Bazar (7)
Raspunsuri - Pagina 47
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leditia Neatza. Fac si eu niste confirmari: Simona-53 si mamagiuliei-15 ron. Cristina-30ron(numele si prenumele e identic cu al soacra-mii si mai sa ma sperii) Daniela-55ron Maria-15ron Stefan-35ron Mihaela-36ron Valentina-35ron Olga-32ron Aurora-33ron Sper sa nu ma fi repetat sau sa fi omis pe cineva. Am si eu o rugaminte,este posibil sa se scrie la detalii pt bazar sau nick-ul de pe DC?Multumesc anticipat. Bazar general |
Ledi, in privinta confirmarilor, nu stim daca si care dintre ele au fost confirmate deja, ne incurcam cautand in albumul cel mare de Finalizate degeaba. Iar cei pe care nu-i stim numele care user e, ne incurca si mai tare.
Daca simti nevoia sa raportezi sumele, poti sa zici ca intr-o anumita perioada a intrat suma de ...
N-am inteles intrebarea cu "detalii pt bazar sau nick-ul de pe DC"...
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
alexandrina spune:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc Va rog sa acceptati scuzele mele si sa reintroduceti adidasii in Bazar. |
I-am mutat inapoi, daca insa a apucat sa-i trimita o sa scriem ca-s la tine.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
alex_andra spune:
Reduc L142, L143 si L144 la 15 lei fiecare, de la 25 lei.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Poti ajuta si tu!
valentina_22 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamagiuliei
In niciun caz nu-i vin si fiind de lemn ar si jena-o bine. Stiu pt ca si eu port acum 39 Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela |
Merci oricum!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui JuliaSM Buna dimineata,Alexandrina! Pentru ca nu comunic direct cu Mamagiuliei si pt a inlesni licitatia,raspund eu direct la intrebarea asta,intrucat ma priveste: licitati cu incredere pentru jocurile respective,persoanelor carora nu stiu germana le traduc regulile de joc in limba romana de regula! :) |
JuliaSM, ai mail de la mine!
Ledi, Habarnam nu-ti place? Ca am download-at si eu Cipi si Habarnam...
Fetelor, muzica pentru copii nu aveti nevoie? Gen Infloresc gradinile, Vulpe, tu mi-ai furat gasca, Iepuras coconas, de-astea...
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
arcadia spune:
Confirm plata Corneliei pentru I74 (Alex), I75 si I76 (Robi).
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)
valentina_22 spune:
Fetelor nu mi-am baut inca cafeaua, asa ca va rog sa ma lamuriti si pe mine!
Eu astazi vreau sa fac plata catre produsele licitate si castigate. Daca se poate am sa trec la detalii "valentina_22,ptr bazar". Apoi mai anunt pe cineva ca am platit, sau doar in privat pe fetele de la care am castigat produsul?
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
Mercedes, eu renunt la treining, sa-l poarte fetita sanatoasa!
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
arcadia spune:
Confitm plata facuta de Anna-Baby pt E186.
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)
Leditia spune:
citat din mesajul lui valentina_22 Fetelor nu mi-am baut inca cafeaua, asa ca va rog sa ma lamuriti si pe mine! Eu astazi vreau sa fac plata catre produsele licitate si castigate. Daca se poate am sa trec la detalii "valentina_22,ptr bazar". Apoi mai anunt pe cineva ca am platit, sau doar in privat pe fetele de la care am castigat produsul? Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste. Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL cum creste Alexuta cat de mare este Andu |
Alexandrina,exact asta voiam sa spun.
Am inteles cu confirmarile din prima,am si scris.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general