Bobocei de sept-oct 2008 (275)
Raspunsuri - Pagina 18
kllemi spune:
Mai Laureta citisi si eu articolul....cred ca si eu trebuie sa ma astept la viciul asta din partea ei...nuuuu???....noi cu somnu'...cam agitati de felul nostru
...dar vreau sa zic ca si eu de cand ma stiu am fost o insomnica
si iacata, ca nu am ajuns nici drogata, nici alcoolica.....sau inca nu e timpul pierdut?? ![]()
![]()
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
kllemi spune:
Hai ca acum am limbaritza...ca mi-am terminat treaba de ieri si scum astept sa se trezeasca copilul sa dam o fuga pina in ikea....deh shoping-urile astea ![]()
niko ai plecat...am uitat cand ai zis ca pleci...am si eu o intrebare o iei si pe k...nuuu?? daca da spune-mi si mie cum ai procedat??...iai facut iei pasaport separat sau ai trecut-o pe al tau/sotului??
fericita de
andy.p spune:

LA MULTI ANI TEOOOO!!!
Am incheiat si noi ,mult asteptatul party
..a fost frumos,copii s-au distrat ff bine,au fost doar baieti,asa ca s-au alergat si s-au prostit in toate felurile.
Am uitat aparatul foto acasa,si avem doar pozele facute de tipa de acolo:
http://good-times.webshots.com/photo/2141639000104517296LbOUBn
Lau tin pumnii sa fie k Biancu
Lumi,Mimihoo ma bucur ca sunt mai bine puii
Babytza cred ca esti tare bucuroasa ca papa David asa bine
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
tzitziri spune:
LAura, da' fete nu au fost la petrecere?![]()
Ada,
lui Teo!Sa fie sanatos si sa te bucure cu nazbatiile lui multi ani de acum inainte
(asta se vrea urare de bine, da?
)
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kllemi Hai ca acum am limbaritza...ca mi-am terminat treaba de ieri si scum astept sa se trezeasca copilul sa dam o fuga pina in ikea....deh shoping-urile astea niko ai plecat...am uitat cand ai zis ca pleci...am si eu o intrebare o iei si pe k...nuuu?? daca da spune-mi si mie cum ai procedat??...iai facut iei pasaport separat sau ai trecut-o pe al tau/sotului?? fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008) |
Miercuri plecam si Karina merge cu noi.Cum sa o las, doar si noaptea la toaleta o iau cu mine :). Karinei i-am facut pasaport individual pe care are si viza de State.Mi se pare mult mai ok sa aibe pasaportul ei, in cazul in care vrem calatorim doar unul dintre noi cu ea in strainatate, sa nu fim ingraditi ca o am eu sau el pe pasaport.
La noi a fost foarte usor cand i-am facut pasaport, dar atunci nu erau noile tipuri de pasaport biometric, cica acum e nebunie la serviciul pasapoarte.
in 11s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
Mimihoo spune:
off laureta, sper sa fie bine! Sofi anu mai vrea sa manance orezul si morcovul si puiul ... i-am mai dat cascaval cheddar ...
tare faza cu oglinda .. rasul plansului! tin pumnii sa treaca repede sa nu intrati in ce-am fost noi!
klemi, daa, e tare greu pentru ei cand sunt bolnavi
babytza, multumesc mult! 
nikol, deci e nebunie la pasapoarte ... buun, ca trebe sa mergem si noi cu pitica 
sanatate si o seara placuta!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Nerantula spune:
Deci desi mi-e rusine, trebuie sa v-o spun pe asta, ca eu radeam si plangeam in acelasi timp ... Gruia are un obicei nashpa si nu imi trece prin cap cum sa il dezvat acum, nu cred ca am cum, asa ca mergem inainte ... uneori face kk in cada, in timp ce se joaca (il las mai mult la baita). In timpul asta eu stau pe capacul de la toaleta si citesc cate ceva. Cand face, il adun cu mana (ca sunt tipicele lui masline tari), dau drumul la apa, il spal si spal si cada si il las sa continue baita.
In seara asta iesisem putin din baie sa ii aduc schimburi si prosop. Il aud ca ma striga; cand intru, era cu manuta intinsa spre mine, cu o maslina de kk in mana, mi-o intindea fericit
. Apoi repede s-a aplecat sa le apuce si pe celelalte sa mi le dea, facea baiatul meu curat in cada
![]()
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita
baby_boy spune:
Multumesc fetelor ca v-ati gandit la noi. Decizia cu serviciul e luata.
Stau cu Raducu pana la 3 ani.![]()
Andy.p ce baiat mare si frumos ai

La multi ani Dorel!!!!
va invit in casuta mea ![]()
kllemi spune:
nerantula 
stau si ma gandesc cand o sa te duci la vara cu el la mare....
baby-boy foarte buna decizie ai luat...te sustin intru-totul 

fericita de
kllemi spune:
niko merci de raspuns...si eu mam gandit la chestia asta...este cel mai bine asa....si normal ca o luai si pe k...oare unde mi-a fost capu sa intreb asa ceva
...
fericita de