Bobocei de sept-oct 2008 (275)
Raspunsuri - Pagina 15
andy.p spune:
Dya ce mare si frumos e Andrei!!
Abia astept sa va vad
Lumi off,ma gandesc la voi si tin pumnii sa va treaca cat mai repede
Claudinna sper ca sunteti mai bine
Mimihoo asteptam vesti de la tine
sa fie bine micutza ta.
Andy_g ce cretzulin e !!!Un scump
baby boy off ,ce urata perioada ne asteapta..cam toate tre sa ne intoarcem la job,asta a fost cea mai frumoasa perioada ptr noi si puii nostri![]()
Pio tin pumnii sa fie cu ochisori

Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
ClaudiaH spune:
Mimihoo, m-am tot ciocnit si eu cu din astea ca deh, am baiat la gradinita iar astia pe aici nu prea dau medicamente. Cand vomita tot ce mananca schema pe care o aplic e urmatoarea: o ora pauza la burtica adica nimic de baut, nimic de mancat. Dupa o ora la fiecare 5 minute cate o lingurita de apa sau ceai neindulcit sau solutii de rehidratare sau mucilagiu de orez. Daca timp de o ora nu mai vomita maresc doza de lichide la o lingura la 5 minute. Dupa 3 ore inc are nu mai vomita ii dau sa bea maxim o ceasca de lichid si incep sa-i dau mancare solida gen: covrigei sarati, paine prajita, banana, si pe masura ce creste apetitul alimentar introduc un piure de morcov, apoi morcov cu cartof si orez si dupa o zi de scaun normal si fara voma introduc un iaurtel, un terci de lapte cu fulgi de orez si treptat mancarea normala. Evident ca toate astea daca copilul vrea. Daca nu vrea nici lichide si nici mancarea de regim oferita... e nasol, trebuie hidratat perfuzabil. Pana acum eu n-am ajuns cu ai mei la spital. Sper sa nu ajungi nici tu. Sanatate!
luminita2008 spune:
dya, rectific, ieri dimineata le-am dat, ca doar ieri fuseram la dr si ne-a prescris ce si cum... nu mai am notiunea timpului, si a zilelor, cu atat mai putin.
in alta ordine de idei, eu stiu ca dupa 3 zile, adica 72 ore de schimba tratamentul daca nu reactioneaza organismul, adica daca e la fel sau mai rau... si ca, de regula, antibioticul nu tb intrerupt 5-7 zile, altfel nu faci decat sa obisnuiesti organismul cu el si daca recidiveaza, sa fii nevoita sa-i dai apoi unul si mai puternic
.
mimihoo, hunii sunt extrem de veseli. acum. asta ptr ca acum nu au febra, au avut dimineata 37.7 si om vedea cum o fi diseara. in rest, papa bine, beau apa la greu, dorm binisor si alearga cat cuprinde...
laura
, multumesc mult!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
angelynna82 spune:
ziua buna si de la noi
Mimihoo, offf mi se rupe sufletul cand aud ca inca nu i-a trecut, abia astept sa vad ce zice dr 
Lumi nici la voi nu a trecut...multa sanatate mami 
CD va
am cu mare drag, ma bucur ca sunteti bine
felicitari pt casa
Pio sa fie cu ochi

Andy_g, Dya ce baieti frumosi aveti

Claudinna multumesc mult de raspuns
noi suntem bine, Crina cam maraita...nu prea a mancat azi decat niste biscuiti cu lapte si putine urzici cu mamaliga![]()
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
Mimihoo spune:
Claudia, multumesc! E de ajutor ce mi-ai spus.
Luminita ma bucur mult ca hunii sunt mai bine, sper ca si voi
Ange, 
A fost dr. si este ok Sofia, nu-i de internat! nu este deshidratata. Are un pic de febra, i-am dat nurofen, a mancat 1/4 de banana si 2-3 sticksuri, bea apa cu lingurita, ultima data am ajuns la vreo 7-8 pana a spus ea stop. A varsat lingurita de mucilagiu, asa ca nu-i mai dau. Scaun inca nu a facut, doar gaze ...
I-am mai dat si Magnesia Carbonica 7CH, de 2 ori. Sper ca maine sa inceapa sa fie mai bine.
Va pup! Sa aveti un weekend excelent si multa sanatate!
Paula, am sunat dir. de la gradinita si-am anuntat ca s-ar putea sa nu ajungem luni, e in fct de cum se simte Sofia
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
angelynna82 spune:
Mimihoo ma bucur de vestile cat de cat bune, sa va treaca repede, tare pacatoasa enterocolita asta
, numai bine
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
nikolici spune:
mimihoo K cand a avut enterocolita, apx o saptamana a stat pe regim.Toti doctorii mi-au spus ca nu medicamentele o vindeca cel mai repede ci regimul tinut cu strictete si au insistat sa il tin in jur de o saptamana sau mai mult, nu mai stiu exact cate zile.Noi am ajuns atunci de 2 ori in spital si totusi nu a fost de interenat slava Domnului!Eu daca as fi in locul tau nu as incepe luni gradi, dar decizia iti apartine!Santate multa Sofiei!
andy_galro wow ce baiat cretz cu ochii ca cerul ai tu acolo!Frumos foc!
babyboy eu m-as intoarce la munca mai ales daca jobul iti ofera satisfactii.Ai parintii langa tine, te pot ajuta la nevoie si alea 2 ore ramase vor fi aur pentru voi!
in 10s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
claudinna spune:
andy_galro, chiar ca mi-era dor sa-l vad pe Andrei! ce mare e!!
Mimihoo, ma bucur ca e bine piticuta!!
am fost si noi la dr...aparent nu are nimic, ii curge o nara si cam atat...osccillo si panadol/nurofen...plus o cura de osteocare, ca tot il vazu
il tinem sub observatie...a zis ca la plamani e ok, gatul e foarte putin rosu, dar nu pune probleme
Paula-Laura spune:
Ce de bobocei bolnaviori 
Mimihoo, important e sa se faca Sofia bine! Gradinita poate sa astepte!
Lumi, imi pare rau ca ati ajuns la antibiotice! Sper sa isi faca efectul repede macar 
CD, ma bucur mult ca sunteti ok acum! Ma inrtrebam ce mai faci! Mutare usoara si asteptam sa ne scrii!
Babymom, sper sa intrati in normal si sa nu mai aveti experiente di astea 
Claudinna, sper sa nu intrati in randul bolnaviorilor
Laura sa iti traiasca baiatul! Petrecere frumoasa in weekend!
Nerantula, daca treci la seria 6, o sa se termine prea repede si pe urma o sa intri in randul amaratilor care asteapta cate 2 saptamani un episod nou ![]()
Xor, care va sa zica amani cu o saptamana momentul ![]()
Pio sa dea DD sa iasa un sufletel! 
Apropos de slabit, am constatat cu stupoare ca Mihnea a slabit mai bine de 1 kg in lupta cu raceala. Pe 25 martie avea 12,900 dezbracat, si marti avea 12,800 imbracat! Am simtit ca a slabit, dar nu imi imaginam ca asa mult! Noroc ca avem de unde da jos
A, si are 91 cm 

maine merg s atund piticul, sunt curioasa daca sta ![]()
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
luminita2008 spune:
mimihoo, ma bucur ca e ok Sofia, ca nu ajungeti iar la spital! cat despre gradi, si eu zic sa mai astepti putin. nici eu nu cred ca-i duc luni... poate pe joi asa.
sanatate!
paula
, mai dar ce inalt e Mihnea! wow, super.
eu i-am cantarit ieri la dr pe huni, Edi are 11.500gr si Robi 12.000 gr, dar n-a fost chip sa-i si masoare. o s-o fac eu maine, in somn, sper sa-mi iasa
.
sa pui poze cu tunsulici dupa si bafta, sa stea cupilu' la tuns.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"