Bobocei de sept-oct 2008 (275)
Raspunsuri - Pagina 9
nushulica spune:
ane si noi tot in 6 dinti am ramas
dar suntem bucurosi si de ei ca pana la 15 luni n-am avut nici unul
al meu copil,slava domnului,(inca)nu musca.doar daca ne jucam si ii zic eu sa fie el toto atunci ma musca un pic dar asa in joaca,si eu ma fac ca ma doare si el rade de moare
va las ca incepe "minti criminale"pe axn...grey l-am terminat abia astept sa mai apara episoade noi
noapte buna si usoara mamicilor cu pui bolnaviori
de
David si
14+
anamona spune:
apropo de seriale, eu va invidiez ca puteti sa va uitati la cate 4 episoade deodata ![]()
eu fiind mai nerabdatoare asa din fire sunt la zi cu toate, stau si astept cate unu, cate unu......
in afara de gossip girl si FF, a reinceput lost....si e super tare seria asta! il recomand cu caldura
eu ma mai uitam si la heroes (foarte misto) si la desperate housewives, insa primul este in pauza dintre serii iar celelalt in vacanta de paste :D
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamona o alta chestie ma ingrijoareaza un pic la comportamentul mandrei mele: cand vede vreun copil e foarte prietenoasa, alearga spre el sa il ia in brate, eventul sa il si pupe, dar dupa aia "pac" ii trage o palmuta usor in cap! ma ingrijoareaza gestul in sine, se vede un pic urat din exterior desi palmuta o da incet de tot ca intensitate, nu cred ca intentioneaza sa faca un gest violent.... cum oare sa procedez sa stopez practica asta? ignorarea ma tem ca nu ar functiona in acest caz... |
Pana la urma cred ca nu conteaza prea mult cum se vede din afara, ci ce vrea Thea sa spuna cu gestul acela.
Poate e o mangaiere grabita si stagace. Poate e un fel de luare in posesie.
Sau, poate ca e gestul acela cu care saluti un caine pe care il cunosti de mult. El da din coada, si tu il bati usor cu palma pe cap.
A "pat" spune englezul.
Mai ales ca Theei ii plac cainii si are prin preajma...
poate a extins si si-a asumat acest gest. Hei, esti prietenul meu! Da baiete...Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
baby_boy spune:
Eu cred ca toti copii incerca acum sa atraga atentia intr-un fel..muscat..tras de par..sau alte chestii.
Eu am observat la Radu..daca stau la calculator si el vrea sa ne jucam atunci amandoi..vine si-mi trage de monitor..sau daca taica-su se uita la vre-un meci si nu face ce vrea el..se duce si trage de plasma ![]()
abemultumesc frumos
Unde pot s-o vad si eu pe Maria?
Noi am luat Osteocare..si cand l-am terminat..au inceput sa pocneasca dintisorii - maselele si canini ca floricelele de popcorn![]()
babymom75 spune:
Offf, am vazut ca mai sunt si alti pitici bolnaviori...
Lumi, sanatate hunilor!
Mimihoo, saracuta Sofia... abia a trecut printr-un alt episod de enteroviroza si acum din nou... Sanatate multa!
gaia.nevia spune:
Am vazut si eu acum Minti Criminale.
Iar CSI m-a enervat cumplit, nu mai sunt doua episoade joia, si cel de azi nu s-a terminat... e din doua parti
pana joia viitoare uit firul deductiei... grrrr....
Dorel plimba o masinuta prin parul meu proaspat coafat. Ce faci?
Te mangai, mami!
M-a speriat in seara asta ca se tot vaita ca se simte rau. Pare putin ragusit, pare ca are si un pic de febra, poate putin peste 38... l-am tot intrebat, cum te simti, ce te doare, burta, te sufoci....
DA.
Ce da?
Se sufoca.
Te sufoci? Nu poti sa respiri?
Nu... PICIORUL se sufoca...!!!!!
Si inca una si ma duc, ca maine incercam totusi sa plecam la munte.
Zice Teo "mami, tre sa aranjezi putza"
adica ce are?
Tre s-o bagi in pampers, ca a iesit.
Bine, zic, hai sa aranjam pampersul frumos.
Si el, cand am desfacut aricii sa aranjam scutecul:
"uite putza! E simpatica. Da... nu stiu cum o cheama...."![]()
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
anamona spune:
ada, ai pus punctul pe I: asa l-am perceput si noi - ca pe o luare in posesie - mai ales ca noi am vazut acest gest doar atunci cand se intalnea cu un copil
insa daca stau acum si analizez, parca vad si o usoara urma de violenta in acest gest: bona mi-a povestit ca intr-o zi cand am lasat-o pe Thea la ea acasa si a interactionat cu alta fetita, i-a aplicat palmuta acelei fetite atunci cand aceasta s-a impotrivit dorintei Theiei.
( Thea a luat-o de mana sa o duca undeva, dar aceasta nu a vrut => pac palmuta)
insa repet palmutele nu sunt tari si niciun copil nu a plans in urma lor, dar totusi raman niste palmute....
CD27 spune:
buna seara si Hristos a Inviat!
imi era tareee dor de voi si de bobocei, iar acum ca a mai trecut perioada nasoala (sper!) am trecut si eu sa va salut![]()
Lavinia ma bucur ca e mai bine puiul, cred ca a fost groaznic pentru tine sa-l vezi asa, tin pumnii sa fie totul de domeniul trecutului
Si Mikul a facut febra inainte de Paste si eram cu inima stransa ca ne vom petrece sarbatorile in spital, refuza orice aliment, lichide si siropurile pentru febra, pana la urma a trecut totul intr-o zi si o noapte cu supozitoare de paracetamol si niste panadol/nurofen dat fortat, acum e cam deranjat la stomac dar suntem obisnuiti (se intampla cam o data la 2-3 luni, inca nu stiu daca e de la intoleranta la laptele de vaca, dintzi...ceva ce a mancat...din fericire nu e ceva grav) zilele astea va trebui sa ajungem la medic pentru ca nu l-a mai vazut de cateva luni bune si mi se pare ca de vreo 5 luni n-a luat deloc in greutate 
In rest e tot bine cu el, e vesel, activ, papa cand are chef, e ok apetitul, zice tot felul de cuvinte pe limba lui si cateva inteligibile, noi mai saraeam peste baita in cate o seara dar d-acum face scandal mare inainte de culcare BAEEE, BAEE BAEEE si nu scapam pana nu ii facem baie
, e foarte dornic sa se joace cu copii, mi se pare ca intelege din ce in ce mai multe lucruri si ne inteleg si noi cu el mai bine![]()
Noi am reusit sa cumparam pana la urma casuta, cu greuuu, dupa mult scandal si stres, intre timp am pus in stand by propunerea sotului de divort
(nu intru in detalii) acum suntem relativ bine, ocupati cu planurile de mutare care ar trebui sa fie in 2 saptamani, eu ma lupt cu o raceala tareee urata, sarcina merge bine, iar bobinache ma bate seara de seara![]()
a...si saptamana trecuta a flat si familia sotului despre noul membru zis bobinache, nu stiu ce i-au zis lui, mie sigur nu mi-au zis nici felicitari
deci...e de bine
Mi-e dor de posturile voastre si de multe ori as avea nevoie de parereile si experientele voastre, abia astept sa terminam si cu mutarea si sigur o sa dein mult mai activa si o sa va povestesc toata ziua despre nazbatiile Mikului![]()
Multa sanatate boboceilor si mamicilor si nu in ultimul rand, taticilor ![]()
cu bobinache 21s+
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)