Hai camilecu,rmkristine!Bv Denisa! Iepu 2010!(130)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

buna fetele

scriu inca din spital, maine mergem acasa.
suntem bine, de ieri seara a venit si laptele, deci azi noapte distractie mare: prosoape fiebinti, masaje, dinti stransi si pompa, plus bebe care se mai trezea.
azi mult mai bine suntem cu "pameloasele", azi au fost ca sarmalele cu foi de varza, ca sa vezi traditie pe aici tot cu varza de la frigi, a functionat ca nu au mai luat-o razna si nu ma mai dor asa.
puteam sa ies de azi dar am preferat sa mai stau aici sa plec "mulsa" si frezata de ei.

bebeicul e un cuminte, dragutz si foarte mancacios, a doua sa zi era tare suparat, ca nu curgea nimic si el mare si fomist cum e...
dar pana la urma a venit si lapticul si totul vad ca merge bine

de maine vom fi noi trei acasa, vedem cu ne descuerca,. tati este adorabil, ma ajuta mult, il iubesc pana la cer si-napoi.

a si inca ceva, este impresionant, bebicul este tatal sau " bucatica rupta" am impresia ca-l tin pe sotul la san, sunt nebuna, nu?

operatia ... bine si ea, mergem inainte, supravietuiesc mai bine cu o centuta chicco pentru dupa nastere, face minuni nu alta, o recomand sa stiti.

fetele va pup mult, mi-e dor de voi

merci pentru mesaje, titlu si tot, va pup, nu am tipm acum sa citesc tot dar poate o sa-mi iau revansa.

va puuuuuuuuuuuup

castelana fericita mami de Cezar
luni am deschis ouletul nostru de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

cori scumpa foc eliza, cu tine cred ca seamana asa frumoasa!

castelana ce vesti bune! sa va acomodati rapid cand ajungeti acasa si sa continue tot asa micutul, cuminte si mancacios

eu am ajuns sa plang si la desene animate, mai rau nu se poate :))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Castelana, felicitari, sa-ti traiasca micutul Cezar, sa fie necolicios si fooarte sanatos!

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://community.webshots.com/album/577280366MmlZOa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

intru si eu pe fuga! Felicitari fetelor ai caror bebelusi au implinit o luna!

rebiana ce bine a luat in greutate Mara! Noi am pierdut mult in maternitate, am scazut 350 de grame. acum am ajuns si noi la sase saptamani la 4,5 kg. am observat si eu ca parca sanii nu mai sunt asa de tari si lenesul meu trage incet din ei. Insa pana acum nu i-am dat supliment. Il cantaresc periodic si ia in media 40 grame pe zi ceea ce e super bine.

Intreba cineva mai devreme, eu am luat galactogil de la farmacie si la mine a fost de mare ajutor pentru ca nu apuc sa mananc la timp. Piscotel e tare marait ziua si trebuie sa stau mai mult in jurul lui. Cum zicea si Ella caruselul are efect doar daca stai langa el si ii povestesti. si plangem de fiecare data cand eliminam gazele pe fund. orice part cat de mic e motiv sa ne inrosim si sa marcam zgomotos evenimentul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui CoriMami

Ps:
am pus poze proaspete la semnatura

este o scumpete piticuta voastra

la multe lunite si anisori!!

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Andra, luni merg la cmu pentru o ecografie la rinichi, apoi il sun pe basca sa vedem cand ne cheama si pe noi la spital.
ma gandesc cu groaza la ce va trebui sa trecem in spital, dar poate vrea Dumnezeu si nu va mai fi necesara interventia.

abia astept ziua de luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

fetelor a auzit cineva de flori de bach, sunt niste esente naturale, una din ele buna pt depresia de dupa nastere
dar sunt curioasa daca au ceva efecte ...

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Fetelor, multumim pt complimente
ANDRA, ce frumos ti-a crescut flacaul, si woow aveti botezul sapt viitoare. Si eu tot incerc sa ajung la un restaurant sa vorbesc de meniu, dar cam greu ca nu am cu cine lasa copila. Timpul zboara tare repede. Tu cum esti cu pregatirile?vine multa lume?

ps-vad ca e foarte liniste la noi pe forum azi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui greenfrog

Andra, luni merg la cmu pentru o ecografie la rinichi, apoi il sun pe basca sa vedem cand ne cheama si pe noi la spital.
ma gandesc cu groaza la ce va trebui sa trecem in spital, dar poate vrea Dumnezeu si nu va mai fi necesara interventia.

abia astept ziua de luni.

hai ca o sa fie bine, nu ne lasa Dumnezeu la greu, ai vazut ca toate problemele se rezolva intr-un final

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CoriMami

Fetelor, multumim pt complimente
ANDRA, ce frumos ti-a crescut flacaul, si woow aveti botezul sapt viitoare. Si eu tot incerc sa ajung la un restaurant sa vorbesc de meniu, dar cam greu ca nu am cu cine lasa copila. Timpul zboara tare repede. Tu cum esti cu pregatirile?vine multa lume?

ps-vad ca e foarte liniste la noi pe forum azi

avem cam 50-60 de invitati, sunt frati , parinti, cumnati, na familion mare si prietenii apropiati.
cu pregatirile suntem pe final, in sensul ca inainte de Paste am vb la restaurant, am stabilit meniul, am vb cu cameraman+fotograf, formatie, am cumparat bautura, apa, suc, am vb la biserica, mai avem de luat fructele si cateva maruntisuri si imbracaminte pt toti trei.

POZE

Mergi la inceput