Bobocei de sept-oct 2008 (275)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

aaaa, si, v-am zis, tre' sa stam in casa toata saptamana!!!!!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

imi pare tare rau
sa va faceti bine repede huni pretiosi,,e groaznic sa ai un pitic bolnav dar doi,,,iti doresc multa putere

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Mimihoo, pup mititica! la R a mers ff bine de fiecare data laptele lui normal, facut cu apa de orez. cand i-am dat lapte fara lactoza, nu am constatat imbunatatiri. ai grija sa o hidratezi
sper sa scapati repede!!

Lumi, sanatate multa! adevarul este ca atunci cand organismul se sensibilizeaza...tragem de nu ne vedem. lasa ca o sa tot iesiti si afara, important este sa se faca bine!
ma intrebai ce ma opreste, pai in primul rand vreau sa ma duc la dr sa-mi fac un control amanuntit, sa-mi fac niste analzie, ceea ce costa ff mult si acum nu prea am cu ce...astept sa ma duc la serviciu (desi nu e garantat ca voi castiga mai mult decat acum), sa nu pierd de tot legatura cu profesia, pt ca apoi e foarte greu...si sper ca din iarna sa ne putem apuca de treaba (de fapt, abia astept!)

dimineata, la trezire bea lapte cu biberonul, cat are el chef...de la 100 ml la 240 ml...
peste aproximativ jumatate de ora mananca o combinatie de iaurt(sau branza de regim), biscuiti, fruct (mar, para, banana - acum iarna) sau paine cu almette si cascaval, paine cu unt si gem si i-am dat de cateva ori cu sunca de pui, castravete, ridiche...
in zilele astea de Paste, daca am avut tot felul de chestii prin casa i-am dat si salata boeuf, un pic de salata de vinete, pe paine...i-am si vreo 2 zile a mancat rulada cu spanac si sunca, plus ou fiert
am incercat sa-i dau omleta, dar inca nu-i place consistenta
ii mai dau si cate o cana de ceai, uneori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

nikolici eu stiu ca VDRL - analiza care detecteaza sifilisul se ia din sange nu trebuie mers la ginecolog. Si iti este ceruta peste tot pentru ca este o explozie de sifilis in Romania in ultimii ani. Cand cineva este detectat cu sifilis se face o asa numita ancheta epidemiologica in care trebuie sa declari tot ce si cu cine ai facut,m in fine e elaborata treaba. Ne testeaza cu orice ocazie ca sa descopere cat mai multe cazuri.

Sanatate tuturor copiilor bolnavi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Mimihoo, e greu s-o vezi asa apatica. Si Lucia mea a fost de curand bolnava si o saptamana n-a mancat aproape nimic, ma intrebam cu ce traieste, ea care de obicei manca de rupea. O sa treaca si boala. Sanatate!
Luminita, multa putere tie si refacere cat mai rapida micutilor!
Angelynna, Luciei abia acum ii ies caninii iar medicul a zis ca nu-i niic o problema, fiecare copil cu dintii lui.

Despre mancat... nu avem multe idei caci nici Lucia mea nu prea mai mananca. A fost o saptamana bolnava si n-a mancat asa ca a ramas cu obiceiul de a manca putin. Nu mai mananca de vreo luna sub nici o forma mancare de bebelusi (la borcanel) si am crescut-o cu borcanele insa nu mai vrea sa puna gura. Mananca ce mancam si noi. Dimineata mananca cereale cu lapte (fulgi de cereale de care mancam si noi), cateva cubulete de cascaval sau putina sunca de pui, apoi poate un biscuit sau ceva banana dar oricum mananca foarte putin. La pranz ca si la cina... legume (gen ghiveci cu sau fara carne), paste, omleta, piure de cartofi cu spanac, chiftelute cu cartofi natur, orez cu legume, cus-cus cu legume, etc. plus iaurt si fructe la gusterea de la ora 16.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Laureta Muuh, multumesc!
Nikolici, nu bea ceai .. ea vrea apa si mi-e frica sa nu verse si ii dau cu lingurita
claudinna, n-am vrut sa ma risc cu laptele cu lactoza, raman cu asta asa ...
Claudia, da e cumplit! Mai cumplit a fost in spital s-o vad legata la perfuzie si sper sa nu mai ajungem acolo

Sanatate!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Claudinna papa super Razva dimineata.
Noi trecem printr-o perioada ciudata..fara iaurt..si fara fructe la borcanel..el care le devora. Sper sa fie tot de la dintisori.

e o perioada cum a avut Lumi cu hunii..mananca jumate de castronel in scaun..si dupa nu mai are stare..se plictiseste...trebuie sa-i atrag atentia cu ceva sa pape tot. Chiar Lumi a trecut repede perioada aia? Cum?

Claudia H ma bucur ca te citescMi-ai dat o idee..sa-i pun spanac in omleta

Mimihoo multa sanatate Sofiei, sa scapati repede

Iriss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Mimihoo si daca nu mananca sa nu te sperii, este important sa bea lichide atat. Am vazut oricum ca ii dadeai cu lingurita ca sa nu verse deci e ok si asa doar sa bea ceva.
piolica foarte frumoase pozele, seamana Elsa cu tine leit. Si foarte frumos unde v-ati plimbat. Ah da si sa nu ma scrii ca ai o anumita varsta si din astea. Care varsta ca nu se vede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Lumi multa sanatate hunilor.
Nikolici pt sifilis nu se merge la ginecolog nici pomeneala.Se face analiza de sange.Analiza asta VDRL ii zice se cam cere si la angajari si la controlul medical periodic in invatamant de ex.Super fain ca mergeti in State.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

lumi bine ai facut ca te-ai dus iar la dr.....oofffff, mai mami prin cate trebuie sa treci, sunt lalturi de voi si va pupacesc muuuuulllt sa va treaca repede si asta

ange eu am tot zbierat pe aici ca am asteptat 5 luni si aproape jum. sa ne iasa primul canin si de bine ce a iesit primul la nici o sapt. au mai venit 2 asa ca......nu te ingrijora...vin ei..ca doar nu o sa ramana doar in 8 dinti si 4 masele

pio si eu sunt de aceeasi parere sa vb. totusi cu parinti in cauza....daca nu se rezolva nici asa atunci poti sa faci plingere...numai ca eu sunt un pic nelamurita cu plingerea asta..o faci impotriva, cui???....adica, ce se poate rezolva cu aceasta plingere??

mimihoo oooofff mai mami...uite un camp de .....sa te tina tare si ptr. Sofia muuuulllltee ...sa treaca cat mai repede

Mancarea de dimineatza.....hmmmm....am incercat toate cerealele posibile...ii place, asa putin, cheerios....dar nu foarte mult...am incercat si omleta, ntz...toate variantele posibile le-am incercat preferata ramane, almette cu iaurt sau smantana amestecata cu iaurt campina si o felie de paine.....si nimic altceva

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

multumesc mult pt info si sustinere, chiar ma ingrijorasem, stiu ca fiecare are ritmul lui...da' nah...mai am piticii mei uneori

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput