Bobocei de sept-oct 2008 (275)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata

Mi-a luat o vesnicie sa ajung la pagina asta Imi merge netu infiorator. Am sunat la astia la asistenta si abia aine pot sa vina....Nici telefonul nu merge de 3 zle iar tv-ul e cu multiple intreruperi. FAce David ca trenul cand se tot intrerupe semnalul ca nu mai vede la bebe Bine macar ca e frumos afara si iesim mult in parc . Acum a iesit tati cu el. Eu maduc sa spal covoare in curte

Lumi eu il pun lipit de dulap cu spatele , cu calcaiele lipte de dulap si cand il vad ca sta drept , pac trag o linie deasupra capsorului. Si apoi iau metrul si masor Pe el il amuza f tare operatiunea si apoi se ducesingur la dulap sise potriveste cu spatele acolo

Dya eu folosesc metoda calendarului, insa e utila numai daca ai un ciclu regulat . LA 28 zile. Alfel nu. La mine functioneaza de minune, nu am dat gres pana acum. Am avut emotii numai atunci cand am stiut ca nu am folsit protectie in zilele fierbinti. DAr am scapat si atunci Eu cu soricelul am ramas insarcinata in ziua 10, dar se poate sa ramai si in ziua 7 imediat dupa rusi dar si in ziua 15 sau chiar mai tarziu la un ciclu mai lung.... Parerea mea este ca daca nu ai un ciclu regulat si nu vrei sa folosesti pilule sau sterilet sa folosesti mereu prezervativ, pentru ca in cazul asta metoda calndaruui nu este eficienta.....prietenei tale nu ii ramane decat sa astepte sa treaca 14 zile de la contactul cu pricina (ca sa zic asa ) si sa isi faca un test.

La multi ani Dorel !!!!!!! Sa fii sanatos si norocos !!!!!! Sa primesti o multime de jucarii si sa te distrezi !!!! Ada sa iti traiasca puiul !!!! Sa te bucure o viata intreaga cu nazbatiile lui !!!!!!!!

Offf, cat de mult am de recuperat , am apucat aseara sa citesc putin, insa acum mi-e frica sa ma ies de pagina asta ca iar nu mai intru

Roxule ma bucur ca ai scris Sa fie intr-un ceas bun casuta noua !!!!!!!! DAi de baut Abia astept sa ne mai povestesti de voi

Pup toate fetele si abia astept sa intru si eu cum trebuie , parca am lipsit 5 ani de aici Si sanatate multa bolnaviorilor ieri am ratat pe cineva din boboceii bolnaviori
Aaaa, avem si noi 3 canini SI ieri a mancat oricelul peste la gratar Se lingea pe botic , asa mult i-a placut. I l-am dat in manuta, fara garnitura l-a papat. Masa principala a fost cu legume la pranz, apoi dupa somnic am pus repede pe gratar un file si papat jumatate din el Si ca sa fie o zi superba ( ca acum la noi zilele se raporteaza la cum mananca ) in parc a mancat jumatate de mar si jumatate de para (si nu piure ci bucati mari , semiluna taiate ) ca deh, e mai bune de lavecinu'

We placut daca nu mai intru pana luni , ca parca vad ca nu vin astia maine

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

LA MULTI ANI TEO DE ADA ZIS DOREL!!!!MULTA SANATATE SI NOROC IN VIATA!!!
Multumim fetelor care ne-au laudat!!!
Mimihoo ma bucur ca Sofia e mai bine!!!
Xor ce bine ca ati mai amanat-o o saptamana.
Cristina felicitari pt achizitii.
Lumi voi cum mai sunteti????
Ange si eu zic ca nu e cazul sa iti faci probleme cu dintii ca vin ei acusi.
Babytza multumesc mult pt detalii.Chiar mai devreme am vb cu ea au trecut deja 4 zile de la contactul cu pricina ea e convinsa ca a patit-o.Ea foloseste cica demult aceasta metoda si nu da gres in zilele interzise folosea prezervativ dar acum cica s-a incurcat in numaratoarea zilelor si de abia dupa si-a dat seama ca era z 16.
Eu cred ca nu as putea folosi metoda asta pe langa ca am cm neregulat mai sunt si uituca foc nu as sti in veci ce zi e
Felicitari soricelului papacios si dintos.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Biancu ieri a facut doo kk cu muci. Azi a facut moale spre apos doar 1 data. Io banuiesc laptele de vaca care i am pus cu cereale ieri dim. Azi am bagato pe regim. Mi a vomitat si Hidrasecu ca nu suporta frate medicamentele
Acum face nani dupa ce i am dat sa pape o chestie nasoala cu morcovi orez lapte fara lactoza si cereale de orez, iak :(
Sper sa nu facem vreo enterecolita

Ada petrecere frumoasa

babytza uoooouu 3 canini, bravoooo sa rupa friptura acuma

mimihoo ma bucur ca pitica e mai bine

Mergi la inceput

Apropo de somnul bebelusilor, se pare ca o sa am o alcoolica, te doare capu cu articolele astea

http://www.cancan.ro/actualitate/international/copiii-insomniaci-pot-deveni-alcoolici-si-drogati-98612.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

ziua buna,

noi suntem mai bine, cred, febra e doar seara si dimineata, 37.7-37.8, ceva muci, ceva tuse.... tonus f bun, insa.

baby_boy, sper sa iei cea mai buna decizie pentru voi!
pui poze cu casuta aia cand ai timp? ma tenteaza ideea...

mimihoo, ma bucur ca Sofia e mai bine!

Te(r)o!!! Sa fi sanatos si sa cresti mare si frumos!
Ada, sa-ti traiasca Dorelu'!

xor

babytza, la noi nu merge cu masuratul la perete, am incercat, nu stau nicio clipa locului. in somn merge, da' uite ca azi am uitat.

dya, suntem mai bine, zic, cred.... daca nu i-as vedea asa veseli, n-ar fi de bine....

laureta, si eu sper sa nu fie nimik, sanatate la Biancu' mic!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Am prins semnal la net !!!!! Sper sa apuc sa termin mesajul

Cristina si eu vreau sa vad casuta cea noua

Laureta sa te auda DD cu muscatul din friptura Momentan abia se vede ca au spart. cresc ffff greu caninii. primul care a spart de acum 2 saptamani inca nu se vede crescut deloc, doar gaurica din gingie si un punctulet miiiiiic alb . Restul i-au crescut tare repede, caninii nu.
Azi i-am facut peste dar nu a mai vrut. In schimb a mancat de la noi cartofi trasi la tigaie cu pui Si a papat cu furculita lui proprie !!!!!!!!!!! Moaaa dar ce a mancat Si asta dupa somnic , deci a mai ras si un borcanel cu meniul anului la pranz

De maine incepem cu fier. A zis dr sa luam cel putin o luna cate 5 pic pe zi dim/seara. Incepem cu 1 pic maine apoi 2, apoi 3...etc
Calciu nu mai luam, vigantol pana in mai apoi ne putem opri.

Mimihoo ma bucur tare mult ca e mai bine printesa mica

Diseara beau , ca vien o prietena la mine. Cred ca v-am mai spus de ea. De doi ani se lupta prin tribunale sa obtina custodia copilului. Acuma castigat la Curtea Suprema !!!!!!!!!!!! Si nu mai e drept de recurs !!!!!!!!!!!!! Daca pierdea ea din nou, nu mai avea nicio sansa. Dar a castigat !!!!!!!!!!!! Asa ca vine la mine si ne punem pe petrecut

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

luminita, ma bucur ca au tonus bun, si Sofia e la fel
laureta, imi pare rau de ce se anunta la voi :(
eu ii dadeam hidrasecu' in seringa normala cu 10 ml de apa in 1h, cate putin la fiecare 15' ... nu stiu am facut bine dar nu mi l-a varsat
Mi-a spus mama sa-i mai dau si astazi furazolidon, 1/2 de pastila la 12 ore sa nu cumva sa mai fie microbul in organism ... si am oprit de astazi antibioticul Ercefuryl. Iti spun ce i-am dat eu poate tye ajuta cu ceva, dar ar trebui sa-i intrebi medicul intai. SI i-am dat si Magnesia Carbonica ch7 care este si pentru stari acute (de aceea i-am ales 7) de varsaturi, diaree.

Sanatate multa!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Lumi hai ca sunteti spre drumul cel bun

Mimihio doct noastra ne a recomandat Ercefuryl, Hidrasec, Smecta si Biotics. A avut numai un scaun azi si sunt curioasa cum va fi acum la trezire.
Hidrasecu i l am dat in seringa de 5 ml am facut greseala sa i dau tot, poate sa fie cu gust bun ea nu le suporta:(.
Am reusit pina la urma sa i dau medicamentele amestecate in mancare cu linguritza.
Nu are febra ,s per sa fie doar laptele ala, sa scoata ce are de scos si gata. Ea e vesela ca de obicei urla alearga.
Cand a vomitat Hidrasecu vreau sa zic ca era langa oglinda si se uita la ea radea vomita radea vomita, a terminat si a continuat joaca, mie imi treceau toate apele, ufff

Babytza felicitari prietenei tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Buna fetele...hop si noi pe aici...ma oftic ca reusesc cat de cat sa va citesc, dar nu apuc sa scriu nimic..tot timpul intervine cate ceva...de ex: ieri cand am dat sa vin spre calc. cade copilul (nu stiu cum..ptr. ca nici acum nu am deslusit) de pe fotoliu si se juleste rau pe nas si face si catamai cucuiu in frunte ...basca ca ieri a dormit si 4 ore ..nu-mi venea sa cred cum treceau orele si ea nu dadea semne de trezire si cu toate astea tot nu am reusit sa scriu nimic ptr. ca am avut o groaza de treaba ....dar cred ca stiu de la ce a dormit asa mult...a fost cu bunicii sa o impartaseasca si cred ca de la vinul ala ...ta-su a zis..sa ne luam o sticla de vin sa o avem in casa...in caz de nesomn bagam o ligura si gata treaba rezolvata

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

LA MULTI ANI TEO!! SA FI SANATOS, VOINIC, VOIOS SI SA O ASCULTI PE MAMI

lumi ma bucur tare mult ca sunteti mai bine...si de luni la gradi ..aaa??

babytza foarte tare soricelul....BINEEEEE DAVIIIIDD..tine-o tot asa sa crape inima lu' mami de bucurie

pio tin pumnii stransi...sa fie cu ochi de data asta

mimiho oooffff...ce bine ca si-a mai revenit...saracutzi trebuie sa fie tare greu si ptr. ei...sanate multa

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput