Bobocei de sept-oct 2008 (275)
Raspunsuri - Pagina 13
Mimihoo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Xor Mimihoo - prietenei mele dr i-a spus sa ii dea baiatului din 10 in 10 min cate 5 mil de ceai (neindulcit, ea il administra cu siringa de la nurofen) timp de 2 ore pt a=l hidrata (asta pe fondul unei enterocolite virale) apoi daca timp de 4 ore nu varsa sa inceapa sa ii dea cate o lingurita de orez sau banana...ca medicatie i-a dat enterol parca....daca ai nev si de alte info, spune-mi si o sun sa aflu ...sanatate multa! |
Multumesc mult! Asa ii dau si eu, doar ca ii dau cu lingurita, cate 3-4 lingurite de apa cand e treaza, la 15', a, si nu-i dau ceai ca nu vrea
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Mimihoo spune:
clauddina, abe, multumesc!
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Xor spune:
Piolica - multa bafta astazi si Doamne Ajuta sa fie cu ochisori de data asta
...ma gandesc la voi si va tin pumnii....
Mimihoo spune:
daa, astazi e vineri! Tin pumnii Pio!
poze Sofia
jurnalul Sofiei
luminita2008 spune:
piolica

!
hai cu vesti bune!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
nikolici spune:
Haide Pio!!!
in 10s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
piolica spune:
Merci frumos pentru incurajari! Am venit de la facut copii cu seringa
. A fost ok, ca si data trecuta de altfel, insa sper ca rezultatul sa fie diferit de data asta.
va pup. ma duc sa stau in pat, poate asa s-o prinde mai usor.
o zi buna
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
300 spune:
Piolica, ma gandesc la tine
.
Mimihoo eu la ultimul episod ingretosat nu am pututsa beau apa pana la ora 17.00, apoi am baut apa simpla cte o picatura cat puteam eu de des, asta insemnand un sfert de ora. Abia tarziu am putut bea 3-4 lingurite fara sa vomit. Eu insa m-am refacut mult mai repede decat Sofia ta
. V-a iesit copro?
Nerantula, fata mea mananca foarte putin si in rest suge. Nu a cazut din picioare pana acum. Eu ii ofer mancare in principiu de 3 ori pe zi si incerc sa nu ii dau gustari (pe care le socotesc tot mese). Uneori vrea sa manance, alteori nu vrea, iar in unele cazuri vrea sa manance singura, cum a facut azi. Normal ca nu mananca mult asa dar eu vreau sa afle ca e bun si sa vrea a doua oara. Uneori (inca destul de des totusi) trebuie sa insist sa primeasca primul dumicat. Sau mai nou nu mai vrea mancare de la tatal ei, care se achita de sarcina cu succes, insa de la mine baga cateva lingurite. Foate rar ma depresez si cand o fac incerc sa-mi aduc aminte cum priveam eu masa ca pe o mare corvoada si o las in pace sa experimenteze linistita. In gneral, cea mai buna mancare pentru Anda e cea necomestibila. Cred ca solutia este multa flexibilitate si zero stress, copiii nostri nu sunt anormali, e doar o faza care sigur are si lucruri haioase gen mutrite, gesturi de refuz. A ropos de asta, cand chiar nu vrea, Anda face din cap nu si pe langa asta inca o serie de gesturi, sunete...
Noi am fost de paste la soacra mea si m-am obisnuit sa folosesc calculatorul mai mult pentru treburi. Pup fetele care m-au strigat. Acu scriu cu stanga, pe dreapta doarme Andutza.
baby_boy spune:

Am venit si noi din parc..a fost tare frumos astazi..parca e vara![]()
Azi m-au trecut toate apele..m-au sunat de la servici..am avut niste emotii...le-am zis ca -i sun saptamana viitoare ca vreau sa vb. cu ei.
Nu stiu ce sa fac..nu m-as mai intoarce..desi e un serviciu banos...dar nu-mi lasa decat 2 ore pe zi cu puiul meu. Iar eu simt ca nu ma mai intalnesc cu perioada asta..si-l vreau langa mine cat mai mult. Ufff
Diana bafta cu dosarul.
Radu probabil trece printr-o perioada..sau noi mamicile trebuie sa intelegem ca ei nu pot manca in fiecare zi la fel de mult. Astazi de ex.. a mancat foarte bine. La 9 tzitzi..la 10.30- un ou omleta, la 13 supa de curcan cu galusti plus fripturica de pui.
Andy_g e superb Andrei..si tu il tineai ascuns

Piolica tinem pumnii sa se prinda samburelul

Ada vacanta placuta