Bobocei de sept-oct 2008 (275)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Mama super dc VDRL asta se face din sange.Eu dadusesm pe google si citisem de ginecolog si azi cand am sunat la policlinica am asociat ce citisem cu ce mi-au spus ei.Multu Dya si Muuh ca mi-ati spus.
pio pb la ea este in felul urmator: ori in RO isi schimba carnetul cu unul nou, ori in CH trebuie sa refaca scoala de soferi care este foarte scumpa si prefera sa dea bani pe avion si sa-l refaca aici fara bataie de cap.
Uff ce bine ca nu se duce la gine, ca muream de ras cu analiza asta, initial ii spusesem si ceva de plamani, bazagonii pe care le gasesti pe diverse site-uri.
lumi mergem in California.

in 10s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

aici se schimba fara sa mai faca scoala / sa dai examen pt toti posesorii unui carnet de conducere emis de o tara membra UE. Asta se face la cerere, bineinteles. Si e mai putina bataie de cap, ma duc la prefectura cu actele + o suma de bani, asta depinde de fiecare oras, ca se calculeaza ca si impozitele. cred ca asta am sa fac.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

eeei, ati bazait toata ziua, ce frumos! Am lipsit cateva ore sa ma fac gigea, si acum am un roman de citit.

Lumi, multa sanatate! Sa va reveniti repede!

Mimihoo, multa sanatate Sofiei! Uuuf, grele-s astea cu burticile
Eu am observat ca daca nu insist deloc cu mancarea, merge mai bine/repede. Nu am avut cazuri grave, dar destul insist cu medicamentele, cu hidratarea... n-au patit nimic daca nu au mancat deloc o zi, uneori doua.
Cand am insistat mi-au vomat, fara gres, si le-a fost mai rau dupa...

Piolica, daca ajungi sa-ti schimbi carnetul pentru ca expira, dar INAINTE de ziua in care expira (cum am facut eu) nu ai nevoie de fisa medicala.
Despre fisa in sine nu prea am detalii, din cate am citit se face contra-cost pe la clinicile mari destul de repede. Din fericire eu am sarit asta.

Mai citesc si daca mai apuc, mai revin...

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

tocmai cand va spuneam ca nu papa nimik,,a mancat super bine,,,i-am facut orez cu legume si puiut si acum bea un mare suc de mar si morcov
,,i am happy

nikolici si eu stiu ca VDRL-ul se face din sange

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Piolica, daca ajungi sa-ti schimbi carnetul pentru ca expira, dar INAINTE de ziua in care expira (cum am facut eu) nu ai nevoie de fisa medicala.
Despre fisa in sine nu prea am detalii, din cate am citit se face contra-cost pe la clinicile mari destul de repede. Din fericire eu am sarit asta.

Mai citesc si daca mai apuc, mai revin...

Gaia, muma pentru voi:

aha, pai atunci e super! oricum, daca nu reusesc sa mi-l schimb in mai in Ro, o sa mi-l schimb aici pe unul Fr. la mine mai e si cu schimbare de nume + ca expira in octombrie si mi-e teama sa nu ma ia astia ca sint 2 in 1 si sa ma puna sa fac cine stie ce alte minuni de analize, ca deh, m-am maritat :) si nu mi l-am schimbat dupa schimbarea numelui, ci tocmai acum ca-mi expira.
o sa vad, oricum merci mult pt info!

Mergi la inceput

ada, ziceai ca te-ai facut gigea, vrem sa vedem pozeeeeeee!!!!

Mergi la inceput

cine maica sa ma pozeze pe mine...barbatii astia care nu observa nimic?!

Gaia, muma pentru voi:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008
ada, babytza, am retinut ca boboceii vostri papa grisine. ma rog, or mai fi si alti bobocei, dar neuronul meu atat a retinut. de care grisine? ati gasit unele fara bulgarasi de sare pe ele? vreau sa-i incerc si eu pe huni, nush de ce nu mai vor sa pape nimic din proprie manuta, desi inainte mancau. poate cu ceva nou, merge...
sar'na!

Lumi, noi luam grisine simple din Carrefour, nu au arome (ei, uneori TL isi ia cu ceapa sau usturoi, si le da si lor) si nici sare sau mac sau alte seminte.
Sunt la raionul de crantzanici (alune, cipsuri, grisine, sticksuri) nu la raionul de biscuiti cum credeam eu...

Cereale mananca ai mei Cherioos la greu, goale. Fara lapte adica. Doar pe Teo il mai santajez cu iaurt&cerale sau branza&cereale, in schimbul altor servicii...

Gaia, muma pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Legat de Cherrios si Karinei ii plac mult, insa am citit intr-o zi cam ce contin si m-am luat de cap cate Eee-uri, asadar am luat o pauza de E-dezintoxicare, insa le vom relua candva caci tare "mnam mnam" sunt!

in 10s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

ada te astept diseara la portita sa ti fac o poza la mutritza..V-ati facut bine sa ne vedem si noi totusi candva?Aaaa dar voi plecati maine nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Citat:
citat din mesajul lui iriss_04

tocmai cand va spuneam ca nu papa nimik,,a mancat super bine,,,i-am facut orez cu legume si puiut si acum bea un mare suc de mar si morcov
,,i am happy

superrr...atunci mai plange-te pe forum..ca sa pape bine

Mergi la inceput