Bobocei de sept-oct 2008 (275)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Lumi, iesitul afara nu are nici o legatura cu mucii sau racelile. Matei a iesit in fiecare zi a vietii sale afara (mai putin vreo 10 zile in total cred) pe orice vreme cel putin o ora. A facut muci o singura data cateva zile si de reo 2 ori cate o zi (dar nu cine stie ce, ci doar asa...sa invete sa sufle nasul...) si nu a fost racit niciodata. Ce-i drept nu are frati mai mare si nu merge la cresa sau in comunitati de copii, decat pe la prieteni cu copii cand sun sanatosi si in parc se intalneste cu altii dar e in aer liber...

Multa sanatate!

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nerantula sunteti mortali Am citit cu sufletul la gura postarea ta, ma asteptam la cine stie ce minunatie

Laura ce scaun de rege a avut Andy !!!!!!! Si tortul foarte frumos !!!!! Pupici puiului mare si frumos

kllemi din cate stiu eu nici nu se mai trec copiii pe pasaport. Acum se face direct individual

niko plecati in State ?

Alexa

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

mimihoo dc stau bine si ma gandesc pt. copii la pasapoarte e un birou special.Si domnul ne-a facut si noua pasapoartele noi odata cu cel al Karinei.Dar nu stiu cum e acum , un priten a fost saptamana asta si a zis ca a stat in jur de 4 ore de unde nu era nici gaia pe acolo inainte de biometricele astea.

kllemi dc K ar fi fost obisnuita cu buni mai mult si nu ar fi fost alaptata, sincer cred ca o lasam la ea decat sa o supun fusului orar care este de -10 ore diferenta de ora Romaniei, plus zborul cu avionul de 14 ore.Dar ne adaptam noi cumva.

in 11s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

In primul rand La Multi Anisori, Teo, sa fii sanatos si fericit si sa ai parte de multa iubire si de tot ce e mai bun!

Cristina, felicitari pentru decizie! Raducu e un norocos! Dar cum faci sa stai pana la 3 ani sau ultimul an e fara indemnizatie? E bine ca nu va streseaza partea materiala, e asa de mare lucru asta! Felicitari pentru achizitii!
V-am admirat si eu in pozele de la un an jumate, sunteti niste frumosi cu toti, imi place de Raducu ca e foarte vesel!

Aoleu, Kllemi, eu nu m-am gandit la asta! Oricum are costum de plaja, doar dimineata de tot intentionez sa il las gol pusca, insa nu va intra si in apa atunci .. In rest, pampers de apa pentru apa, costum de baie pe plaja ..

Laura, am vazut pozele de la party, pare sa fi fost o distractie pe cinste acolo, chiar daca lipseau majoretele Andy a stralucit ca o steluta, se vede cat de fericit era! Am vazut-o si pe blondina cu onduleuri Alexia, ai niste copii superbi! Sa iti traiasca!

Pio, ma gandesc la tine, deja trebuie sa fie un ghemotoc de celule in burtica ta, care isi fac loc la caldurica Doamne ajuta sa fie cu ochisori!

Laureta, dar stiu ca nu te plictisesti nicicum cu Biancu, chiar e o copila speciala! Bravo ei cum face haz de necaz! Doamne ajuta sa nu fie necaz mare si maine sa zburde sanatoasa tun! In rest, cum sunteti cu apetitul?

Babytza, distractie placuta! Asta da motiv de bauta! Super! Dar de ce a fost asa de greu sa obtina custodia? Sunt, in continuare, impresionata si bucuroasa de apetitul soricelului! Sa il tot tina asa!
Ohoooo, 3 canini! Sa-i stapaniti sanatosi si papaciosi!

Luminita, ma bucur mami ca e soare si la tine in suflet! Sper ca au trecut toate greutatile si de acum va fi numai si numai primavara! huni sturlubatici!

Diana, sa fie cum e mai bine pentru prietena ta! Din toate experientele pe care le-am tot auzit in timp, sanse sunt in fiecare zi a ciclului menstrual, indiferent cat de regulat este! Practic nu exista regula ..

Xor, felicitari pentru vacanta proaspat castigata! Si acomodare lina va doresc, dupa ea!

Mimihoo, ce vesti bune! Ma bucur sa aud ca a depasit Sofie criza, sper sa aud de intalniri cu Gruia in parc de acum! Daca aveti curaj sa va dati pe langa noi Daca ma trezeste Gruia de dimineata, incerc sa ma uit si eu pe ProTv, insa la ora aia, de obicei, sunt desenele lui Gruia cu biberonul in boticul lui ..

Nu in ultimul rand, dar am luat-o cu raspunsurile in ordine invers cronologica a postarilor, am si eu o floricica pentru Angelynna, care nu stiu cum face, dar nu lasa deoparte pe nimeni, mie mi-e si rusine de multe ori ca nu apuc sa-i dau un saru'mana din cand in cand

Paula, refacere rapida lui Mihnea ... ce inalt e, intr-adevar! Pai Gruia e un piticut pe langa el, la 82cm. Chiar asa, mai sunt bobocei sub 82cm la 18 luni? In legatura cu Grey, acum sunt intre serii si nu ma decid , de asta e si mesajul asta kilometric, dar cred ca va urma firesc seria 5, pentru ca la primul episod din 6 nu am subtitrare ()
Chiar asa, la FF ep. 15 are cineva subtitrarea?

ClaudiaH, multumesc mult de suport, mi-a fost de mult folos postarea ta, desi stiam lucrurile acestea, asa usor le uit cand ma confrunt in practica cu refuzuri peste refuzuri la mancat!

Claudinna, ma bucur ca nu e nimic grav! Sanatate si voiosie va doresc! Nu poti arunca si la mine o bucatica din rulada aia? Sunt bortoasa si pofticioasa

Am ajuns si eu la pozele cu voinicul Andrei de Dyanira, ca maricel si frumusel e! Diana, face gropite in obrajori? Mi-au placut mult de tot si ouale de Pasti, asa faceam si eu cu mama cand eram acasa, cu frunzulite de patrunjel si bagate la ciorap

Babytza
, Gruia are somnul extraordinar de sensibil! Cand doarme ziua la buni, pentru ca e o camera care da spre un parc, e ff liniste si doarme si cate 4 ore, la mine, desi ii inchid geamul si nu suntem chiar la strada principala, doarme maxim 2 ore. Pentru ca azi-noapte iar am avut program de plimbare prin casa, dupa 4 nopti in care credeam ca am scapat, am ramas cu el pe canapea in living, care da spre o curte interioara, si a dormit pana la 8! (de obicei se trezeste la 6 jumate )

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

laura nu stiu cum am sarit peste pozele cu Andy, dar m-am dus inapoi sa le caut.Tu iti dai seama ca mai are putin si termina clasa 1?Unde e mesajul melancolic cu "la revedere gradinita?".Anyway super petrecere ce a avut.
Tot am vrut sa te intreb, mai este considerat la scoala un copil prea activ?

in 11s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

niko sa sti ca si eu ma gandeam la chestia asta cu fusu orar...dar MAI ALES cu zborul?? cum crezi ca rezista 14 ore intr-un avion?....unde ma gandesc ca este destul de ingust...nu se poate desfasura....va duce-ti la cineva sau pur si simplu asa intr-o vacanta???

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Klemmi

Nerantula de la 2 ani la 3 ani sper sa iau macar somaj. Dar ne descurcam noi. Multumesc pentru aprecieri

A aparut si ep 15 din FF?? maaa sa-l caut si eu

Mergi la inceput

300, acum am gasit mesajul tau ... eu nu am taria si rabdarea ta , desi mi-as dori foarte mult sa fiu mai zen si sa nu insist, sa nu il invit de 1000 ori pe zi la tot felul de chestii, sa nu il mai postez la desene ca sa ii pot da fara stres cativa dumicati dintr-o mancare preferata, sa il las sa incerce si singur, nu reusesc! Sunt de plans, ma enervez pe mine, dar nu pot sa ies din cercul acesta vicios!
Pentru ca de cateva zile nu mai mananca deloc fructe (except banana, pe care o prefera destul de mult acum si care a ajuns masa principala), in seara asta ma gandeam sa incerc, again, sucul de fructe cu mar, portocala si morcov ... sunt 99% sigura ca il va refuza, insa trage de mine la greu sa ii dau o gura de pepsi!! Cum vine asta?? Sau pofteste la cafeaua lu' tac'su!

Cristina, multzam de subtitrare .. am intrat si in casuta cea noua a lui Raducu, am vazut si masa de activitati, sunt foarte faine! Ce bine ca aveti spatiu sa le puneti. Imi poti spune si mie dimensiunile casutei? Ma bate gandul sa o iau pentru camera lui ... sunt cu capul, nu? Raducu e un frumusel cochet, l-am admirat din nou!

Mergi la inceput

kllemi mergem la niste prieteni care tot se roaga de noi sa=i vizitam, cred ca ar fi ultima sansa sa profit de beneficiile serviciului meu plus ca nu stiu cu familia mariya cand si cum vom ajunge.Vom merge business class unde scaunele sunt ca fotoliile si se fac si pat.Noroc ca avem filmulete si chiar desene animate in monitoarele din scaune.Cred ca are loc si la picioare sa se joace, caci e spatiu destul intre randuri.Acum cu Dzeu inainte, sper sa ne descurcam, am emotii pentru ea, dar am exemple de la prietenii nostri din State care au si ei 2 pici ca s-au adaptat de minune.Om vedea!Wish me luck!

Mergi la inceput

Nikolici, calatorie placuta! Ce mi-ar place si mie sa vad America!

Azi am fost la magazinul de mezeluri ecologice, o gramada de bunatati acolo! I-am luat lui Gruia pastrama de pui, pentru tati ceafa si pentru mine sunca de casa, sunt foarte bune! Putin cam sarate, e drept, dar prefer sarea decat glutamat&co. Iar ca pret nu mi s-au parut prea scumpe, avand in vedere continutul de carne efectiv, sunt si uscate, mezelurile clasice aproape mustesc de apa si alte nenorociri .. Lui Gruia i-a placut pastrama, insa e destul de greu de mestecat .. a intrat si putina rosie pe langa ea, asa m-am bucurat (desi, in total, nu s-a adunat de-o felie )

Deci, no Grey tonight, m-a luat somnul tot scriind, va doresc noapte buna!

Mergi la inceput