Bobocei de sept-oct 2008 (275)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Mimihoo, pe la ce ora o duci? Ne vedem luni?
Eu vreau sa il duc 2 ore luni(hai 2 jumate), ma gandesc sa ajung dupa 8,30, sa fi ajuns majoritatea copiilor
Am emotii

Nerantula, spune-mi te rog unde este exact magazinul!
si da, Mihnea pe langa Gruia pare un urias Ne-am intalnit cu Gruia in parc luna trecuta candva si i-am vazut unul langa altul. De fapt pot spune ca se pastreaza raportul dintre mine si tine, asa ca nu vad de ce te-ai ingrijora

Si ma alatur si eu cu floricele pentru Angelynna, care e intr-adevar atenta cu toata lumea

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

freza de gradinita

si alte poze de la acest inceput de an, daca aveti chef sa vedeti

l-am tus la ciufolici. Nu a vrut sa stea in masinuta, asa ca l-a tuns la mine in brate (cu picioarele pe bancheta masinii, respectiv volan ). Nu cred ca a durat 5 minute toata afacerea
Dar nu s-a putut pune problema unei altfel de tunsori in afara de cea cu masina (noroc ca la parul lui nici nu intentionam altceva)

poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Claudinna, m-am topit
Claudia, felicitari! Ati trecut un hop mare
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Capitol nou

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Claudinna, ce tare e! Cum asteapta el si canta frumos partea lui! Lucia cand are chef de cantat canta ea dar impreuna cu mine nu vrea, daca vreau sa o ajut face shshsh! la mine si apoi fredoneaza ea ce stie. Bravo lui!

Babytza, Multumesc! Noaptea se mai scapa in suctec pentru ca doarme de la 7-8 seara pana dimineata la 7-8 si nu se trezeste peste noapte. Inca prefer sa faca in scutec decat sa se scoale sa ceara la wc si apoi sa nu mai adoarma. Frate-su doarme la fel de mult dar el e mai mare si rezista pana dimineatza. Iar cand iesim tot ii mai pun scutec de teama sa nu ude caruciorul sau scaunul de masina. Deci inca nu am scapat complet de scutece. Oricum suntem pe drumul cel uscat. Da, e imbujorata, asa e ea: are mereu obrajorii rosii.

Mergi la inceput