Bazar (7)

Raspunsuri - Pagina 50

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

am adaugat cele 2 produse de la koko_1,si am confirmat si mutat produsul platit.

Hranesc hunii si ma ocup si de celelalte produse ,caci sunt cca 60 de produse in mail...rabdare...rabdare

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Am achitat si eu dresurile (G-70)de la Anuc ptr David.As ruga-o pe Leditia daca vrea sa confirme si ea plata.

BAZAR GENERAL PE DC
AJUTATI-O PE IONELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

katty si ducky , am avazut ca aveti niste produse de la mine, deja le pregatesc pt colete... astept PM cu adresele. multumim

BAZAR GENERAL PE DC

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari 12+ si mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

valenita, am adresa.

In alta ordine de idei, mesaj pentru Flowers:

Pachetul a plecat de la mine pe data de 26.03.2010. A ajuns la tine pe data de 29.03.2010. Astazi a revenit la mine, pe motiv ca... nu te-ai prezentat sa il ridici (spune Posta). Am platit taxa de scoatere pachet 8,7 lei.

O sa-ti pun din nou pachetelul, nu stiu cand, sincer, mai aveam in casa 20 de lei.

Am pus pachetele pentru mamagiuliei si alex_andra (alex, cu rochita, vedem cum decurg lucrurile).

Avand in vedere patania cu Flowers, rog fetele care au de primit pachete de la mine sa imi confirme primirea (inca nu stiu daca felicia74 a primit curelele sau Ancutza_Bro a primit gecuta sau ionik a primit bluzita negru cu auriu) sau, daca, din momentul avizarii ca am trimis pachet, trec mai mult de 3 zile lucratoare si nu primesc pachetul, sa se intereseze la Posta.

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Mergi la inceput