. cred ca pt a se "razvrati" ca o pun la culcare, isi da pijamaua jos si isi scoate pampers-ul si pana la urma adoarme in fundul gol. ca o face ziua, nu ar fi problema. dar o face si noaptea. asa cum a facut acum doua seri, de am gasit-o dimineatza cu fofoleanca goala si unda pe deasupra, ca facuse in pat. nu va spun ce fund rece avea.
aseara din nou, dar am zis sa o controlez cam la o ora dupa ce am culcat-o. la fel dormea fata mea, cu ... la aer. evident ca iar facuse pipi. si nu va spun ca avea pijamalutza din aceea cu totul. era foarte frumos ridicata pana la subtziori, body-ul desfacut si el. i-am pus alta pijama mai mult prin somn, alt pampers, si vad ca dimineatza am gasit-o bine.
dar zicetzi voi, ce ma mai fac eu cu fata mea?
in alta ordine de idei, cica a venit primavara pe aci. probabil ca o sa tzina de joi pana mai apoi. dar cat tzine, profitam de ea. asha ca acum imi fac bagajele de la munca si fug in oras la o clatita (copiii), un suc (eu) si o bere (sotzu'). iar apoi ma duc in gradina, sa mai scormonesc putzin. trebuie sa fac poze la florile mele, sa ma laud si eu.
va pup si va urez un weekend insorit.
Poze
belleane spune:
De cand cu raceala asta nu prea mai vrea laptic. O mai las un pic si apoi daca vad ca nu mai vrea lapte praf ii dau lapte de vaca. Mie imi este mai comod cu asta praf (nu stiu de ce). Ea a mai baut asa cu canita putin lapte de vaca dar din biberon nu a vrut.
A mea nu mai vrea in patut, i-am aratat unde va fi patutul ei si vrea sa doarma pe jos in camera sora-sii.
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alysh Luminel, am tot vrut sa-ti scriu , sa-ti spun cat de rau imi pare ca ai trecut prin asa o aventura. Dar m-am preocupat asa mult de adaptarea asta a lui Vlad ca am uitat! Bine ai revenit si refacere usoara! Dani, noi avem de la GRaco, un leagan in adevaratul sens al cuvantului. Uite-l L-am luat de la BAby star si a fost in jur de 500 de ron. Il va folosi si Luca!! Suntem f multumiti de el. Laurita, cautand poze in arhiva pt DANI, ia uite ce am gasit. Ce zici? Frumos , nu? Acum o sa avem pereche ALI, mami de Vlady si 30+ cu Luca |
Vai, ce frumos!!!! neaparat sa faceti si cu Luca si Ilinca la fel!
Multumesc Alysh
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Luminel spune:
La multi ani Cenia! Viata lunga si frumoasa alaturi de fetitele tale scumpe, iti urez!
Eu acum vreo 3-4 luni n-am mai avut efectiv bani de lapte praf si am trecut-o pe Cris direct pe lapte de vaca integral din comert; n-a avut nici o problema, l-a acceptat imediat. Cand s-a intors tati acasa am facut calcule si am realizat ca daca i-l combinam cu lkapte praf jumi-juma, ajungem la aceeasi bani, asa ca am inceput sa-i dam asa combinat si in felul asta am impacat si capra si varza. sunt eu mai linistita ca-si mai ia si din cel praf ceva vitamine si minerale. Dar la doi ani o s-o trec pe lapte de vaca.
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
simonacip spune:
Mda
In primul rind, ALysh ma bucur enorm pt Vlady si pt usurarea ta...Cred ca te terminau zilele astea...Va fi din ce in ce mai bine!
Andrada, cind ma gindesc la ce credite ne bagam si noi ma apuca frica...mai ales ca noi nu vom putea inchiria pina nu mobilam citesva pe dincolo..plus bucatarie utilata musai ca nu poti trai altfel.Abia astept sa ne asezam, sa facem creditele si sa vad cu ce raminem pe luna. Brrr!Oricum, dupa ce inchiriem va fi altceva..sper.. Nu stiu ce va fi. Sper sa fie bine. SI la voi la fel...oof e grozav siteul cu desene, nu l-ai mai dat o data. Atunci insa nu te-au avertizat.
Luminel, sper sa nu ramii cu nasul nustiucum. Poate se vindeca frumos. DOamne AJuta! EU ma gindeam la o operatie pt vergeturile de pe burta, dar mi-e o frica de nu se poate...Asa ca te inteleg cu nasul..
DanaH, ce faza cu teo... SI matei ma face sa-l alerg prin casa cu pampersul dupa mine..
Lilly, si eu vreau sa-l invat musai la olita...sau la reductor, mai scadem si cheltuielile saptaminale cu ocazia asta...
Dani, sper sa va intrati in ritm. Noi n-am avut bouncer, dar cred ca mi-ar fi fost de folos..
Cleo, Esme...sa mai spun ca m-ati omorit cu torturile alea?
Ah si cine spunea de vorbit?? Nici Mati nu prea zice. Nu poate sa pronunte. NU POATE FIZIC.
Dragelor, miine am petrecere costumata cu baietii. Pt David am procurat/cumparat de la o prietena
asta (scuzati calitatea, sunt facute cu tel...AM sa-i pictez niste mustati rasucite si asta e...dar pt Matei?? Are cineva o idee ce sa fac cu el??
PS. Belleane si SImonix, ma bucur ca sunteti bine!!!Asa ne speriem mereu, uneori si nejustificat, dar ce sa facem???
Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"