Hai camilecu,rmkristine!Bv Denisa! Iepu 2010!(130)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Felicitari Annya! Sa fiti sanatosi, norocosi si papaciosi!

Freedelia, petrecere frumoasa! Abia astept pozele

Neata fete! Eu iar am avut noapte alba din cauza sanilor...nu mai stiu ce sa le fac ii detensionez cu pompa sau cand suge bebelina, se inmoaie si-si revin, dar in cateva minute se intaresc iar si devin fierbinti Am avut iar frisoane si aseara.
Vladi, nu am galme, doar sunt f tari, simt ca mai au un pic si explodeaza Oricum le fac masaj dinspre exterior catre mamelon, mereu.

Acum l-am trimis pe sot in piata dupa varza Pun comprese reci la greu, nu stiu ce sa mai fac... sper sa-mi revin cat mai repede

Are ceva daca nu sterilizez pompa de fiecare data? Nu dau bebelinei laptele rezultat, folosesc pompa strict pt detensionare momentan (desi daca ma gandesc mai bine, e pacat de atata lapte sa nu-l depozitez la frigider). Chiar, ca recipiente pt lapte, oare sunt ok cele sterile pt analize urina de la farmacie? Imi recomanda o mamica, zicea ca ea le-a folost cu succes

Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Vai, de mine ce emotii m-au apucat!!!

Am vorbit acuma cu sotul ei, o s-o sun nitel mai incolo, ca mi-e teama ca sa n-o deranjez.
Azi-noapte la 3.00 au apucat-o contractiile rau, medicul ei nu era la spital si a nascut cu o alta doctora prin cezariana cu anestezie generala, nu locala cum zicea ca vrea ea.

Ce grabit a fost bebelinul!

Noi eram la o distanta de 2-3 zile ca varsta de sarcina si eu nasc abia pe 23 aprilie. Aoleu, ce emotii am acuma!!

Cristina +37 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

n-am apucat sa citesc nimic din urma dar am venit sa ma vait,poate stie cineva ce e de facut in cazul meu,ca sunt cu nervii la pamant,am plans zilele astea cat n-am plans in ultimii 10 ani

dupa cezariana laptele a venit cam in a 3-a zi,pana atunci bebe a primit lapte praf cu lingurita sau cu seringa
pe urma ne-am luptat 3 zile si 2 nopti sa accepte sanul,in cele din urma am reusit

apuca sanul,trage hotarat 2-3 miunute in cazul fericit dupa care adoarme
inainte de a lua tzitzi e circ mare : o apuca,o lasa,isi trage capul in spate,se impinge de parca vrea sa scape,se stramba de parca i-as fi dat sa manance cuie,urla,se rasteste la tzitzi,iar o apuca,iar o scuipa...si tot asa

in cele din urma o ia si tzocaie un pic dupa care cade lat
uneori lupta asta il oboseste atat de tare incat in momentul in care se decide sa se mufeze deja adoarme si practic nu mananca nimic

una peste alta mananca foarte putin si doarme putin,ca nu are burta plina
azi-noapte a urlat din ora in ora ca vrea sa pape si de fiecare data a fost exact acelasi scenariu
uneori adoarme si peste 10 minute se trezeste ca-i e foame,dar se lupta cu tzitzi pana-l ia somnul din nou

problema cea mare e tot scade in greutate,desi are deja 11 zile de viata si ar fi trebuit sa fim deja pe panta ascendenta

s-a nascut cu 3850g,am venit acasa cu 3500,ieri avea 3400,azi 3320....nu stiu ce sa ma mai fac,am ajuns la disperare!

lapte este suficient,dar el mananca atat de putin incat nu ia deloc in greutate,iar eu ma straduiesc sa rezist tentatiei de a apela la lapte praf

dar cat s-o mai tin asa?
ca mi-e frica sa nu dam in alte alea!
ce sa fac?
sa-i dau completare lapte praf?daca pupa biberonul sigur n-o sa mai vrea la san si o sa pierd laptele in scurt timp
sa nu-i dau?si daca tot scade asa in greutate ce ne facem?

38+

EU zic sa incerci sa te mulgi si sa incerci sa-i dai laptele tau cu biberonul, si daca tot asa adoarme sa faci cum zic fetele, sa faci pauze cu schimbat de pampers, sau numa haine...etc (la mine merge tinuta in fund si rotita in stanga si dreapta ca sa scoata aerul). Eu cred ca are dureri de burta si de la plans se oboseste asa de tare ca nu mai reuseste sa suga. Daca continua tot asa eu zic sa vorbesti si cu doctorul. Eu am vazut acuma in spital copii nascuti prematuri care aveau o anumita portie de lapte la masa si daca nu o reuseau sa manace le bagau sonda in stomac cu restul de lapte. Bine ca nu e cazul tau dar este important sa manace. Sper din tot sufletul sa se rezolve cat mai repede situati asta.
Imi lipseste cateva date din lista: Melina s-a nascut la 39 s +4 zile si a avut 9/10/10 Apagar la nastere.

FELICITARI CAMILECU SI ANNYA !!!

Anca cu Melina Isabel si Lucas 4 ani+11 luni

Mergi la inceput

M-am uitat acuma pe listuta de la inceputul capitolului. Eu sunt chiar ultima!
S-a putea sa si nasc asa.

Cristina +37 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

DELIA - Increstinare plina de noroc si distractie placuta dupa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

freedelia bafta la botez! marturiile sunt mici obiecte pe care le oferi invitatiilor la botez ca amintire. nu inlocuiesc cruciulitele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Salut,

Felicitari celor care au nascut!!!

Si noi tot 2 in 1 suntem, azi m-as duce cu copii la salina la Slanic dar sotul zice sa nu declanseze presiunea nasterea dar eu nu cred sa aiba vreo insemnatate chestia asta.
Voi ce ziceti?

Jeni_h am vazut ca ai nascut la Polizu poti sa imi dai si mie niste scoruri de pe acolo ?
Te-am mai intrebat eu acu vreo 2 saptamani parca dar nu cred ca m-ai vazut .

Emilia cu si mamii de
Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)

poze cu noi si Eveline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

UN NOU CAPITOL VA ASTEAPTA!

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 39+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bordeancavio

FETELE, A NASCUT ANYYA!!!

am primit mesaj azi nopate pe la 00.41 " SUNT LA SPITAL. INCEARCA SA-MI OPREASCA CONTRACTIILE CA SA MAI CREASCA BEBE PUTIN.

si la 06.41 dimineata : S-A NASCUT RADUCU. 2900, APGAR 9, 48 CM

FELICITARI !!!!

Ioi, si eu tot insistam ca ceea ce simte ea sunt semne de nastere dar parca ea, draga, tot nu-i venea a crede.. deh, asa am patit si eu la prima nastere! Mi-am facut special timp acum sa intru sa citesc daca a nascut!
FELICITARI ANNYA!!!!!! BUN VENIT RADUCU!!!
Multam' VIO de veste! Maine-poimaine citim despre tine!
FREEDELIA eu citesc cu interes postarile tale (la fel pe-ale lui Vladi) ~ in sensul ca-mi iau "notite" de la voi, pentru ca oricum citesc tot ce posteaza fiecare insa nu tot timpul stiu sa raspund si, mai nou, uit Sa fie cu bine botezul puiutei dragi!
MIRIA si de-ar fi sa nasti ultima noi suntem aici sa facem galerie si sa te sustinem!
N-am timp sa fac capitol nou..

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput