Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 7
alexutzzza spune:
arwen eu stiam la fel ca nu se pun p burta sa nu de coloana ci ptr ca nu se pot intoarca si risca s se sufoce cu nasu-n cearseafuri. Io cel putin asa stiam ca daca ii puip burta apoi treb supravegheati atent
de Yannis
cris.dogarel spune:
neatza
evyme, imi place cafeaua ta, ....
dar merge si una greceasca de la cuscra ALEXUTZZA, pe care sunt foc suparata, ca i-a frant inima fetei: adik ce cauta Yannis la altele in bratze, isi da intalniri, il vrea acasa.???Si toate astea la mare, la soare..noroc ca sunt "babaciuni" pe langa frageda ema si i-a zis mami ca e "de antrenament", pana se "iau"ai mila!
NIKOLE, m-ati dat gata, cum ma asteptam: mo-de-le. ai okii verzi? ffff frumi, iar Isa fff dulce.
ONITZA, adik ai tinut post? oricum, au cu ce se mandri baietii tai
d'ale ciorilor: Ema a stat azi dimi "de vorba" 30-40' in patutz cu toate cele atarnate. e un record personal de timp. mic dejun normal cu tati, strans paturi, bagat lenjeria la masina (ma chinui sa tin pasul cu Cris M, care banuiesc ca le schimba tot azi, ca maine e sarbatoare)
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra
cris.dogarel spune:
ALEXUTZA, e posibil sa fie de la cezarette, dar nici dulciurile nu se mai ard ca inainte de sarcina, probabil. asta asha, k zici tu, k din poze io te vad rapitoare si sexoasa ca asta vara
aaa si cuscru, si tati de Yannis, sa fii sanatos si fericit alaturi de el, mami si...bb2, bb3
eu am dor mare de duca, merge travel channel mereu; acum: Mauritius scrie pe mine, candva
poze
povestea noastra
cris.dogarel spune:
DECENUELA, inca te recuperezi ? pi unde umbli? k doar nu dormi
MAMIDEPUIUTI, 3 ORE???esti tare! tare sanatoasa
poze
povestea noastra
bubu_bu spune:
Buna dimineata gagici!mulumim de cafea!
vazut poze nikole,onitza,alexutzzza,si arwen frumuseti care mai de care
alexutzza nu-ti face griji si Raul mananca tot asa mai uit si ai fac 150 si nu inteleg de ce nu se linisteste , am schimbat si sticlutele sa nu ma mai chinui sa fac de 2 ori fac tot odata si asa nu mai uit...hm cred ca in ritmul asta nu ajungem noi cu diversificare 5,6 luni ca facem kg de lapte o data
mai ce puiut am.....s-a culcat la 7 aseara dupa papa si s-a mai trezit la 5 papa si iar somn pana la 8dar eu sunt obosita si nu imi dau seama de ces-o fi adunat
cris d.ioiii ca si eu m-as baga la un sejur ceva mult pana la vara...si curatenie as face azi ca ma simt negospodina pe langa voi..sa beau cafeaua si dupa!PROMIT!
poze
bubu_bu spune:
si eu il pun pe raul pe burta sa doarma si lui ai cam place....acum io stiu daca nu o fi bineisi intareste muschii de la gatut ..habar nu am
poze
bubu_bu spune:
la multe lunite letizia,dragos andrei si mihai
de ancaro?sau ancaroro este trecuta la aniversari mai stim ceva?la multi ani si ei ca a fost colega noastra
ioii cate fete nu au mai intrat....
poze
xela_07 spune:
Buna dimineata! Multu' de cafea, buna rau .
nikole - eu ajung in parc in general in weekend. in timpul saptamanii il car dupa mine pe unde am eu treba (piata, billa etc). cand o am si pe Andreea acasa (tot mai des in ultimul timp) ne limitam la parculetul de langa bloc pt ca imi este greu sa ies cu am2. eu zic sa fixati voi cand vreti sa ne vedem si eu vin garantat daca nu o am pe Andreea acasa in ziua respectiva. asta e valabil si pt ratusca, emanuelle si cine mai sta prin zona
cris.d - Mauritius ce bine suna, vise vise ... si mie imi place sa ma gandesc la concedii, face bine la moral Noi plecam in Cipru (Paphos) pe 26 iunie. abia astept
am sapte mii de treburi azi si maine dar va mai citesc din cand in cand, nu scapati asa usor de mine.
azi va propun o supa de ciuperci si niste rulori pe pui pane la cuptor f f gustoase (www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/16843/Rulouri-de-pui-pane-la-cuptor/" target="_blank"> aici reteta)
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
cris_mario spune:
neata'
azi calc...ATAT!!
vroiam sa va spun ca azi nu se spala..de fapt in nici o joi pana la Inaltare
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
ale1212xa spune:
neatza fetele
multumim de cafea
astazi dam bunatati ca facem 3 lunite...suntem baieti mari...asa ca luati tot ce va pofteste inima:
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.02.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre