BravoSabina, Artu ! Flori liliac mai-iun-2010 (65)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Sabinafelictari pentru laptic: a venit deci la 3 zile! mare lucru cu asa o pitica luptatoare, precum Iustina!!!
Raspunsul tau legat de pierderea dopului pe parcursul a 2 saptamini ma face sa ma intreb din nou ce inseamna secretie normala in sarcina si ce nu... nu ai vrea sa descrii te rog, mai clar ce culoare, daca nu singerie are secretia? Eu ma ingrijorez, pentru a crescut volumul secretiilor vaginale, alb-galbui, viscoase... dar poate ca nu sunt din dop...sper!

ALinutzaa: superbe pozicile, superbe burtica si familia ta!:)

Tatyana: succes si rabdare, incredere si putere sa iti dea DD in continuare!

Marlena (Mary)33+cu minune de Tudor Mateo

AMR 6 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello!!!

Sabina FELICITARI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Am revenit, deja in varianta pe care o cunoasteti, cu Sabina!

Va pup pe toate si va multumesc pentru cuvintele frumoase pe care ni le-ati urat.

o sa postez imediat ce v-am scris cat eram in spital, pentru ca am tinut sa stiti ce se intampla cu mine, fara sa va panichez insa.

Nu am avut net in spital insa acum am.

Va pup pe toate si revin!

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Salutare dragi burtici!

..Hmm, nicio veste de la Artu, asa-i? Hai Artu, vrem sa stim ca totul e bine!

Nana, felicitari pt Iubirici sanatoasa si maricica, 800 de grame mi se pare super, al meu bebeloi in 5 saptamani nu luase mai mult de 600. Felicitari si pt colul inchis, chiar de e micut, bine ca isi face treaba.

Intrebai de tampoane pt lohii, eu am trecut azi pe la Sensi Blu si am cerut tampoane pt lohii si aveau o singura firma dar mai multe marimi, am luat un pachet cu o marime care mi s-a parut potrivita si acasa am citit ca de fapt sunt tampoane pt femeile care au incontinenta urinara; sunt doar cu bumbac, nu si latex, deci nu irita. Nu stiu daca-s bune au ba, eu am luat oricum si vata din aceea portionabila si comprese sterile si o sa-mi fac si cateva tampoane asa.
V-am zis ca m-a apucat un pic panica ca nu am pregatit mare lucru, asa ca am mai cumparat alcool alb pt toaleta bont ombilical si baneocin pudra, comprese sterile si niste ser fiziologic, si cam atat..deocamdata.

Corina, intrebai de deplasari cu masina, eu am fost 2 weekenduri la rand si culmea ca in prima deplasare (acum 2 saptamani) si drum doar de 2 ore m-am simtit tare rau, contractii, simtem fiecare vibratie a masinii, de gropi nici nu mai zic. Insa weekendul trecut in drumul de peste 5 ore pana la Sibiu m-am simtit mult mai bine, fara contractii, chiar ok, deci nu-mi explic de ce, ma asteptam sa fie mai rau.

Dana, ai idee despre ce suma (orientativ) e vorba pt o cununie? Ca n-am niciun ordin de marime..

Sabina, mai spune-ne de tine si de fetite, cum mai sunteti? Si chiar, cu vaccinul bcg ce-ai facut?

Mira, uff, greu tre sa fie cu raceala acum, o de la noi. Si poate ne arati ce tricotezi pt bebelusha, tre sa fie tare dragalase

Noi am avut iar o noapte proasta, eu am mancat inainte sa ma culc drob cu ceapa verde si ridichi si un castron imens cu inghetata, urmarea fiind arsuri si dureri de stomac o buna parte a noptii. Matei s-a trezit plangand de mai multe ori, iar pe la 5 chiar avea motiv...cazuse din pat, asa ca acum iar sunt zombi. Nu mai zic ca azi iar a plans ca nu vrea la gradi, credeam ca am depasit momentul, e a 3-a saptamana, dar nu cred ca-i place acolo, e tristut, e ca un om care merge la serviciu de nevoie si nu-i place si cand scapa vrea sa le faca pe toate, sa iasa in parc, sa se joace cu jucariile, sa se uite la desene, etc..Si cum nu-i ajunge ziua pt toate, seara avem numai scandal si multe, iar eu stau prost la capitolul rabdare in perioada asta, mai ales seara cand raman si fara energie.
Uff, scuze ca va innebunesc cu pb astea, doar ca intr-adevar nu prea m-am concentrat pe sarcina asta, a mers de la sine, am avut alta ocupatie cu blondinul meu care ma solicita mult.

Nu mai stiu ce cui voiam sa zic, mai revin..

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 36+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Discordia: dragutza mindra ta de fata! Asa de mici si innebunite dupa fashion!:)

Din ciclul: feeling in legatura cu nasterea prematura, eu am visat mai demutl ca dr ma programa la cezariana pe 7 mai si imi cerea sa am musai facute manichiura si pedichiura! Iti dai seama ca ... va fi un prag psihologic aceasta data!:)

Sabina: tocmai ce apreciam in tonul tau optimismul..si tu acum te lasi ravasita? Nuuu... e trecator sentimentul tau de nerabdare! Azi ar fi a 7-a noapte, esti si tu de inteles, dar vine si vremea sa ajungi acasa, vei vedea!:

Marlena (Mary)33+cu minune de Tudor Mateo

AMR 6 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Ha, ha, vad ca tocmai ce ne trimite si Artu un semn! Bine ai revenit, asteptam povestea..

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 36+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Hello!!!

Sabina FELICITARI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Am revenit, deja in varianta pe care o cunoasteti, cu Sabina!

Va pup pe toate si va multumesc pentru cuvintele frumoase pe care ni le-ati urat.

o sa postez imediat ce v-am scris cat eram in spital, pentru ca am tinut sa stiti ce se intampla cu mine, fara sa va panichez insa.

Nu am avut net in spital insa acum am.

Va pup pe toate si revin!

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 35+

Vaaai, Arturica, ce ma bucur ca ne-ai scris, poate nu ma crezi dar tocmai voiam sa scriu ca a trecut o sapt de cand ai nascut si nu ne-ai dat niciun semn, si suntem ingrijorate, sotul tau a fost cam vag in mesaj
Bine ai venit acasa, abia astept sa citesc vestile si sa vedem pozele!!!!

Cristina, fericita 30+ cu Patricia

AMR 9+

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Buna dupa amiaza!!!!!
Hai Arturica cu mesajul!!!!!!!

poze

Cristina35+ cu Sebi
AMR 5 sapt

Mergi la inceput

SABINA

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

SABINA

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 5 zile

Vai, papusa de ea, este perfecta!!! Absolut superba! Pai asta-i bebe prematur??? Ca uite ce falcutze are, minunea de ea!
Doamne, Artu, ce povestesti tu aici, ce munca de lamurire cu medicii de acolo si ce odisee! Asteptam cu sufletul la gura cotinuarea.

Cristina, fericita 30+ cu Patricia

AMR 9+

Mergi la inceput