Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 8
ale1212xa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_mario neata' azi calc...ATAT!! vroiam sa va spun ca azi nu se spala..de fapt in nici o joi pana la Inaltare Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
si eu tot asta mi-am propus..si o mancarica...sa vedem ce reusesc...cum ma lasa sefu
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.02.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
ale1212xa spune:
citat din mesajul lui bubu_bu la multe lunite letizia,dragos andrei si mihai de ancaro?sau ancaroro este trecuta la aniversari mai stim ceva?la multi ani si ei ca a fost colega noastra ioii cate fete nu au mai intrat.... poze |
multumim
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.02.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui cris_mario neata' azi calc...ATAT!! vroiam sa va spun ca azi nu se spala..de fapt in nici o joi pana la Inaltare Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
uff, cand ziceam si io ca te iau. se pune daca eu nu tin cont de "azi nu se ..."?
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra
cris_mario spune:
citat din mesajul lui rox_y dupa cortina. Cris mario.eu citeam din urma si cand sa raspund sau sa imi dau si io cu parerea hop..se schimba si capitolul..asa ca m-am lasat pagubasa.O sa incerc sa intru mai des...ca acum sunt la zi cu DC. Sa va spunem ceva in legatura cu noi. Matza mea are 6.450 la 3 luni mancam doar de la san, dormim in timpul zilei maxim 3 ore (azi a depasit limita 3 in casa ..si inca mai doarme si 2 ore jumate afara), in timpul noptii dormim cam 5 ore neintrerupt, apoi inca 3-4 ore...nici eu nu reusesc sa o invatz cu suzeta..desi am 3 in casa mai gustos e puminisorul..si mai nou degetul mare Eu....mai am 5 kg de dat jos...nush cum, ca nu reusesc sa tin diete , defapt nu prea am reusit pana acum. trimt...ca s-a trezit matza. app am primit colajul....super, i-a placut si sotului cristies. am fost foarte emotionata sa vad toti pufuletii la un loc 31.12.2009 Roxi de Diana Poze Bebe Diana |
felicitari,a crescut foarte bine micuta
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui Andre_lina alexutza, bine ai revenit! Hristos a Inviat! Cris.d, felicitari pt steluta, si pt logoree, of course! cris.m, esti eroina mama, nu stiu cum reusesti?!! si eu fac, dar am doar un bebe, si tot nu reusesc sa calc atatea! tineretea, clar am recuperat, cred ca s-a trezit cotoiul. revin! Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009) Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! poze - Viata de Patriot |
nu-i de la tinerete,ne-a demonstrat cristies
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
rox_y spune:
azi va propun o supa de ciuperci si niste rulori pe pui pane la cuptor f f gustoase (www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/16843/Rulouri-de-pui-pane-la-cuptor/" target="_blank"> aici reteta)
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
[/quote]
Neatza si de la mine
mi-ai facut pofta cu reteta asta....desi de mult vroiam sa o fac, eu o stiu cu ciuperci si cascaval si apoi la cuptor dar o sa o fac prin pesmet ca tare bine arata.
eu nush ca nu se spala joia , am o gramada de spalat
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
cris.dogarel spune:
Dragos Andrei, saru'mana mami de tratatie
Letitia
Mihai
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra
mamidepuiuti spune:
neata fetele,sar'na de cafea evyme...
pt sotul tau,alexutzzza!
la multe lunitze pufuletilor zilei de 8!
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel DECENUELA, inca te recuperezi ? pi unde umbli? k doar nu dormi MAMIDEPUIUTI, 3 ORE???esti tare! tare sanatoasa Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
nu vazusi ca stau bine si cu TA?...ca-n ardeal...rumena la fata,grasa si frumoasa...
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
haircut spune:
Neata si de la noi!!!
Multumim de cafea
Sunt in urma cu 2 cap....bine ai revenit ALEXUZZA! sper ca te-ai distrat, recuperez mai tarziu sa vad cum a fost plimbarica
pufuletilor de azi
multumim de tratatie Ale1212xa, sa creasca mare si sanatos bb Dragos
Xela iti dai seama ce papam azi,nu???mor de pofta de rulourile aratate de tine
Noi vrem sa raportam cu mandrie ca de la Paste avem 1-2 kk in fiecare zi n-am zis nimic ca mi-era ca tine doar 3 zile....ca orica minune...dar se pare ca nu cred ca statul mult timp in scoica a dat rezultate, de unde deduc ca problema se trage de la piciorusele nesuferite care nu pot fi miscate in voie...vineri scapam de ghipsuri
Va pup, fugim pe afara, poate prindem 2 plimbari azi ca pare sa fie vreme buna
de Maia Ilinca (29.01.10)