Bobocei de sept-oct 2008 (275)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Apropo de mezeluri...K nu e un copil mancacios dar azi nu am scapat pana nu i-am dat putin kaiser si salam, prima data si tare ar mai fi vrut.A trebuit sa strang tot ca se lasase cu razboi.De unde sunt mezelurile bio?

in 11s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Cristina, multzam de subtitrare .. am intrat si in casuta cea noua a lui Raducu, am vazut si masa de activitati, sunt foarte faine! Ce bine ca aveti spatiu sa le puneti. Imi poti spune si mie dimensiunile casutei? Ma bate gandul sa o iau pentru camera lui ... sunt cu capul, nu? Raducu e un frumusel cochet, l-am admirat din nou!

Are dimensiunile 131 *16* 117..eu zic cam mare sa incapa in camera..adica iti ramane putin spatiu.
Noi deja am umplut sufrageria..mai avem un pic si umplem si curtea

Noapte buna mamica de Gruia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

N-am plecat inca ... mi-am amintit de pozele de pe mailul comun si bine am facut, pentru ca am vazut o frumoasa si cocheta Maria de Abe (din pacate numai ultimul album am putut sa il vad, la celalalt cred ca trebuie sa modifici ceva?) si o delicata si eleganta Thea de Anamona, iar pozele m-au impresionat teribil, sunt superbe! Si nu pot sa spun cat de mult imi place unde si cum locuiti, familia lu' Thea!

Nikolici, e un magazin vis-a-vis de spitalul Colentina, pe Stefan cel Mare.

Cristina, da, ai dreptate, e mult prea mare pentru o camera si tare mi-e ca Gruia nu va fi interesat, asa cum nu e nici de cortul cu bile, desi nu se compara. Ma bucur nespus, totusi, ca avem un super-parc langa casa si putem iesi foarte des acolo, desi nu se compara cu o curte ... macar sunt multi copii cu care ar putea socializa, desi deocamdata nu o face, ii place mult mai mult sa se joace singur sau, bineinteles, cu mami sau buni!

Sa plec sau sa ma uit la FF15? Imi pica ochii in gura de somn, dar ma si tenteaza raaaau!

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Apropo de mezeluri...K nu e un copil mancacios dar azi nu am scapat pana nu i-am dat putin kaiser si salam, prima data si tare ar mai fi vrut.A trebuit sa strang tot ca se lasase cu razboi.De unde sunt mezelurile bio?

in 11s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Vis-a-vis de sp. colentina, Florava se numeste.

Nerantula, m gandeam sa mai trec si eu pe acolo, sa imi iau ceva mai sanatos pt micul dejun. Aveau si cremwursti? Ma tot incolteste pofta si stiu ca nu sunt prea grozavi in sarcina... Ai incercat cascavalul?

Victoria, mami de Anna Sofia, 8+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Raportam a doua kk mai legata. Cred ca regimul isi spune cuvantul. O tin si miine pe regim.

Nerantula cupilu meu papa acuma numai daca pun The Owl, e inebunita si nici nu mai respira cand se uita. Nush cat intelege ea de acolo , sper ca nu isi da seama ca este cam sadic desenu asta

andy , frumoasa petrecere, si voi sunteti tare frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

laureta ce e The Owl?Am dat pe youtube si am gasit o pasare in picaj, asta e?

nerantula; joy multu mult, o sa le fac si eu niste vizite.E scump halatul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

hello!
azi am avut laptopul in reparatii, asha ca abia acum am gasit reusit sa intru si sa citesc

La multi ani, Teo!!!!

Nerantula, ti-as trimite mama, dar nu mai e (as manca si eu, dar sunt la cura)
se face foaaarte usor!
haios de tot Gruia! la olita ati incercat? sa-l pui pe olita inainte de baita. poate face si asa nu mai are ce sa presteze in cada

babytza, bravo soricelului!! sa roada tot!!

nikolici, drum bun sa aveti si sa va simtiti bine!!!

Ange o si din partea mea!! si pt Crina!! niste poze ne mai arati, sa vada baiatu'

Laura, ce baiat mare ai!! am zarit si minunea blonda pe acolo (a fost singura domnisoara??) mi-a palcut mult locatia!

Lumi, hai ca sunteti si vio pe drumul cel bun! luni va duceti la cresa?

Laureta, Mimihoo, sanatate multa!!

R a fost ok, nu a facut febra, nasul e asha...mai picura din cand in cand. l-am scos afara si ieri si azi, dar prin curte. e vesel, se joaca, multumim ca v-ati gandit la noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Mai m-ati omorat cu magazinul asta minune...trebuie sa ajung si eu sa iau ceva de acolo.....nu cunosc magazinul unde ar putea sa fie...eu iau dintr-un magazin tot in fata la spit Colentina, cred ca este al unor arabi..fel de fel de felurite si foarte multe fezandate...eu ii iau cupilului piept de pui fezandat si il fac pe gratar...ii place la nebuinie....mai ales ca ti se topeste in gura practic...deci nu trebuie prea mult mestecat

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

niko GOOD LUCK

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Mergi la inceput