Bobocei de sept-oct 2008 (275)
Raspunsuri - Pagina 3
Mimihoo spune:
Multumesc Pio. Am vrut sa-i dau cu lingurita dar nu a vrut. A vrut in biberon si deocamdata nu mai vrea nimic altceva ... de la ora 9 n-a mai vrut nimic. sta la mine in brate ca o placinta :(
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
angelynna82 spune:
neatza
Cristina tare frumoase pozele, imi place de Raducu cum ciocneste ouale
Mimihoo offf, multa sanatate va dorim, sa treceti repede peste asta
Ada, a mea mananca asa: cereale cu lapte (in ultimul timp ii dau cereale bebelusesti), fructe, iaurt sau chiar mancare normala. In timpul zilei la pranz ori mananca ciorba/tocanite, seara iarasi cereale sau vedem noi ce
pana acum a stat pe afara, s-a alergat, jucat, arunca cu pieterele, parca e baietoi
cum scap sa nu mai fie batausa...o bate pe sor'mea cu ce intalneste, azi dimineata a gasit chitara si ii dadea cu ea in cap, daca ma rastesc la ea ii trece, dar pe moment, apoi o ia de la cap
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mimihoo Multumesc Pio. Am vrut sa-i dau cu lingurita dar nu a vrut. A vrut in biberon si deocamdata nu mai vrea nimic altceva ... de la ora 9 n-a mai vrut nimic. sta la mine in brate ca o placinta :( Mihaela, mama de Sofia (03.10.08) poze Sofia jurnalul Sofiei |
mititica! tine-o acolo, caldura de la corpul tau o sa o aline (si dragostea, bineinteles). Sint ca niste puisori plouati cind sint bolnaviori.
Inca ceva, sa speli toate hainele la 60 de grade, cele pe care a vomitat + sa speli pe jos cu clor ca sa dezinfectezi.
Eu am dezinfectat tot cind a avut Elsa si sotul meu, asa ca eu nu am luat. (plus ca dezinfectam mai tot timpul toaleta + clantele de la usi si ma spalam des pe maini)
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
Mimihoo spune:
Da, le-am spalat cu apa mai calda ca de obicei.
as fi vrut sa dau cu apiratorul dar acum vad ca mi-a adormit in brate, asa ca ma bag la spalat! Multzam de pont!
poze Sofia
jurnalul Sofiei
angelynna82 spune:
mai am ceva ce ma roade
Crinei ii dau dintii ffff greu, se chinuie cu caninii de nu stiu cat timp, are 8 dinti si 4 masele pana acum, ar trebui sa ma ingrijorez??????
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
Mimihoo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelynna82 mai am ceva ce ma roade Crinei ii dau dintii ffff greu, se chinuie cu caninii de nu stiu cat timp, are 8 dinti si 4 masele pana acum, ar trebui sa ma ingrijorez?????? de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN Bobocelul este o floricica |
Nu, fix asa are si Sofia. Or sa iasa ei pana la 2 ani stai linistita!
poze Sofia
jurnalul Sofiei
luminita2008 spune:
fuseram la dr ca nu se mai putea, aseara iar au avut 38.5, Edi de fapt din miezul zilei, pe la 17. cica laringo-traheita. gat ffff rosu, amigdale umflate rau (la Robi), ganglionii putin inflamati (doar la Edi). ma mir cum de mananca copiii astia, la cat de rau/rosu zice ca e gatul.... si papa chiar bine, fara strambaturi.
antibiotic, aerosoli cu dexa, niste siropele..... abia acum o inteleg pe Ada si atitudinea ei privind racelile.
nerantula, ange, baby_boy, iriss, multumesc ca va ganditi la noi!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:
ange, adica sa fac comanda io acum in USA si sa astept 'tz' luni pana vine comanda ptr hyland's? asta e, acum mergem pe asta, sper sa ne revenim o data. multumesc de intentie.
a mai trecut vanataia Crinei?
pio, eu zic sa vorbesti, daca se poate desigur, cu parintii 'muscaciosului'. eu incerc sa ascult mereu ambele tabere/variante, ca sa iau o decizie cat de cat corecta. daca intr-adevar nu ai cu cine te intelege, fa plangere.
ce rezolva la voi plangerea asta?
xor, am mai zis si pe-aici, si hunii muscau intr-o perioada. doar pe mine si tare. am obs ca o faceau in special cand eram la calculator sau dupa ce plecam de la calc. desi si ei tot acolo erau, cu mine, au inteles ca atentia mea nu era 100% indreptata catre ei. acum nu mai stau la calc decat cand dorm ei sau nu-s acasa. si le-am vb f mult si le-am explicat si am incercat sa nu-mi pierd rabdarea si m-am ferit din calea dintisorilor mici si ascutiti cat am putut si le-am distras atentia.... si iata ca a trecut. mult succes si voua, rabdare si comunicare...si nu-l mai pedepsi, nu rezolvi nimic cu asta.
baby_boy, vazut poze cu Raducu! e pe zi ce trece mai frumos!
ada, noi mancam tot cam ce papati si voi + lapte cu biscuiti, orez cu lapte. tot bebelusi am ramas, mda. ma ia durerea de cap cand vad ce papa alti bobocei dimineata... noi de ce nu??
luminita2008 spune:
dya, hunii mei beau si LP si UHT, desi rar le-am dat UHT, doar in orez cu lapte.
laureta, bine ai revenit!
ange, si noi tot 8 dinti si 4 masele avem, exceptand 1 canin la Edi, iesit de o sapt. sunt si ceilalti pe vine, si la Edi si la Robi. eu zic ca nu e cazul sa-ti faci griji. vb cu dr si vezi daca iti recomanda o cura de Ca.
cat despre mica batausa, pai lipsa mea de experienta in astfel de cazuri isi spune cuvantul, nu stiu cum sa te sfatuiesc. imi imaginez doar ca eu, cand si daca voi fi pusa intr-o astfel de situatie, s-o rezolv cu distragerea atentiei, vorba buna, cu calm, cu rabdare, pe cat posibil fara tipete si mai ales fara pedepse. asta e valabil si-n cazul batailor, si-n cazul muscaturilor si-n altele asemanatoare. eu inca traiesc intr-un bol roooz... si maaare, da' sper sa-mi iasa.
pio, imi pare rau de noaptea avuta. asta cu tusea am patit-o si eu tot azi noapte, cred ca vreo juma de ora am behait. eu am trezit si soata din dotare, aveam si frisoane...brr
luminita2008 spune:
aaaa, si, v-am zis, tre' sa stam in casa toata saptamana!!!!!