Bobocei de sept-oct 2008 (275)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Salutare si de la noi!
Asa cum va anuntam si pe FB, suntem un pic mai bine, chiar foarte bine comparativ cu zilele trecute. Va multumesc pentru urarile de insanatosire.

Acum ca a trecut (sper), si mi-a mai venit si mie inima la loc, sa va spun prin ce-am trecut. De vreo luna de zile il chinuie 4 molari si un incisiv care dau sa erupa; in acest context, imunitatea lui fiind probabil deprimata, s-au suprapus mai multe belele: a facut puroi in gat, a continuat apoi cu muci verzi (scuzati limbajul nemedical )si tuse, totul pe un fond de inapetenta marcata. Toate au fost cum au fost pana in urma cu o saptamana, de cand a inceput sa refuze absolut orice. Nici chiar mancarea pasirata de bebelusi, spre care iarasi regresasem, n-o mai accepta si ajunsesem sa ma bucur cand reuseam sa-l faca sa deschida gura pt. 5 miezi de paine.

Sotul meu m-a acuzat ca de aia nu manaca copilul ca am insistat eu prea mult cu subiectul asta, ca am umblat dupa el cu mancarea pe masa, sub masa, la televizor, roata dupa casa, prin gardina, in cusca cainelui, in vana si in cate alte locuri nu va puteti imagina, si ca acum nu fac altceva decat sa culeg roadele insistentelor mele. Ca daca l-as lasa sa rabde foame, sigur ar veni el sa ceara, ca nu s-a vazut copil care sa moara de foame cu mancarea langa el.

Ei, si-am incercat-o si pe asta, la limita rabadarii fiind... N-am mai umblat dupa el... Si-l vedeam din zi in zi cum se topeste pe picioare, cum slabeste si devine tot mai lipsit de putere... nu l-am lasat total nemancat, ca nu m-a lasat inima; cand vedeam ca a trecut un interval de 4-5 ore in care nu s-a atins de mancare, incercam sa-l conving, prin toate mijloacele cu putinta, sa guste cate ceva.
Totul a culminat ieri, cand, dupa ce am venit din parc, n-a putut sa stea in picioare fara sa se sprijine de pereti, nu putea sa tina nimic in mana, de slabit ce era. Arata ca o papusa gonflabila desumflata, moale ca o carpa... A inceput sa prezinte si semne de deshidratare, cu turgorul mult diminuat si pielea atarnandu-i flasc, ca si la batranii a caror piele e mai multa decat tesutul adipos

Inainte de culcare am recurs la masuri extreme, pt. o astfel de situatie extrema. Pt. ca mie mi-a scazut mult secretia lactata (mai ales pe acest fond de stres) si nu faceam fata la cat ar fi avut el nevoie, i-am preparat 100 ml LP super-concentrat - 6 masuri dizolvate in 100 ml lapte UHT si i-am dat laptele cu forta, cu seringa, in ideea ca dimineta, daca tot asa se prezinta il duc la spital, sa-i puna colegele o perfuzie.

Slava Domnului ca n-a mai fost cazul, ca noaptea a dormit foarte linistit, cu o singura trezire in care a supt bine, iar dimineata s-a trezit bine dispus si si-a mancat portia lui de branza cu mar si banana, ba chiar in cantitate mai mare decat de obicei, ca erau in paharelul Avent peste 200 ml.

De mentionat ca de ieri i-a schimbat dr. tratamentul homeopat, i-am dat in cursul dupa-amiezei de ieri 4 doze si, dupa spusele homeopatului, tratamentul asta l-a ajutat sa atinga "apogeul suferintei" si sa-l si depaseasca.

Cam asta a fost... Sper sa nu gresesc ca spun la trecut...

LE: am uitat sa zic, dupa cearceaful asta luuung, ca azi a papat 5 mese: 3 mese principale si 2 gustari. Inca toate pasirate, dar... asta nu s-a mai intamplat decat ffff. rar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Lavinia off ..prin ce ati trecut..imi pare rau..sper sa-si revina repede puiul mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

N-am citit nimic din urma, dar promit sa recuperez in timp ce-l culc pe Dragos.
Sper ca toate-s bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Lavinia, offf, ma apuca plansul cand am citit, multa sanatate si tie putere mamico.

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

am trecut si pe Nusha la burtici sexi

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

multumesc frumos

ca sa raspund la intrebarea de pe prima pagina david de mic dejun papa cel mai des asa

ou fiert moale cu painita,sau prajit dar doar galbenusul...cateva felii de rosie decojita,ceapa verde,chichi(ridiche) tot asa o felie 2,cas proaspat,rulada de pui cu legume facuta de mine,o pifteluta...

ma rog...deci nu toate o datadar combinatii cu toate acestea....si ii mai dau cateodata paine cu pate sau paine cu zacusca

am citit la un moment dat ca ai vostri copii papa masline,al meu nu papa nu-i plac ..

la noi fructele au devenit gustarea dintre mese sau masa de seara dupa altceva(adik felu 2 la masa de seara cam asa)

oricum el mananca ciorbita dupa somnul de pranz adik pe la 2 si pt ca mi se pare cam lunga perioada dintre masa de dimi9-10 si ciorbita inainte de culcare ii dau o banana sau un iaurt sau 2mere rase cu biscuiti...

de David si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

babymom vai prin ce ati trecut!! bine ca sunteti mai bine, sa speram ca a trecut!

lumi, mimihoo multa sanatate puiutilor!!

ange Maria cred ca este codasa codasilor la dinti: are doar 6 dinti. si inca nu m-am ingrijorat foarte tare, dar o sa-i dau cateva zile vi-sol, sa vad poate are ceva efect

piolica iti tin pumnii pentru maine!

nikolici ce plimbareata esti! bravo!

baby_boy e foarte dulce Raducu!

mami de Maria si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

abe, am vazut-o pe maria, e extraordinar de cocheta si dragalasa:)

cat despre muscat, si Thea o mai face e cu siguranta din cauza maselelor si caninilor care s-au gasit sa sparga deodata.
Insa am observat ca musca din 2 motive:
1. cand i se pare ca suntem atenti la altceva si nu la ea
2. din dragoste, de alint
Ma musca doar pe mine si ma musca foarte tare (ma invinetise acum vreo 2 saptamani).... cum e lipita non stop de mine eu devin responsabila de starile ei :) Sotul si bona au scapat, e un mister pentru ca si de ei e foarte atasata, dar deh mama ramane fiinta cea mai draga

In ultimul timp a lasat-o mai moale, dupa ce i-am explicat fara niciun rezultat ca ma doare, ca nu e frumos etc, am ales metoda ignorarii comportamentului sau mai bine zis ma prefac ca de fapt ma pupa....si culmea slabeste stransoarea si intr-un final chiar ma pupa.

Mergi la inceput

o alta chestie ma ingrijoareaza un pic la comportamentul mandrei mele:

cand vede vreun copil e foarte prietenoasa, alearga spre el sa il ia in brate, eventul sa il si pupe, dar dupa aia "pac" ii trage o palmuta usor in cap!

ma ingrijoareaza gestul in sine, se vede un pic urat din exterior desi palmuta o da incet de tot ca intensitate, nu cred ca intentioneaza sa faca un gest violent....

cum oare sa procedez sa stopez practica asta? ignorarea ma tem ca nu ar functiona in acest caz...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

offff am terminat acum de citit si vad ca nu e roz deloc treaba pe aici e plin de bobocei bolnaviori...mimihoo,lumisper sa se faca puii bine cat mai repede

lavinia am citit si de voi...eu nush daca ma lasa sufletul sa-l vad pe dadu asa...eu l-as fi indopat clar...bine la noi f rar se intampla sa nu manance si atunci nu=mi fac probleme pt ca stiu clar ca va manca f bine mai tarziu,multa sanatate dragoselului si sa pape de acum la fel de bine ca azi

david tot cu muci si un pic de tuse,dar nici nu o sa se faca bine atata timp catt se vede zilnic cu verisoarele lui care au mucii pana in gura zilnic....eu il fac bine il tin departe de ele 2-3 zile apoi se vede cu ele si iar are muci...in seara asta i-am dat nurofen si am reinceput siropelul de tuseofff oare asa o tinem cu copiii de acum??

de David si 14+

Mergi la inceput

mic dejun

noi mancam cereale cu lapte in fiecare dimineata

Mergi la inceput