Bobocei de sept-oct 2008 (275)
Raspunsuri - Pagina 10
gaia.nevia spune:
CD, baga si tu DPN daca vrei, sa te trec la listuta!
Sa va fie intr-un ceas bun casuta, cat si "amanarea" divortului ![]()
Bobinache-i baietel sigur, da?
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
baby_boy spune:
Cd ma bucur ca ai scris
Bine ca a trecut perioada grea.
Felicitari pentru casa noua
Deci..eu sunt la zi si cu FF si cu Grey..la ce ma uit acum?
Baietii mei sforaie![]()
anamona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui baby_boy Deci..eu sunt la zi si cu FF si cu Grey..la ce ma uit acum? Baietii mei sforaie |
daca te tin balamalele la inca unul, incearca-l pe Lost - e acum la seria 6, deci ai ce vedea in recuperare nu gluma
gaia.nevia spune:
Mare belea cu serialele astea....
Pe mine m-a prins cu Bleach, si cand am descoperit pe net ca sunt aproape 200 de ep, iar eu vazusem 70, am pierdut multe nopti pana am ajuns la zi. Noroc ca dureaza 20min un ep...
Si dupa ce am ajuns la zi, mi-era asa de greu sa astept miercurea, cand apare unul nou, subtitrat in engleza, (marti apare in japoneza in original) asa ca am jurat ca nu mai caut filme pe net, ajunge unul
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
CD27 spune:
DPN: 8.07.2010
bobinache e baiat domne...la ce suturi da, ar fi culmea sa fie fata ![]()
Mikul ma cauta mai mereu pe sub bluze si ma intreaba ce-i cu burta si ce-i cu sanii, nu prea intelege....in schimb stie ca mami si buni au tzitzi si el are putza ![]()
cu bobinache 21s+
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

andy.p spune:
Buna seara.
Multumim mult,mult de urari
si multe
ptr voi fete dragi.
Am avut doua zile incarcate..ieri oras si shopping cu Andy,azi probleme cu masina,tenis si iar alergat prin oras.
Andy asteapta cu nerabdare ziua de sambata,atunci e party-ul
Alexia a inceput sa faca tot felul de nazbatii,il articuleaza pe Andy de fiecare data cand nu face ce vrea ea...a invata sa zica ai-de,a-sa,aua(asta sunt eu Laura
) si auuu..de fiecare data cand ii tai unghiile,la fieacare deget zice au,sau cand ii curat urechile la fel ![]()
Am citit cam pe diagonala..am vazut ca sunt multi bobocei bolnavi:multa sanatate tuturor si mamicilor cat mai multa putere
Roxanaaaa cat ma bucur sa te citesc...sa folositi sanatosi noua casutza 

Ada tin pumnii sa nu fie nimik si sa puteti pleca la munte...e bestial Teo
Lavinia chiar voiam sa te sun azi sa vad ce mai faceti...imi pare rau ca ati fost asa bolnaviori..da ma bucur ca e mai bine puiul mic..va 
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
tzitziri spune:
Multa sanatate boboceilor bolnaviori.
Lumi, o imbratisare mare special pentru tine
Laura, daca anul trecut a fost in club, acum unde mai e petrecerea?![]()
CD, sarcina usoara in continuare si sa va bucurati de noua casuta!Cu totii
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
Nerantula spune:
Neatza!
Poftiti la laptic, cafea, ceai, pepsi si ce mai doriti!
Laura
, ce ai targuit frumos?
Abia astept sa aflu si eu culoarea caruciorului, sa ma uit dupa lucrusoare mici (si roz?
) si sa mai cumpar cate ceva (pe ascuns, ca sotul nu vrea nimic inainte)
Apropos de perioada, pe mine ma dispera Grey ca nu se mai termina, sunt la final de seria 4 si ma bate gandul sa sar peste seria 5, sa trec direct la 6
.
CD, ce ma bucur ca te mai citesc, mai ales cu vesti bune!
Imi pare rau ca ai trecut prin greutati, asta cu divortul imi e si mie cunoscuta, dar propunere de la mine, ma gandesc ca or fi si hormonii de vina putin-putin .. Sa stapaniti fericiti si sanatosi noua casuta, hai ca de acum se vor aranja frumos lucrurile in cuibusorul vostru, tineti-i cat mai departe pe cei care nu va respecta si protejeaza familia si puneti-va pe voi pe primul loc .. detasat .. voi sunteti cei mai importanti!
Cat despre Mikul, daca e sanatos, vioi, are achizitii in dezvoltare, nu conteaza ca nu ia in greutate o vreme, recupereaza el mai tarziu, acum face altceva cu acele resurse.
Ada, e bestial Teo, cata imaginatie poate avea! Bravo lui!
Ah, Lavinia, m-a trecut cu fiori citind experienta voastra!
ce bine ca sunteti bine acum, a fost teribil, ce-o fi fost in sufletul tau ... pana la urma care a fost cauza, eruptia premolarilor? Homeopatul pentru ce l-a tratat pe Dragosel? M-a cuprins si pe mine stresul de cateva zile, Gruia mananca foarte putin, e drept ca a fost racit, dar i-a trecut acum. Mai are un molar de iesit, e foarte umflata gingia acolo, oare de la asta sa fie?
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita
Nerantula spune:
Tocmai l-am cantarit pe Gruia, a slabit mai bine de 200gr luna asta
, nu mai are onduleuri, i se vad coastele ... s-a mai si inaltat si arata si mai slab ![]()
neghinita
Nerantula spune:
Nikolici, mi se pare mie sau papa mai bine Karinutza? Cum merge intarcatul?
Ada, si eu vreau sa te vad cu noul look, hai vino cu o poza mai repede! ![]()
Lumi, prin cate treceti, mai, mami! Multa sanatate! Sa-si faca treaba repede si bine antibioticul .. sa stii ca se pot lua si homeopate in acelasi timp, la distanta de 3 ore de medicamentele alopate.
Mimihoo, sunteti mai bine?
mamica incercata si pe Sofiuta bolnavioara, sa dea DD sa se faca bine mai repede!
neghinita