Hai camilecu,rmkristine!Bv Denisa! Iepu 2010!(130)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Bluekido, felicitari pt bebe cuminte!!!

La biserica la care mergem noi e 300 lei cu chitanta. De donatie...nu ni s-a zis, probabil e la latitudinea fiecaruia. Banii astia cu chitanta ii dau nasii?

Despre mesele bebicilor, sa fie asta motivul pt care fata mea nu doarme de la 2 am la 6.30 dimineata, de m-a facut zombie? Dar daca laptele meu nu e hranitor, cum de a luat intr-o luna 1kg150g?

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://community.webshots.com/album/577280366MmlZOa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

cori si Tanya lua in greutate desi nu se satura.. de cand ii dau si completare doarme si linistita, innainte se cam agita in somn, si ia si mai bine in greutate... acum nu siu daca si la tine este aceeasi problema dar noi asa am rezolvat.. acum dormim amandoua linistite si nu mai plangem si nici nu ne agitam dupa masa.. poti incerca sa ii dai si completare sa vezi cum decurg lucrurile dar sa nu renunti la alaptat.. poate in timp isi revine si laptele si o hraneste mai bine.. eu inca sper dar chiar de va fi tot asa slab o sa continui sa-i dau macar pentru anticorpi.. acum tu stii cum e mai bine pentru copilul tau.. poti testa sa vezi cum rectioneaza

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

denisa, bine ati venit acasa ! sa treaca petele, cu bine. am vrut sa te sun si eu in spital, dar cand am citit de problemuta voastra, am zis ca sigur esti stresata si cu telef, si sa nu deranjez...

bumbita, ce fata cuminte ai tu! eu nu ma pricep asa bine, dar as face un pic mai mica temperatura, la 22-23 grade.... acum, cum reactineaza si bebelina, dar sa n-o inveti nici prea infofolita.

dayanara, hai ca trece si depresia. si mie mi-e fica de ea, dar ce sa facem? cica e normala, si apare la toata lumea. ideea e cum sa nu dureze mult? cum sa facem?

eu azi m-am tot chinuit ba cu durere sub burta, mai mult in partea dreapta, of... ba cu burta intarita, ba se misca bebe in coaste si deja e mare si ma impunge rau. acu mai nou vad ca ma doare si spre picior, cumva la incheietura la sold. in fine... ca o baba, plus ca nu gasesc nici o pozitie de stat. nici macar in pat nu ma simt confortabil. pai cum naiba sa mai stau???
annya... si eu tot ca tine, ma vait mai mereu, dar acu mai sunt 2 sapt, e apropape momentul, avem voie! am si eu putin cam umflate picioarele, dar n-am bubite cum zici tu. nu stiu ce or fi. mai bine intreaba doctorul.

dupa ce m-am chinuit toata ziua cu dureri de una de alta, a venit sotul si am facut comanda de papa. mmmmm ce bun a fost. am luat ce mi-a fost pofta, desi n-aveam chef de mancare, dar macar asa... si acum e mai bine. am papat pui la rotisor cu cartofi prajiti, sos de usturoi, clatite cu zmeura si un pahar de vin rosu.
e... cred ca si bebe e multmuimit, ca eu da!!!

vio asteptand pe bebe 37+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

De mult n-am mai scris, dar va citesc cu regulat.
Noi aveam marti 5.150kg si 60cm. Sper ca am masurat-o bine, ca mi se pare foalte mult ca inaltime. Adica a luat 9 cm in nici 2 luni.
Mergem la plimbare in fiecare zi si dimineata si dupa masa, papam, dormim, e bine.
Avem insa incepand de azi o problemuta. Curge ochisorul stang. De vreo doua ore. I-am dat cu ser fiziologic si astept sa sun la doctor sa vad ce pot sa-i dau. Voi ce ziceti? Sper sa nu fie conjunctivita. Avea cineva probleme nu mai stiu cine scuuuuuze.
Si in continuare probleme cu iesitul afara. Face o data pe zi, dar cu chin. Consistenta e schimbata, a devenit galben si e cremos. Scuze de detalii, dar cred ca e normal????????????
CASTELANA ma bucur ca sunteti bine, e laptic, sunteti mari, cuminti, operatie ok. Asteptam pozici cu bebe imparat

Voiam sa-i spun Selinei Doamne ajuta!! Sa stii ca nu pot fi reale analizele acum in sarcina. Si eu am trecut printr-o experienta cu o mamografie proasta dupa sarcina pe care am pierdut-o, dar s-a dovedit ca nu era reala. Si multe fete de aici, ai vazut. COncentreaza-te la nastere, la micutul tau care acum cred ca e deja mult mai bine si apoi vei vede. Sunt convinsa ca va fi bine
La multe lunici tuturor bebeilor care au facut venerabila varsta zilele acestea. Sa fiti sanatosi si papaciosi, ca norocosi sunteti deja .

Pup toate mamicile si bebeii, vazut pôzici de Eliza, de fapt toate pozicile, bebei frumosi foc, mamaici radioase, tatici mandrii.

Mergem la masa si revin

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Anca, da, cred ca de la sani s-au tras frisoanele. Imediat dupa frisoane am pus fata la san si din celalalt am stors cat am putut si am fost ok apoi.

Multumesc pt raspunsurile cu temperatura, o sa incerc s-o mentin cat mai la 22 de grade, noi stam la et 9 si fara sa dau drumul la caldura sunt 25 grade acum...sa vad cum fac sa o mai pot cobori.

Bluekidoo, faci cinste daca castigi la loto Iti tin pumnii!
Si eu m-am gandit ca toate starile prin care trecem noi, se transmit si la bebe...de asta ziceam, fara depresie, fara nervi, fara constipatie sau gaze! Trebuie sa fim cat mai ZEN

La voi vine dra pediatra/asistenta acasa nu? Mereu am aceeasi problema, nu stiu cat se cade sa le dau pentru deranj ca vin in vizita si sunt dragute...voi cum procedati. In mod normal, e datoria lor sa faca vizitele la nou-nascuti nu?

Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Azi am trecut si eu la aparate si am facut baita fetei ajutata de mama bineinteles. N-a fost greu, dar nici usor, imi pare asa fragila... Noroc ca e cuminte si ii place in apa de nu zice nici pis!

Mai vroiam sa va impartasesc si voua cateva din recomandarile asistentei noastre:
- pt eritem fesier: sa preparati o crema din tarate, peste care turnati apa fiarta si frecati bine pana se face ca o pasta - cu ea ungeti poponetul lui bebe si il lasati sa actioneze cateva minute, il lasati pe un scutec desfacut, dupa care spalati; cica in doua zile se reface pielea nemaipomenit;
- pt toaleta guritei: 200ml de ceai de musetel+o lingurita rasa de bicarbonat de sodiu, inmuiati un tifon steril si curatati bine limba si gingiile;

Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

fetelor de cate ori face caca bebe?
kossir parca tu spuneai ca face caca la fiecare masa, pana la urma sa reglat?

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui CoriMami

Despre mesele bebicilor, sa fie asta motivul pt care fata mea nu doarme de la 2 am la 6.30 dimineata, de m-a facut zombie? Dar daca laptele meu nu e hranitor, cum de a luat intr-o luna 1kg150g?

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://community.webshots.com/album/577280366MmlZOa

suzeta ai incercat sa-i pui? fata mea, chiar daca e satula si nu reuseste sa adoarma singura vrea sa suga. ii pun suzi, se linisteste si adoarme singura.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) si Oana Iulia(23.03.2010)
Povestea Darului plangacios

Daria

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

fetelor de cate ori face caca bebe?
kossir parca tu spuneai ca face caca la fiecare masa, pana la urma sa reglat?

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

noi tot la 5-6 zile, sper sa se regleze in curand. azi a reusit performanta sa faca de 2 ori.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) si Oana Iulia(23.03.2010)
Povestea Darului plangacios

Daria

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Copilasi care nu sug la tzitzi si le dati cu biberonul: mai fetelor, ia te uita cum s-a schimbat subiectul nostru principal de discutie de la durerile de duda la cit maninca sau nu bebelusu :))
Vad ca pe multe din voi v-a prostit bebelul sa-i dati biberon... Nu vorbesc de cazurile in care laptele matern e cu adevarat cam putin, ci de cazurile in care copilul cere la 2-3 ore de mincare daca nu dati supliment, si la 4 ore daca dati supliment... Eu in locul vostru n-as da supliment, m-as tine tare si asa alapta la 2 ore, sa manince cit poate. In acest fel lactatia are mari sanse sa creasca. Iar daca il scapati la lapte praf din biberon... toate cazurile de care stiu eu au sfirsit prin a nu mai alapta dupa citeva saptamini deloc, ca bebelul se face tot mai lenes, asteapta biberon, laptele din sini scade - nemaifiind destul de stimulat etc.
Ca sa nu mai zic de cele care va pompati ca sa dati cu biberonul: eu in locul vostru nu as da in mod sigur biberon, as lasa copilul flamind citeva ture daca chiar nu vrea tzitzi si va asigur ca, flamind, o sa pape f bine... :)) Nu uitati ca nu s-a inregistrat inca nici un copil mort de inanitie linga o mama care are cit de cit lapte, ok? :))
De exemplu, Floricica al meu era f lenes in primele 2 saptamini la mincat, adormea repede si nu minca decit putin, desi lapte aveam... In primele 5 saptamini ascazut in greutate 300 g, ceea ce e enorm. Pediatra a zis ca sa-i dau niste completare, eu nu i-am dat. In urmatoarea saptamina a luat vreo 150 g abia (200 g e minimum pe care-l ia pe saptamina un bebelus sanatos, cica). Pediatra s-a uita la sini mei cai moi, si a zis ca totusi hai sa dam un pic de supliment. Iar eu, care desi aveam sinii mai moi, ii am mari si ma gindeam ca o fi lapte in ei, ce pisicii masii, nu i-am dat, am zis ca mai incerc o saptamina, in cel mai rau caz o sa ia inca o data prost in greutate, altceva nu se va intimpla. Si urmatoarea saptamina a luat flacaul 400 g, si acum vad ca a luat 250 g in 4 zile... asa ca am facut bine!!! Si sinii tot moi sint, iar la pompa mai mult de 60 g din ambii sini nu cred ca reusesc sa scot - DAR sint convinsa ca Floricica reuseste sa scoata mult mai mult!
Si inca ceva: m-am facut mai "rea" cu el, nu mai stau sa-l ciupesc ca sa mai ia o inghititura pe minut: cind adoarme de nu mai inghite ci doar molfaie, scot sinul din gura fara discutii. Si ii mai dau celalat sin numai dupa ce se trezeste si plinge vreo 5 minute (jur ca ma uit pe ceas), ca sa fiu sigura ca e treaz bine. Si dupa ce plinge sa vedeti ce harnic e la mincat...

Bref, eu am o teorie: mama trebuie sa fie mai incapatinata decit copilul - pentru ca cel mai incapatinat cistiga ! Valabil de cind e sugar pina cind e mare :))

HONEYBABY; nu fi fraiera, fata draga, daca copilul doarme x ore noaptea, NU-L TREZI, lasa-l sa manince cind ii e destul de foame ca sa se trezeasca... Tu poti sa te mulgi deocamdata, ca inca nu esti ferita de febra laptelui, dar nu trezi printesa, ca o inveti sa manince mai des decit ii trebuie nopatea... Copiii stiu f bine cind le e foame si cind nu, nu fi stresata, ca nu moare niciunu de foame :)) Pur si simplu te lasa sa dormi si, cind se trezeste, sa vezi ce mult maninca! Hai ai grija de voi si sa aud numai de bine
PS - ai zis doctorilor ca tu ai niste alergii, nu? ca poate a mostenit fetitza si poate petele alea rosii sint reactie la vreun medicament ceva ce-o fi ajuns la ea.. zic si eu, cine stie... Ai grija sa dormi suficient, bine?

Hai ca v-am zapacit de cap cu atitea sfaturi :)) Astept cu interes sa se trezeasca Floricica, ca doarme de breo 3 ore deja (4,5 ore de la ultima alaptare) si dupa aia sa ma culc si eu...

Mergi la inceput