Bobocei de sept-oct 2008 (275)
Raspunsuri - Pagina 21
Nerantula spune:
So, FF won ..
Joy, erau si cremwursti, dar nu am fost atenta la ei. Din branzeturi nu am incercat nimic, nu sunt dintre preferatele noastre.
Niko, preturile erau de genul 39, 49, 59ron/kg, nu mai stiu care la ce din ce am luat noi, parca pastrama de pui era 39 ..
Claudinna, se intampla rar sa faca in cada, Gruia e ff constipat, nu stiu cand il poate apuca sa faca kk, pe olita oricum nu sta deloc, seara e foarte agitat, iar cand aude de baita merge direct si se posteaza la marginea cazii, strigand 'apa, apa' cat il dezbrac. Poate fac si eu o rulada dinaia, daca e asa simplu, desi-s total antitalent la bucatareli si nici nu-mi place ![]()
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita
dyanira spune:
Laura super petrecere.Ai un baiat tare frumos iti seamana.
Cristina vazut pozele frumoasa tare casuta si Raducu care seamana tot mai tare cu tati.
Se poate lua somaj de la 2 la 3 ani daca inainte ai fost in cic??
Nerantula multumim.Da A are gropite in amandoi obrajorii de cand s-a nascut e tare dulce cu ele.Cra cra l-a laudat cioara![]()
Am plecat in patut la un episod de grey.
Noapte buna.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
300 spune:
poti intra in somaj: te reintorci cateva zile la munca apoi demisia si e legal. So cred ca daca ai incredere ca gasesti ceva oricand asta iti mai poate da cateva luni.
claudinna spune:
neata!!
din plin si o duminica frumoasa sa aveti!!
Dya, ce mare s-a facut Andrei!! mie mi se pare bucatica rupta din tine!
baby_boy, super e casuta si Raducu pare asa de fricit ca are si el locul lui!
chiar frumoasa, sa o stapaneasca sanatos! cat are inaltime?
300, voi ce mai faceti??
Nerantula spune:
Neatza!
Noi se pare ca ne mutam cu somnul de noapte in living, nu vreaaaau!! Dar cum sa ma inteleg cu el? Se trezeste si nimic nu-l impaca pana nu ne instalam acolo, apoi adoarme ca un ingeras, nici pis nu mai spune 
Azi cica ploua, asa o fi? Ca nu pare prea innorat ...
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita
claudinna spune:
si eu sper sa nu ploua...aici e soare, adie asha un vanticel...
si ieri a fost soare toata ziua si spre seara a plouat putin...vad ca tot ploaie se anunta..nasol:(
Mimihoo spune:
Nerantula, de unde ai cumparat asemenea bunatati?
Abia astept sa-i vad pe Gruia si pe Sofia cum alearga impreuna in parc :)
Nikolici, multzam ca mi-ai zis de pasapoarte 
Luni o sa o duc pe Sofia la gradinita 1h :). Se simte mult mai bine, si nu mai dam la altii virusul 
O zi frumoasa si multa sanatate!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
ClaudiaH spune:
'Neatza!
Am intrat sa ma laud: Lucia e fetita mare, face la toaleta, anunata cand are nevoie si se tine pana ajungem la o toaleta. Cand plecam de acasa inca ii mai pun pampers dar ne intoarcem mereu cu el uscat. Nu mai foloseste olita, am trecut la adaptorul de wc. Bineinteles ca tot ea a fost cea care a hotarat ca olita nu mai e potrivita si a cerut explicit la wc.
babytza spune:
Neata 
Cafea calda si de la noi
si pepsic 
David e tare nervos, ca afara sta sa ploua si nu iesim, iar la bebe tv se vede mai mult nu 
Laureta tot asa mami, sa isi revina puiul 

Cristina 

Nerantula la procesul de fond , a avut un ghinion teribil , au fost o serie de evenimente si declaratii (unele nu tocmai adevarate ) care au dus la incredintarea copilului catre tata. De atunci ea a facut tot ce i-a stat in putinta (si in buzunar) sa obtina ea custodia, asa cum era normal sa se intample de prima oara. Nu iti mai spun ca nu a mai fost om in ultimii ani, pana nu a reparat greseala comisa atunci.... Din fericire, se pare ca mai exista totusi justitie in tara asta 
claudina ce bine ca nu face febra
pup cantaretul 

niko distractie placuta si zbor usor si linistit 

Eu am terminat cu Grey, am vazut tot ce era de vazut
Astept urmatoarele episoade 
Claudia la mine nu se incarca filmuletul
Dar felicitari maxime pentru reusita !!!!!!!!!
Ati scapat de o grija si de ce nu si de o cheltuiala ![]()
Edit : S-a incarcat 
Ce imbujorata e
Ce frumos sta ea acolo cumintica 
Babytza si puii
Valentina
David