Bobocei de sept-oct 2008 (275)
Raspunsuri - Pagina 12
dyanira spune:
Laura din pacate nu mai ajungem.Eu am ceva probleme cu postul si trebuie sa fac rapid un dosar cu acte si luni sa merg cu el in audienta la inspectorul general.
Am vrea sa venim weekendu viitor.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Mimihoo spune:
Fetelor, multumim pentru gandurile bune!
Nerantula, multumesc mult pentru tot! Multa sanatate si la voi!
e a-3a zi de cand Sofia nu prea mananca. Ieri n-a varsat deloc si m-am bucurat. Aseara a mancat putin lapte, 40 ml, si dimineata ii era o foamee .. si i-am dat iar lapte, a baut camd 100ml si dupa 1h l-a dat cu jet ... afara. acum sta ca o placinta palida in pat. ii dau apa, ii dau si un remediu homeopat, o sa vina si taica-su cu furazolidon. O sa-l rog pe dr sa treaca pe la noi sa o vada, sper sa poata, si daca continua asa Sofia cred ca maine iar la spital la perfuzii... sa vad ce zice si el, intai!
Sa aveti o zi buna si multa sanatate!
Lavinia, multa sanatate!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
andy_galro spune:
Salutare! vai ce multi puiuti bolnaviori
acum sa va spun o chestie: cat am stat in spital cu Andrei eu ma plangeam ca nu mananca nimic si cu ce traieste si toti doctorii imi spuneau ca trebuie sa bea mai multe lichide decat sa manance.... ca daca bea lichide nu se deshidrateaza si apoi dupa ce isi mai revine va cere singur mancare...si intr-adevar lichidele l-au salvat...si apoi dupa ce a trecut rosu in gat a inceput sa manance muuuuult mai bine decat inainte.
lumi multa sanatate hunisorilor
lavinia e groaznic prin ce ai trecut si inteleg perfect....bine ca acum sunteti mai bine
CD
felicitari pentru bobinache si ma bucur ca mai intri sa ne spui despre voi...sper sa fiti bine si sa va linistiti in noua casuta
piolica am vazut si eu pozele voastre...ai o frumusete de fetita
anamona superbe pozele voastre.....m-a impresionat calitatea lor
nikolici ti-am vazut si eu fetitza cu costum de tarancuta...ce frumosa e ia si ce bine-i vine
dya, laura, claudinna, oana
all
Pupici tuturor si o zi minunata sa aveti!!!!!

nikolici spune:
nerantula tot timpul Karina cere intarcata!Asa zic eu ca vine si suge mult si ii zic hai maica bagam o intarcare.Dupa ce ne intorcem din vacanta o sa-i scot masa de pranz si o sa ma mut afara sa o obosesc.
Deocamdata ne obisnuim cu gust de lapte prima crescita.
Momentam suge.
Deci intarcarea va fi extrem de usoara!
in 10s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
andy_galro spune:
mimihoo eu zic ca mai bine sa incerci sa-i dai apa si ceai decat lapte....iti zic asta din experienta mea cu Andrei si sper sa nu te deranjeze...sanatate multa Sofiei
Mimihoo spune:
andy, multumesc! ii dau lapte fara lactoza cu cereale care contin orez si morcovi de la Nestle
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
andy_galro spune:
si pentru ca nu l-ati mai vazut demult uitati ce cretzollino am eu acasa....ca asa ii zic eu in gluma si el dupa mine...ceno, ceno
Xor spune:
Mimihoo - prietenei mele dr i-a spus sa ii dea baiatului din 10 in 10 min cate 5 mil de ceai (neindulcit, ea il administra cu siringa de la nurofen) timp de 2 ore pt a=l hidrata (asta pe fondul unei enterocolite virale) apoi daca timp de 4 ore nu varsa sa inceapa sa ii dea cate o lingurita de orez sau banana...ca medicatie i-a dat enterol parca....daca ai nev si de alte info, spune-mi si o sun sa aflu
...sanatate multa!