Bobocei de sept-oct 2008 (275)
Raspunsuri - Pagina 16
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelynna82 Lumi nici la voi nu a trecut...multa sanatate mami ![]() |

tu niciodata nu uiti pe nimeni, este?

Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
nikolici spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui luminita2008
![]() ![]() ![]() tu niciodata nu uiti pe nimeni, este? ![]() Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!" |
APROB!

in 10s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
laureta spune:
piolica pozele sunt absolut superbe
. Si voi sunteti asa de frumosi. Tin pumni stransi sa se prinda fasolica
andy_g am vazut un baiatel tare frumusel si ochios
Mimihoo, ma bucur ca e bine printzesa
baby_boy spune:
Nikolici serviciul asta nu-mi ofera nici o satisfactie..doar stres, program prelungit, fete acre, targeturi.
Parintii mei nu sunt langa mine..tatal meu lucreaza iar mama nu se poate ocupa de el -probleme de sanatate si comoditate.
Deci..nu am cu cine sa-l las.
Lumimultumesc mult pentru ce ai scris..cuvintele tale mi-au mers la suflet
ai mare dreptate.
Eu deja hotarasem sa stau acasa pana la 3 ani cu el..dar telefonul ala m-a bulversat.
Sunt convinsa ca este cea mai buna hotarare pentru copilul meu sa-si aiba mama langa el.Nici eu nu ma pot despartii de el acum.
Financiar nu se pune problema..ne descurcam. Eu sunt de parere ca macar unul din parinti sa aiba un program mai flexibil.
Multumesc inca o data
Andy.p
abe spune:
baby_boy offf....grea decizie...eu una am ales sa nu ma intorc atunci cand am fost chemata...desi la inceput eram sigura ca ma voi intoarce dupa maxim 9 luni, pe parcurs mi-am schimbat optica si am hotarat sa profit la maxim de perioada asta. ce-i drept nici nu am bunici aproape care sa ajute...dar, oricum, ma bucur din plin de alegerea facuta.
ma intrebai de poze cu Maria: am trimis o invitatie pe mail-ul comun.
dya ce baietel mare si simpatic ai!!
mami de Maria si
10+
baby_boy spune:
Pentru cine intereseaza , sunt casute pentru copii in real- 350 ron.
Noi am fost si am luat asta-seara. Mi-se par super ca pret- fata de ce e pe net.
I-am mai luat lui Radu o masuta de activitati foarte interesanta. Topoganul in real era la 99 ron fata de acelasi care in Dedeman este 80. Topoganul ma duc sa-l iau maine.![]()
tzitziri spune:
Neata,
andy_g, tare frumusel cretuliul tau..cu cine seamana la ochi?
(ca imi e clar ca nu cu sotul
).
baby_boy, eu cand o sa incep cu program de 8 ore (acum am 6 - 7 cu tot cu drum) o sa ii rog sa incep la 8 si sa plec la 4.Asa David o sa ma 'aiba' de la 4 jumate-5 pana cand se culca. La noi oricum programul oficial e pana la 5.
Cel mai greu e pana iei hotararea care sa fie cea mai buna pentru voi.Dupa aia o sa fie mai simplu indiferent de ce hotararea iei
Ange, se intampla ceva suspect. Copiii nostri cred ca au facut schimb de apetit...ca David cam toata ziua cand sta cu buni basculeaza cate ceva![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
nikolici spune:
La multi ani Teo sa cresti mare, sanatos si frumos! Mama Ada sa-ti traiasca feciorul.Il pupa Spider! ![]()
in 10s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
Mimihoo spune:
Buna dimineata,
ne-am trezit de la 7
ca sa ne uitam la stirile protv ca sa-l vedem pe tatic in interviu ca fotograf ... si ne vom trezi si maine ca astazi nu l-au dat. Suntem chiauni cu totii.
Vestea buna, fata si-a mai revenit (sper sa nu vb inainte aiurea) kk e mai consistenta (ieri nu a facut deloc), nu a mai varsat de ieri, deci intram intr-un anumit normal ... ramane doar dieta si enterolactis-ul.
La gradinita daca o aduc o fac doar pentru 2 ore, asa ca va manca tot acasa. 1 saptamana o tin progresiv. O sa vad ce zice si dr. :)
Multumim pentru gandurile bune!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Xor spune:
LA MULTI ANI, DOREL!!!
Dya - mama mama ce voinic ai tu acolo
Lumi - poate antibioticul isi va face cu brio efectul
Si daaa...amanam cu o sapt inceperea gradinitei (Doamne asa ma bucur de parca ar fi vorba de cel putin o luna, nu o sapt....)
Mimihoo - ma bucur ca sunteti mai bine...
Baby_boy - este o decizie f greu de luat, stiu cum e...dar gandeste-te cum e mai bine pt amandoi...si pentru siguranta lui dar si pt nevoia ta de....socializare....