Bazar (7)
Raspunsuri - Pagina 49
Laura25 spune:
Selene, daca nu ajunge coletul unde trebuie, se intoarce la tine dupa un timp.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
katty spune:
Am vz ca s-au incheiat ieri licitatiile mele, maine dimineata fac si eu platile in cele 3 conturi: Bogdan, David, Ema.
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny Fetele care au produse in curs de castigare sau castigate de la mine: arcadia Katty ionik boticelina ada_coman Cornelia kokiy crisis81 matilda33 ducky valenita Sa-mi spuneti cat de repede, dupa confirmarea platii, aveti nevoie de produse, ca sa stiu in ce ordine de prioritate (ce-am scos-o ) sa pregatesc pachetelele. Cum a ramas cu blue_rain? Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati! Bazar general - fiecare implicare conteaza! |
Selene, dupa ce voi face confirmarea platii, poti trimite coletul oricand, nu e nicio graba, in functie de timpul tau si de alte urgente!
In rest, voi lua legatura prin mail sau PM cu celelalte fete care au donat (mihaela770 si mari_paun), dupa ce voi trimite confirmarea platilor.
Eseea spune:
LoraG, felicitari pt caruciorul roz!
am vazut ca ai licitat o salopetica de la mine, nu vrei sa te mai uiti o data prin albume poate mai gasesti ceva frumos de fetita care sa vi se potriveasca, sa le trimit intr-un sg colet?
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
LoraG76 spune:
Eseea, multumesc!
Momentan mai vreau un body de la tine (Nu e graba cu pachetul.):
Licitez B26:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/B36Luni#5438591595940756578
Lora, mami de Iustina si 19+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
koko_1 spune:
Buna ziua fetele
Kriss79 imi poti spune, te rog, cat are in talie si sold fusta L239? Pleaseee
mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009
crissandrada spune:
Am achitat produsele de la Alex_Andra si de la mihaela 77O toat pentru David. Daca poate Leditia sa confirme ar fi super, daca nu am sa trimit chitanta mai tarziu.
Bazar general DC
Criss de Alessia si Andrada
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)
ellinia spune:
Mia-m adus aminte ca se vorbea acum cateva pagini despre Habarnam. E vorba de carte sau de cd? Imi aduc aminte cu placere de carte dar nici cd-ul n-ar fi de colo. Poate nu am inteles eu bine, il are cineva?
Eseea spune:
Lora, perfect!
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
valenita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny Fetele care au produse in curs de castigare sau castigate de la mine: arcadia Katty ionik boticelina ada_coman Cornelia kokiy crisis81 matilda33 ducky valenita Sa-mi spuneti cat de repede, dupa confirmarea platii, aveti nevoie de produse, ca sa stiu in ce ordine de prioritate (ce-am scos-o ) sa pregatesc pachetelele. Cum a ramas cu blue_rain? Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati! Bazar general - fiecare implicare conteaza! |
Selene, eu am castigat de la tine colierele si mai am o licitatie pe rol,respectiv bluzita rosie, le platesc pe toate maine. Am vrut sa te atentiuonez ca mai am o licitatie sa nu trimiti colierele inainte si sa faci astfel doua pachete.
Nu stiu daca mai ai adresa mea, daca nu, ti-o trimit pe PM.
Merci,
boticelina spune:
am trimis pe mailul comun produse noi oferite de Cornelia care se afla la mine.
Cornelia, multumim frumos pentru generozitate
Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008
blog revival - chestii gargaricesti
video bazar
"If you are unware of your choices, then you have none"