Hai camilecu,rmkristine!Bv Denisa! Iepu 2010!(130)
Raspunsuri - Pagina 12
dayanara spune:
denisa, bine ati venit acasa! acomodare rapida ca placuta nu are cum sa nu fie :)
ma bucur ca bebeluna e bine si ca nu are nimic interior, asta e important, cred ca daca petele s.au diminat dupa nastere, chiar si un pic in timp asa scurt e posibil sa dispara de tot
vai asteropi nu mai cand ma gandesc cum au intoars.o inuntru ma ia cu frisoane si contractii din nou
am fost la pediatru, buricul trebuie ingrijit in continuare m.a invatat ea cum sa fac, a recuperat gramele dupa pierderea fiziologica , in vreo 5 zile a pus 250 de grame si 1 cm si totul e bine urmatoarea vizita peste 10 zile
am mai bocit un pic si eu dar asta e, sper sa treaca si depresia
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
jeni_h spune:
Buna ziua dragelor ![]()
N-am mai intrat de muuuult, recunosc ca nu-i frumos din partea mea dar sper sa ma intelegeti ca sunt chiauna ![]()
Felicitari tuturor mamicilor si bine ati venit piticilor!!!
Noi suntem foarte bine. Bebita a luat foarte bine in greutate si a mai si crescut 3cm
. Este fomila, mananca numai la san fara nici un fel de supliment. Ne mai chinuie colicii din cand in cand. Dar si cu colicii, am observat ca se intampla atunci cand mananca neregulat, adica imi cere mai devreme de o ora intre mese. La noi functioneaza fff bine Bonnisanul. Dat regulat de trei ori pe zi si la nevoie ii mai dau o doza daca chiar e necesar.
Despre mine, am reusit sa ajung la 68kg de la 83. Dar cu toate astea, tot in hainele de gravida ma imbrac pt ca nu ma incap hainele de dinainte. Nu mai spun de sanii pe care ii am acum
. Cam atat, in mare, despre noi. O sa incerc sa intru mai des sa povestim. Va pupacim de va zapacim!!!

mami de
Sarah Maria 27.02.2010
Jasmine spune:
BRAVO BRIZA,DAYANARA,CASTELANA,HONEY,RIELLA,LARIANA,NIKOLE,LARA !!!

BUN VENIT ERIC MIHAI,SILVANA AROA,CEZAR,MAYA REBECCA,ANDREI EDUARD,DAVID STEFAN,LUANA,SARA !!!
ce de iepurasi!!!
felicitari tuturor mamicilor! 
am ajuns si noi acasa de 3 zile dar nu stiu cum se face ca dintr-o data timpul s-a contractat,habar n-am cand trec orele
andira n-am citit mai nimic din urma,cu exceptia povestii tale
dupa ce mi s-a zbarlit parul pe ceafa citind prin cei trecut,la final am retinut ideea principala : totul s-a terminat cu bine si nu era nici o problema cu femurul
38+ 
Bumbitza spune:
Buna fetelor! Am prins si eu un pic de timp acum si m-am uitat la ce mai scrieti!
Oanaiacovita bafta cu botezul sa fie bine! Asteptam pozeeeeee!
Lindal, vreo veste de la bebitza? Uite o motata, poate se hotaraste 
Wapi, scot si pt tine o motata, travaliu scurt si nastere usoara!
Annya, nu prea stiu despre problema cu picioarele, medicul tau ce-a zis?
La multe luni inainte cu intarziere si de la noi, puiutilor care si-au serbat ieri prima lunita! 
Dayanara, hai treci peste depresie!
Sa stii ca-i transmiti si Silvanei si o intristezi si pe ea. Ai doua minuni de copii, sanatosi si frumosi, la ce atata depresie? Uite inca un pupic sa treaca
.
Delia, ma bucur ca Davidutu e mai bine cu ochisorii
.
Honey, acomodare usoara! Eu zic sa insisti cu bebeluna sa se obisnuiasca cu tzitzi, cine stie... cu deochiul, eu am aghiazma langa patut si ii dau dupa ce o viziteaza careva si-i spun mereu Tatal nostru
.
Despre pete, eu zic ca vor disparea de la sine, asa cred. Cine stie la ce a facut reactie, alergie ceva. Ai incredere ca va fi bine!
Si mie imi suna tel la greu la spital si nu reuseam sa raspund tuturor, asa ca stiu cum e si nu-i nicio suparare, de asta nici n-am insistat
.
LadyD felicitari pentru printesa! Sa fiti sanatoase amandoua si sa ii dea D-zeu multa fericire si noroc in viata!
Astero si fata mea face pisu cand o schimb, evident dupa ce sterg bine si dau cu crema...asa ca o iau de la capat, fara sa comentez nimic caci nu mai pot de dragul ei ![]()
Nafi, uite motate multe multe! Hai Riccardo, mami si tati te asteapta! 

Briza imi pare rau sa aud ca treci prin depresie si ca bebe nu vrea sa pape cum trebuie... Mai ai putina rabdare ca o sa cada si buricul, si eu eram stresata de el. Acum are un pic granulom si-l dam cu apa oxigenata si betadina, alternativ.
Camilecu, nastere usoara!

Jeni, ma bucur sa aud ca sunteti bine. Si fata mea e tare cuminte, Doamne ajuta sa fie asa in continuare! Papa tzitzi, e tare mancacioasa si laptic avem din plin, trage basi la greu (nu va zic ce bucurie e pe mine cand se intampla pt ca stiu ca asa nu o va durea burtica), cu ragaiciul ne chinuim sa-l scoatem si cand nu reusim o dam cu sughitat pana ne enervam
.
In rest, e o minune de copil, doarme bine si se trezeste cam la 2-3 ore. Pediatra mi-a zis sa nu las sa treaca mai mult de 4 h intre alaptari.
Jasmine, bine ati ajuns acasa! Acomodare usoara!
Revin si eu cu cateva intrebari ![]()
Mada mami
de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#
Bumbitza spune:
Ziceam ca revin cu intrebari![]()
Azi am trecut printr-o faza ciudata, m-au luat asa frisoane dintr-o data...dar la modul ca imi clantaneau dintii in gura, am stat cateva minute bune sa-mi revin infofolita bine. Nu cred ca ma ia raceala, ma tot gandesc de la ce ar putea fi, sanii erau f tari, plini si durerosi, poate de la asta? Vad ca acum sunt mai ok, bebina a supt dintr-unul si eu am muls la mana din celalalt, am umplut un prosopel
In camera fetei am 25grade si 54-60% umiditate, e ok?
O imbrac intr-un body cu pantalonasi, sau salopeta cu botosi, noaptea o mai infas sarmaluta ca doarme mai bine asa...si dupa baita ii pun si o caciulita subtire. Intreb daca e bine asa, pt ca ieri de exemplu cred ca a stranutat de vreo 5-6 ori...stiu ca e modul bbilor sa-si elibereze nasucul, dar parca pre multe stranuturi?
Pt colici am Espumisan si Infacol, dra mi-a zis sa-i dau alternativ, inainte de fiecare supt. Dar fata nu pare sa aiba probleme cu burtica, f rar se intampla sa se covrigeasca si de cele mai multe ori se termina cu un partzulache
si se linisteste. Cred ca nu e cazul sa ii dau nu? Sau sa dau preventiv?
Gata, am terminat cu intrebarile, multumax de pe acum pt raspunsuri
Mada mami
de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bumbitza Ziceam ca revin cu intrebari Azi am trecut printr-o faza ciudata, m-au luat asa frisoane dintr-o data...dar la modul ca imi clantaneau dintii in gura, am stat cateva minute bune sa-mi revin infofolita bine. Nu cred ca ma ia raceala, ma tot gandesc de la ce ar putea fi, sanii erau f tari, plini si durerosi, poate de la asta? Vad ca acum sunt mai ok, bebina a supt dintr-unul si eu am muls la mana din celalalt, am umplut un prosopel ![]() In camera fetei am 25grade si 54-60% umiditate, e ok? O imbrac intr-un body cu pantalonasi, sau salopeta cu botosi, noaptea o mai infas sarmaluta ca doarme mai bine asa...si dupa baita ii pun si o caciulita subtire. Intreb daca e bine asa, pt ca ieri de exemplu cred ca a stranutat de vreo 5-6 ori...stiu ca e modul bbilor sa-si elibereze nasucul, dar parca pre multe stranuturi? Pt colici am Espumisan si Infacol, dra mi-a zis sa-i dau alternativ, inainte de fiecare supt. Dar fata nu pare sa aiba probleme cu burtica, f rar se intampla sa se covrigeasca si de cele mai multe ori se termina cu un partzulache ![]() Gata, am terminat cu intrebarile, multumax de pe acum pt raspunsuri ![]() Mada mami de Ilinca frumoasa Mami si tati te iubesc mult! http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica# |
Bumbitza ,
1. frisonul zic ca l-ai facut de la sani..si eu am facut la 5 zile dupa ce am nascut..trebue sa nu lasi sanii impietriti pt ca poti face mastita...pompeaza-te pana iti revii.
2.temperatura in camera este cam mare-zic eu. Eu il tin pe Codrin la 22-23 grade, in body si pantaloni.Atat.Cand doarme il invelesc pana peste buric cu o paturica subtire.Dupa baita ii tin caciulita cat alaptez! Cu stranutul..stai linistita, e normal! Pune-i niste ser ca sa elimine si mucisorii la stranut
3. pt colici si eu folosesc infacol si sant f. multumita.Nu avem crize de plans momentan..decat 1 data pe zi..vedem noi mai incolo! dar daca nu are crize, las-o in pace..nu ii da! Al meu avea 2-3 reprize pe zi si de aia ii dau.
Anca
mami de
Codrin de
Lucashttp://community.webshots.com/album/577125831sfgDwM
bluekidoo spune:
Buna seara
Sa va spun ce-am patit eu legat de scapatul bebeilor pe jos.. a doua seara dupa ce am venit din maternitate stateam in pat si alaptam fata, la un momentdat am atipit si m-am trezit foarte speriata..cred ca am visat (dar nu sunt sigura ca era atat de real) ca am scapat fata din brate si ca a cazut de pe mine pe marginea patului si de pe pat direct in cap pe parchet.. nu va spun cat de crispata am terminat alaptatul.. dupa ce am terminat i-am dat-o sotului sa o puna in patut si m-am culcat.. dupa o ora m-am trezit atat de speriata ca nu mai aveam fata in brate si o cautam pe jos si prin pat. dupa 10 minute mi-am dat seama ca a pus-o Sorin in patut.. si acum sunt marcata de intamplarea asta si nu am linistea noaptea cand ii dau sa pape si sunt obosita.. inca ma gandesc daca am visat sau chiar s-a intamplat si ma trezesc socata dn somn sa o caut.. nu pot intelege de ce m-a marcat in asa hal pentru ca fata nici nu a realizat ce s-a intamplat, dormea si si-a continuat somnul. chiar azi il intrebam pe sot daca s-o fi intamplat pe bune sau a fost un vis tare real.. el mi-a spus sa ma linistesc atata timp cat fata e bine nu are nici o importanta.. dar asa ma macina 
In privinta mancarii: la inceput o alaptam exclusiv. acum nu se mai satura.. am stat intr-o noapte de la 12 pana dimineata la 5 cu ea la san si cum o dadeam la o parte plangea.. acum o pun la san cate o repriza de 15 min la fiecare apoi dupa 10 min iar cate o repriza de 15 min si dupa tre sa-i dau si 60 ml lapte praf.. este adevarat ca dupa doarme si 5 ore plus ca deja nu mai cere masa de la 12 noapte... daca ii dau doar lapte praf mananca intre 100 si 130 ml.. la inceput cand ii dadeam doar san la cel mult 2 ore trebuia sa-i dau iar, uneori chiar din ora in ora.. acum nu mai merge asa, dupa 10 minute plange de foame... si lapte am dar se pare ca nu destul de consistent, si incerc sa mananc sanatos si variat.. nu stiu ce as putea lua sa il mai ingrase.. trebuie sa vorbesc cu pediatra ei
In rest e bine, inca nu are colici (desi eu am mancat si 2 sarmale cu varza accra, si portocale, si o farfurie de varza acra in alta zi), dorme bine iar de cava timp a inceput sa aiba serii de cate 2 ore pe zi pe care nu le doarme, dar si atunci e cuminte, exploreaza camera iar cand se plictiseste cere atentie... de vreo 3 zile nu mai doarme nici dupa baita.. noi facem baita la ora 20 dupa imediat mananca si adormea, acum dupa ce mananca se uita pe tavan pana la 22,apoi adoarme pana la 3 cand se trezeste sa manance iar. Ce sa zic ma mandres cu o printesa tare cumintica si va doresc si voua bebei la fel de cumintei care sa le lase pe mamici sa se odihneasca si sa faca treaba si mai ales bebei fara colici ca tare rau trebuie sa fie sa-i vezi cum plang de durere si nu poti face nimic
Va 
Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
bluekidoo spune:
Mi-am amintit ca va spuneam la un moment dat ca va mai spun si voua din sfaturile ce mi le-a dat pediatra..Legat de alaptat a spus sa nu lasam copilul mai mult de 15-20 min la un san pentru ca saliva lor ne avecteaza sanul si putem face rani plus ca bebele deja incepe sa se plictiseasca si nu mai trage bine si devine obisnuinta de a adormi la san. dupa 15 minute trebuie luat de la san scos aerul si mutat la celalat san.. eu am incercat si va spun ca asa e.. cand pun fata la san la inceput trace cu putere si energie, dupa 5-10 min incepe sa adoarma si sa nu mai traga la fel de bine. dupa ce o iau de la sanul respectiv, o bat putin pe spate si o pun la celalalt trage iar bine 5-10 min si iar adoarme... Iar la inceput cand era fata constipata mi-a spus ca mama nu are voie sa fie constipata cat alapteaza.. trebuie sa aiba scaun in fiecare zi... s amanance iaurt, miere sau orice o face sa aiba scaun si nu avefcteaza bebelu...
Bumbitza noua pediatra ne-a spus ca trenuie sa avem in camera 21-22 grade iar la baie 25 grade, iar de stranut imediat ce am intrat in cabinetul ei a fost primul lucru care ni l-a spus.. sa nu ne speriem, bebeii stranuta mult la orice "schimbare" la lumina, la schimbarea temperaturii, la dezbracat, la baie, la aer.. este normal
Azi am luat bilet la loto ca aseara m-a "marcat" fata la baie de 2 ori
si cand am luat biletul am pus ziua ei de nastere apoi am inceput sa extrac cifre din urma.. prima cifra extrasa a fost luna in care s-a nascut.. poate e cu noroc ![]()
Vrem sa facem si noi botezul pe 15 mai (pe 12 am avut nunta si pe 17 e ziua mea), l-am trimis pe sot la biserica sa se intereseze si i s-a spus ca trebuie sa se programeze cu cel putin o saptamana mai devreme, costa 100 lei cu chitanta dar dupa botez trebuie sa doneze nasul fara chitanta pentru biserica 350 lei iar la nunta se doneaza 600 lei.. voua cat vi s-a cerut?
Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
dayanara spune:
bumbita mie temperatura mi se pare mare, eu tin 22 de grade in camera si doarme in body + pijama, peste noapte opresc caldura asa ca ar ramane cam 20-21 de grade
cand ii fac baie incalzesc un pic mai mult dar n.am idee cat:)
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE