Bobocei de sept-oct 2008 (275)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Lavinia - uff mami prin ce-ati trecut....sunt sigura ca e vb de trecut.....eu nu as fi rezistat sa-l las nemancat...cred ca as fi fost in stare sa-l indop si prin somn....In zilele in care Mark nu prea vrea sa manance eu sunt innebunita...si speram sa nu mai treceti niciodata prin asa ceva....
Nerantula - ve recupera Gruia...el daca nu s-a simtit prea bine, nu a avut nici pofta de mancare.....200g se recupereaza usor
CD - ma bucur ca ai intrat si ne-ai mai dat vesti despre voi....
Pt noi ziua de ieri a fost f intensa in evenimente faste si...nefaste....Vestea buna a fost ca mai pot amana cu o sapt inceperea serviciului si a totodata a gradinitei....Nasol insa a fost ca s-a lovit Mark de 3 ori si numai la cap...o data a alunecat pe casa scarii si s-a dus cu fruntea de ciment, apoi cu urechea de marginea patului si in final cu capul de muchia dulapului....nu stiu ce a avut, dar a fost f impiedicat....nici una dintre lovituri nu a fost f grava...s-au soldat doar cu ceva cucuie si/sau vanatai...dar eu am tremurat toata noaptea
Adaaa - plecati la munte??? Drum bun si distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

neatza!

babymom, imi pare tare rau de suferinta micutului! sper si eu ca a trecut si ca va recupera si cu mancarea! sanatate multa!

abe, multumesc!

nusha, merci! sanatate multa si lui dadu!

CD, felicitari ptr noua casuta!

oana

nerantula, merci, o sa tin minte, deocamdata mergem pe schema asta, sa vedem ce-o fi.... inca fac febra, mai mica ce-i drept, dar este... insa au mai disparut mucii, tot e ceva.

xor, bine ca nu e nimic grav!

ada, drum bun!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Nerantula, nu te necaji cu slabitul. Sunt faze si faze. Cand baitul meu avea vreun an primeam recomandari de la pediatru ca ar trebui sa ma gandesc la un regim mai dietetic caci e prea gras. Ce-i drept ca manca de speria lumea. Apoi... pe la 20 de luni, fara sa fi fost bolnav, sau sa fi survenit alta schimbare, a inceput sa manance doar dimineata si joia cate putin. In schimb s-a tot inaltat. Din bebelusul butoias s-a transformat in 4 luni in baietelul taitel. Si acum e mai inalt decat copiii de varsta lui dar mai subtire. Medicul mi-a spus ca toti copiii au un mecanism intern care le spune cat sa manance si care nu greseste. Mecanismul asta functioneaza in acord cu setarile genetice ale copilului si ca e bine sa-l lasam in pace, sa nu-l dereglam. Noi trebuie sa avem doar grija sa le oferim hrana de calitate. Asa ca stai linistita, lasa-l pe Gruia sa creasca cum vrea el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Neata!!!
Lumi multa sanatate.Ma bucur ca sunt mai bine hunisorii.
Xor imi pare rau de cazaturi bine ca nu a fost ceva grav!!
Babymom nasol prin ce ati trecut.sa fie bine Dragoselu.
Laura ce ati cumparat frumos??
Cristina probabil e doar o faza ca doar Raducu e un papacios.
CD sa stapaniti sanatosi noua casuta.
Nerantula eu zic sa nu iti faci mari griji ca va recupera cu greutatea in urmatoarele luni.

Si putin off topic ma intereseaza o informatie pt o prietena.Fetele care folositi metoda calendarului (eu nu am folosit niciodata ca eu am cm neregulat si nu ma pricep deloc) credeti ca in z16 se poate intampla sa ramana insarcinata ca de 2 zile e inebunita ca daca s-a intamplat.Si cand poate face testul sa vada eu tin minte ca am facut teste dupa 10 zile e ok???

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Dya, nici eu nu am folosit metoda calendarului dar ovulatia are loc in general cu 14 zile inainte de urmatorul ciclu...si perioada fertila este cateva zile in jurul ovulatiei...deci eu zic ca sunt 'sanse' (cu ghilimele daca prietena ta nu isi doreste asta) sa fie cu ochi...
Un calcul: ciclu de 28-30 de zile...14 zile inainte inseamna ovulatie in ziua cam 14-16....perioada fertila cam pe acolo....intelegi tu...

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Lavinia, e oribil sa-l vezi cum se usuca din picioare. N-ai insa ce sa faci, nu poti sa-i bagi mancarea pe gat. Eu m-am resemnat: cand nu vor sa manance ii las in pace insa cu lichidele insist. Stefan mi-a facut pe la 3 ani o enterocolita virala si 6 zile intregi n-a mancat NIMIC. Doar lichide: ceaiuri neindulcite si apa (avea diaree si nu avea voie sucuri de fructe sau dulce). A zacut pe canapea ca o carpa. Dormea cate 5 minute la juma' de ora, se mai uita cate putin la tv... Plangeam langa el si medicul imi spunea sa stau linistita ca o sa-i treaca; organismul foloseste toata energia sa lupte cu boala. Intr-adevar in ziua a 7-a n-a mai avut febra si nici diaree si a cerut de mancare. Au urmat doua saptamani in care manca de ne uitam la el masca si eu si tata-su. Manca tot felul de chestii pe care inainte le refuza. A recuperat integral cele 2 kg pe care le daduse jos in timpul bolii dupa care a redevenit mofturosul de dinainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Dya, nici eu nu am folosit metoda calendarului dar ovulatia are loc in general cu 14 zile inainte de urmatorul ciclu...si perioada fertila este cateva zile in jurul ovulatiei...deci eu zic ca sunt 'sanse' (cu ghilimele daca prietena ta nu isi doreste asta) sa fie cu ochi...
Un calcul: ciclu de 28-30 de zile...14 zile inainte inseamna ovulatie in ziua cam 14-16....perioada fertila cam pe acolo....intelegi tu...

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mda...incep sa inteleg.Ea nu isi doreste ca nu e intr-un moment bun din viata deci ar cam trebui sa aiba emotii...

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Dyanira, Stefan al meu e conceput in ziua 7 a ciclului menstrual, imediat dupa oprirea menstruatiei. Nu era programat sa vina pe lume dar a vrut sa vina. Deci, calendarul e cea mai proasta metoda contraceptiva. Testul de sarcina pozitiv ar trebui sa iasa cam la 14 zile de la actul sexual presupus fecundant. La Lucia eu am avut test pozitiv la 15 zile dupa fecundare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.

Oana si anul acesta va fi la acelasi club..e o moda asta printre copii

Dya spre deosebire de alti ani,cand voia jucarii,acum a vrut doar blugi,asa ca am probat la blugi pana am gasit perechea potrivita.Nu mai veniti la Felix??

Lumi multa sanatate va doresc

Nerantula stai linistita ca de acum incolo,vor manca tot mai putin si cu mai multe mofturi....nici Alexia nu se mai omoara cu mancatul.Andy la fel a fost,un gras pana pe la 1 an si ceva si apoi s-a lungit si gata .

Ieri am fost la control la ochi,din pacate,Andy se pare ca ma mosteneste,are miopie mica,dr.spera sa se corecteze pana in toamna,deocamdata i-a dat ochelari ptr Tv si calc...eu sper sa se corecteze si sa nu-i creasca si lui cum mi-a crescut mie de la -0,75 pana la -5 :((
Azi mergem sa-i facem ochelari...nu va zic ce suparat era Andy,desi am incercat sa-i explic ,sa ma dau pe mine exemplu..poate nu sunt un exemplu ff bun,nu mi-au placut never ochelarii,abia am asteptat sa-mi pot face lentile.:((

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata la pranz!

babymom, ma bucur ca sunteti mai bine! am citit cu sufletul la gura!

CD, felicitari pentru tot!! si zici ca familia rumega inca?

Ange, si lui R caninii i-au crescut tare greu, in cateva luni! el a avut si lipsa de calciu, poate si de asta...dar nu mi-am facut probleme

Xor, imi pare rau ca v-ati accidentat ieri! v-am zis si noi avem cate o zi in care e mai impiedicat..pur si simplu!
pana la urma, bine ca mai stati acasa o saptamana

R cam tragea de nas azi-noapte si l-am trezit sa-i pun ser..de fapt, sotul l-a auzit, ca eu eram in lumea viselor. l-am luat apoi cu mine in pat si pt ca se tot foia si nua dormea, m-am dus sa-i fac lapte. el , cunoascand sunetele din timpul procesului de fabricare, deja isi facuse planul...cand am intrat in camera, cobora de la noi din pat si l-am intrebat ce face..."patut, apte"...se ducea copilul sa-si bea laptele in patut, asa cum face in fiecare seara si dimineata...
am stat vreo 2 ore cu el foindu-se...pana la urma a adormit, am adormit si noi...acum mai stranuta si ii mai curge nasul, deja mi-e frica....ii dau acum un osccillo si i-am facut un ceai "hapciu" de la Fares...dupa-amiaza mergem si la dr....
nu are febra, mananca

Mergi la inceput