Bobocei de sept-oct 2008 (275)
Raspunsuri - Pagina 4
luminita2008 spune:
claudinna, acum am recitit mesajul tau!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
Mimihoo spune:
ooff, Lumi, ce rau imi pare! Multa sanatate!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
piolica spune:
Laureta, bine ai revenit!
Lumi, multa sanatate hunisorilor si tie!
Nu cred ca vom putea vorbi cu parintii copilului direct, pentru ca astfel de cazuri sint tratate de catre cresa, cel putin aici asa este. Eu nici nu stiu cine e copilul si nici nu vreau sa stiu, aici se pune mare pret pe intimitatae fiecaruia si eu zic ca e mai bine asa. Nu se da exemple pozitive / negative in fata celorlalti.
Eu imi dau seama ca directoarea / educatoarele au vorbit deja cu parintii, insa atit timp cit niciun parinte nu s-a plins banuiesc ca nici ele nu pot forta prea tare nota catre parintii acestui copil. Nu cred ca vor fi repercursiuni asupra copilului, ca aici nu se practica, ci o deschidere de ochi a parintilor, la modul nu mai practicati miserupismul, parintii celorlalti copii nu sint deloc multumiti, va trebui sa gasim solutii impreuna si nu numai noi aici la cresa, gen, stat cu ochii tot timpul pe copilul dvs sa nu mai muste.
angelynna, de ce vrei tu neaparat sa te ingrijorezi? Eu zic ca fiecare copil are ritmul lui, Elsei i-au aparut primii dinti la 9 luni, iar acum e ca si Crina, 8 dinti si 4 masele. Dar nu m-am gindit deloc sa-mi fac griji.
cristina, am vazut si eu pozele voastre de la Paste, ce dragutz e Raducu cum ciocnestele el ouale.
Ada, ref la permis, merci pentru detalii, insa ma luminezi si pe mine, ce mai inseamna si asta
- fisa medicala avizata de policlinica de specialitate numai daca viza medicala din anexa permisului de conducere lipseste sau este expirata
Eu nu am nicio fisa anexata la permis, de cind sint chestiile astea? E drept ca permisul meu e de acum 10 ani si va expira in curind....
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
angelynna82 spune:
LUmi te am, sa va treaca mai repede boala, offf, ater nasolcu hunii bolnaviori, bine ca papa.
Daca vrei poti trimite soata din dotare si iti dau de la mine pastilute
Cat despre bataie...ce sa zic...sper sa se rezolve cu vb buna
Nu a trecut inca vanataia, oricum ii mai dau cu crema, cel putin nu mai este umflata dar nici fff vanata
despre dinti, ma gandeamsa vb cu dr, poate ma mai linisteste si ea, va multumesc mult de sfaturi
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laureta Lumi si Mihaela multa sanatate puiutilor piolica ai pus poze? io nu le vad David trebuie sa fie fericit ! de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole |
uite pozele aici
http://picasaweb.google.com/Houlier/AvignonLaCiteDesPapesPaques2010?authkey=Gv1sRgCPSF85u438u0yAE#
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
nikolici spune:
minihoo ceai de menta bea?Eu am incercat-o pe K si cu mucilagiu care dupa 5 zile parca a facut-o bine miraculos.Sanatate Sofiei!
lumi noi plecam in State miercuri, daca vrei ceva spune-mi!Sanatate hunilor!
pio surorii mele taman i-a expirat carnetul si tre sa vina in tara sa-l faca, prin ambasada e un mare talmes valmes.In caz dc iti expira pana vii tu in RO trebuie sa faci analize la o clinica acreditata care tin 7 zile lucratoare.Am sunat eu la clinica mea azi.Ce este foarte interesant, ca trebuie sa faci analiza pt. sifilis adica trebuie mers la ginecolog.
Acum intrebare, dc Doamne fereste as avea ma afecteaza la condus?
in 10s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
baby_boy spune:
Am ajuns si noi din parc. E superb afara.
Ne-am jucat cu o fetita cu 3 luni mai mare, care tot timpul vroia sa-l pupe si sa-l imbratiseze pe Radu
Angelynna, Lumi, Pio ma bucur ca v-a placut de Raducu ciocnitor de oua
Lumi imi pare rau ca sunteti bolnavioriSanatate multa!! Sa scapati repede
Nicoiar va plimbati? Foarte bine
Angenici noua nu ne-a trecut vanataia..acum e un verzuliu...dar nu se mai vede asa..i-am dat in fiecare zi cu o crema de galbenele si arnica. Vad ca e buna.
ClaudiaH spune:
Angelynna, fiecare copil are ritmul lui. Am vazut copii care au purtat pampers pana la 4 ani. Lucia a fost putin mai precoce si a avut multe exemple in jur (noi nu inchidem usa la toaleta cand mergem sa ne facem nevoile). Stefan avea 2 ani si 4 luni cand a iesit din pampers dar doar din cauza ca ma-m straduit eu cu el dar nu a avut deloc initiativa. Cand si cum... n-are importanta, toate la timpul lor.
Xor, legat de muscat eu zic ca o sa treaca in curand de la sine, odata cu cresterea. Deocamdata cred ca ce poti face este sa-l ignori. Nu sa-l certi, nu sa-l pedepsesti, absolut nimic, da-l la o parte si ignora-l fara un cuvant. Luciei ii ies caninii si are si ea tendinta sa muste. Cand imi ia degetul sa-l bage in gura (deci o face cu premeditare) ii spun ca ma doare si ca daca vrea sa muste sa-si muste propriul deget si-i bag degetul ei in gurita. Apoi ii intorc spatele si plec. Asa ca poate o data pe zi mai incearca.
Piolica, eu as face plangere impotriva educatoarelor. Nu au si ele rol de a educa un copil pe timpul cat sta acolo? Ce sa faca parintii? Sa vina sa stea cu copilul acolo pe timpul zilei? E clar ca si ei trebuie sa faca ceva insa ei nu pot fi obligati; educatoarele insa da, e treaba lor. Noi avem un caz la gradinita lui Stefan unde este un copil care vine cu toate injuraturile posibile si tot felul de agrsivitati, obscenitati, etc. si evident ca ii invata si pe ceilalti. Educatoarele nu pot sa oblige parintii sa-si educe copilul intr-un anumit fel. Tatal a zis ca el nu vrea ca baiatul lui sa fie un pampalau asa ca lui i se pare normal sa-l invete sa fie si putin agresiv. Insa educatoarele sunt foarte ferme in privinta comportamentului la gradinita asa ca iau atitudine vis-a vis de comportamentele neadecvate. Chiar cand sunt si parintii de fata ele ii atrag atentia baiatului si iau masuri pentru ca le-au comunicat clar parintilor ca in cadrul gradinitei ele stabilesc ce se cuvine si ce nu dandu-le de inteles ca daca nu le convine sa schimbe gradinita.
iriss_04 spune:
neata mai la pranz asa!!
am fost si noi in parc si am venit rupti de oboseala,,acum doarme ca un prunc
babyboyraducu de mic are lipici la fete,,bravo
mancatul de dimineaata:offf chiar ma gandeam sa va intreb ce mai maninca pitici vostri,,,noi nu prea mai mancam nimik
cerealele de bebe nu le suporta,(as incerca Nestlé Honey Cheerios???nu stiu ce sa fac)ii dau mozzarela,omleta cu spanac,cascaval,unt cu branzica si rosii,cartof copt cu fagaras,,,ii schimb meniul in fiecare zi si nimic,,,deschide gurita gusta si scuipa tot
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)