Hai camilecu,rmkristine!Bv Denisa! Iepu 2010!(130)
Raspunsuri - Pagina 8
ellanik spune:
dayanara incearca cu flori de mozart.poate functioneaza

delia13 galafor nu se gaseste nicaieri in cta.am fost azi la medgidia si am gasit ratacite 2 cutii intr-o farmacie.incearca cu ceai de la fares ca e suuuper bun.
pup la toata lumea.scuze pt greseli dar am tzuculucul in brate ca aici doarme si...intelegeti...

Mamica de
George-Theodor
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
Poveste fara sfarsit
andra_s spune:
ninocikap ai PM 
POZE
Mami de minune mica
Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers
!!!
annya9 spune:
Eu sunt...aia, care se vaita. Insa trebuie sa va zic...poate ati patit la fel... Mi s-au umflat picioarele, in special in zona gleznelor si mi-au aparut tot acolo niste bubitze mici, care ma mananca... O fi vreo alergie sau asa se intampla la umflaturi?
![]()
AMR 11 zile 
37+
Radu Alexandru
poze, 33 saptamani
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
asteropipan spune:
FETELOR in primul rand vreau sa spun si eu LA MULTE LUNITE SI ANI FERICITI ELIZA, FELIX, IRINA!!!!
cu scuzele de riguare ca scriu asa tarziu.la pranz cand am vrut sa intru iar sa va scriu, venise sotul, am papat si am plecat la plimbare.
ANDRA multumim
chiar ca a luat bine Ianis in greutate, bravooo, asa sa o tineti
CORI_MAMI frumoasa foc printesa voastra, sa va traiasca
GREENFROG multumim
si sper ca luni sa aveti parte de vesti bune. Dumnezeu fie cu voi si totul sa fie ok.
CASTELANA bravoo pt bebic si laptic

fetele am pus si noi alte poze recente acum 3-4 zile,dar deee, mami a uitat sa va spuna....neuronii astia, nu mi-au mai ramas deloc![]()
va pupicim pe toate si toti(ieprasii)
fug acum ca iar ne-au apucat crizele de la colici
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA 
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d
freedelia spune:
Neatza si de la noi -- POIMAINE E BOTEZUL!!!! Inca nu am facut nimic, dar la noi e totul la scara redusa fata de Romania. In primul rand va trebui sa facem botezul acasa, pentru ca in interiorul Consulatului Rusiei nu mai este voie sa se faca poze, asa ca daca am face acolo nu as avea nici o poza de la botez. Asa ca dupa slujba, venim acasa si facem aici botezul. Nu vor fi decat vreo 10 adulti si cativa copii -- noi, nasii, parintii mei, preotul cu sotia lui si o cantaretata sau doua si o familie de rusi care vb Engleza, ca sa putem comunica cu preotul si ai lui. Am sa comand totul, in afara de sarmale si salata boeuf, asa ca sper sa reusesc sa aranjez totul azi pana se intorc copiii de la scoala.
Greenfrog -- Doamne-ajuta sa fie totul bine luni si sa nu fie nevoie de stat in spital si de interventii chirurgicale...
Andra -- voi cand aveti botezul? Bafta cu pregatirile. acum-acum incepe perioada botezurilor la iepurasi, parca ieri abia incepeau sa se nasca...
Am fugit sa imi distrez printesa, ca acum doar tinuta in brate nu ii mai convine, trebuie plimbata, dansata, cantata ![]()
Pupici!
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
CoriMami spune:
Neata si de la noi...ca daca tot facem noapte alba, macar sa "ne dam pe net"..
Dansa e in brate la mine, de la 2 nu mai doarme, vrea sa ii vorbesc, sa o tin in brate, etc.
Am vazut ca se discuta despre depresie. Eu am avut-o primele 2 saptamani, si ma lovea ceas..la ora 19. Deja se stia, era ora mea de plans. In principal ma lovea fiindca aveam f multe ganduri in cap, rememoram nasterea si emotia intalnirii cu EA si apoi iar nu-mi venea sa cred ca sunt mamica...apoi ma gandeam cu duiosie la mama mea si la copilarie..ganduri multe...
Cert e ca m-am vindecat cand am inceput sa ies afara...soarele asta vindeca multe..
Acum am o noua depresie, de fapt nemultumire, cu kilogramele. Am luat f mult in sarcina, 26kg, si am ramas cu 16kg. Absolut nici o haina nu mai imi vine
...doar cele de gravida.
Gata, m-am plans si eu. Poate ma lasa dansa sa dorm putin??
Mamica de 8 martie -
dulcea fetita Eliza Valentina
http://community.webshots.com/album/577280366MmlZOa
miria_cristina spune:
'Neata, fetele!
Pai, daca tot umblu de nebuna prin casa, m-am gandit sa intru sa recuperez ce-ati mai scris.![]()
Ieri am fost la eco si doctorul cred ca de vreo 5 ori mi-a tot repetat sa stau potolita si sa-l las pe bebe sa mai stea la caldurica.
Dar exact acuma sunt pe drumuri fortata de nebunia de acasa...vecinul de de-asupra sparge cu picamarul gresia din toata casa.

Are unul profi, asa ca, ieri dimineata o pieptaman pe fii-mea in parcare, in masina, iar de acolo se auzeau bubuiturile ca pe santier.
A tunat, fratele meu, si ne-a adunat in blocul asta! 
Pe la 9 iar o iau din loc si eu stau ca zuza cu ochii cat cepele.
La eco, ieri, bebe parea tare suparat si m-a indispus chestia asta. Cel putin asa parea pe monitor. Avea o buza rasfranta si mainile aduse pe fetisoara. Oare l-o fi suparat ceva, saracul?
Gata, mai stau nitel intinsa in pat ca deja e lumina afara si-mi vine sa plang ca n-am somn.

Cristina +36
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
oanaiacovita spune:
Servus fetele!
Fetele, asa mi-e de dor sa stau la povesti cu voi.
Acum suntem in priza cu botezul de maine si am emotii mari ca imi vine mai multa lume decat ma asteptam. Imi vin unchii de la Bucuresti, asa ca diseara o sa fim vreo 9 oameni la mine in apartament. Sper sa ne descurcam.
Pt acasa am comandat mancare de la catering ca nu am timp sa fac nimic, iar maine dupa botez o sa mergem la un restaurant.
Pupici la toate fetele, fug poate mai prind un pui de somn.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Lindal spune:
'Neata fetele!
M-am gandit sa mai fac si eu prezenta pe aici ca sa nu ma dati disparuta. Eu sunt bine, am implinit 39 sapt si am intrat in sapt 40. Oare cand vrea sa vina bebe? - asta e intrebarea...![]()
Am ramas atat de putine pe aici... fetele cu bebei sunt ocupate cu botezuri... Hai ca ne vine la toate randul. ![]()
Annya, nu stiu ce sa-ti zic despre umflatul picioarelor, ca nu mi s-a intamplat, insa in caz de alergie cred ca bubitele ar aparea pe corp, nu asa la extremitati. Eu am avut alergie si doar pe picioare nu am avut bubite, in rest cam peste tot.
sa treaca.
Edit: doar daca ai dat cu ceva anume pe picioare (crema etc...)
39+
annya9 spune:
Neata!
Da, exact unde mi se umfla picioarele (la glezne), am si aceste bubitze mici care ma mananca rau, iar daca ma scarpin sangerez foarte repede!
Azi-nopate am visat ca dr. meu a venit el acasa la noi pentru control si culmea mi-a cerut foarte putini bani, iar la final mi-a modificat programarea la cezariana cu o zi mai devreme.
Ce vis...
A, si parca era mai tinerel si mai putin chelios ca in realitate.![]()
AMR 10 zile 
37+
Radu Alexandru
poze, 33 saptamani
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii