Bazar (7)
Raspunsuri - Pagina 48
Laura25 spune:
Supralicitez H87 - 28 lei
selene, intreaba flowers pe mail daca stii in ce zi ai trimis pachet catre ea, ca nu a ajuns si se teme sa nu se fi pierdut. Zice sa scrii aici, ca citeste, dar nu poate raspunde.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
mikaeela spune:
Buna fetelor,
Nu ,inca nu am trimis adidasi si vroiam sa-ti spun Tanti Zavaidoc ca nu trebui sa te simti datoare fata de noi ,asta e ,nu e nici o problema ca nu-i mai puteti lua
BAZAR GENERAL PE DC
AJUTATI-O PE IONELA
arcadia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Reduc L142, L143 si L144 la 15 lei fiecare, de la 25 lei. Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) Poti ajuta si tu! |
Modificat.
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)
alex_andra spune:
citat din mesajul lui alex_andra Marti vreau sa livrez pachetele penttru: 1. Simona pro 2.Arcadia 3. Valenita 4. Kid 5. Serialbastre 6.koko_1 7.Irlandeza 8.Laura25. Stiu ca nu sunt toate platite, dar pana marti mai e timp Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) Poti ajuta si tu! |
Adaug pe andree_ea si annababy care mi-au dat pm ca au platit.
flowers, poate reusesti sa faci si tu plata? sa trimit si pachetul tau.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Poti ajuta si tu!
arcadia spune:
citat din mesajul lui valentina_22 Fetelor nu mi-am baut inca cafeaua, asa ca va rog sa ma lamuriti si pe mine! Eu astazi vreau sa fac plata catre produsele licitate si castigate. Daca se poate am sa trec la detalii "valentina_22,ptr bazar". Apoi mai anunt pe cineva ca am platit, sau doar in privat pe fetele de la care am castigat produsul? Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste. Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL cum creste Alexuta cat de mare este Andu |
Valentina_22, trimiti mail la bazargeneral la gmail cu chitanta (fotografiata sau scanata), se va confirma aici si mutate produsele in album si apoi poti sa scrii direct fetelor sa iti trimita produsele.
arcadia spune:
Nu am apucat sa adaug produsele de la alex_andra, iar acum nu mai am timp, revin mai tarziu.
arcadia spune:
kriss79, intreaba cineva de lungimea acestor pantaloni, la comentarii
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5458757087672147506
liliana83 spune:
Am o intrebare pentru Caprioara, daca mai intra pe aici.Imi place f mult fusta L77 , dar pretul mi se pare un pic cam mare .N-as putea negocia ca licitatia sa inceapa de la 25 lei?
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui Laura25 Supralicitez H87 - 28 lei selene, intreaba flowers pe mail daca stii in ce zi ai trimis pachet catre ea, ca nu a ajuns si se teme sa nu se fi pierdut. Zice sa scrii aici, ca citeste, dar nu poate raspunde. Bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Laura, i-am trimis vesti prin ana_I si kokiy... Am si sunat-o, dar ii intra mesageria...
Flowers, uite ce am scris eu pe privat:
" Cum pisicu' n-au ajuns? Puii mei...
Sigur, am si chitanta, ma uit acum.
Jesus, acum ma uit pe chitanta, astia au scris gresit si numele, si adresa...
Uite ce scrie pe chitanta:
Florentina (in loc de Florinela)
Bl. 1 (cand e V19)
A fost trimis in data de 26.03.2010.
Numar prezentare (spune la Posta, dupa asta cauta ei): 5068 "
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Selene_Bunny spune:
Am sunat la Posta, la OP 69, de care apartine Flowers, conform adresei. Au spus ca, daca eu am scris corect adresa pe buletinul de expeditie si pe colet, nu are cum sa se rataceasca. Imi este greu sa cred ca am scris-o gresit, pentru ca, de regula, verific de vreo 3 ori daca am completat corect datele. Le-am spus adresa lui Flowers, cica acum sunt ocupati, dar vor cauta mai tarziu, sa vada pe unde e.
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!