BravoSabina, Artu ! Flori liliac mai-iun-2010 (65)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

SABINA

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 5 zile

Felicitari!!!!!!!!!!!! Ai o adevarata papusica frumusica foc!
Ma bucur ca ti-a dat Dzeu putere sa treci peste toate si sunteti bine tu si Sabina, asta e cel mai important!
Multe

Cornelia
33+ cu Emma

Be gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:

SABINA

Ioana,

Wowwww!!!!!!!!!!!!E superba!Nu zici ca e prematura..are falcute..Sa va bucurati de ea sanatoasa,fericita si norocoasa!!!!

poze

Cristina35+ cu Sebi
AMR 5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns murica spune:

Dumnezeule Arturica! Ce copil frumos!!! Ptiu sa nu il deochi! Si ce grasunica e! BRAVO.
Dar nu pot sa cred ca intr-o asa civilizatie te-au frecat aia in asa hal la creieri cu asemenea hemoragie! Cat despre anestezie, la fel mi-a spus si anestezistul meu, ca nu va durea dupa operatie, ca e o tehnica speciala si nu stiu ce substante-minune folosesc ei Sper sa aiba dreptate.

Doamne ce ma bucur pentru voi toate, fetele cu bebicii deja in brate.
Va pup cu drag.

Murica 34+ si Evelyne-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns murica spune:

Revin...
dar ce au spus fratiorii??

Murica si Evelyne, 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Ioana , ai o fetita perfecta !!! Doamne, cat e de frumusica, ce obrajori perfecti si ce parut frumos avem !!! Ma bucur asa de mult ca ai intrat sa ne aduci vesti! Eram tare ingrijorate! Imi pare rau sa stiu ca experienta nasterii Sabinutei a fost umbrita de comportamentul, pe care nici nu stiu cum sa il calific, personalului medical dintr-o tara atat de evoluata!

Nana 34+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Ruxi, Sorana, mersi de raspunsurile la intrebarea cu tampoanele !
Sorana , multumesc de felicitari! Era cazul sa creasca si iubiricea mea mai serios, ca in ultima vreme a cam tras mata de coada .

Nana 34+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Citat:

SABINA

Ioana,

frumos,emotionant,sa fiti sanatoase si sa va aduca numai bucurii
ce papa Sabina?

fetita mamei
NIKOL34+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

se ocupa cineva sa treaca povestile nasterilor bebelusilor acolo undeva.....nu am idee cum se face,asa am procedat la odiseea din 2006?

si eventual un album special cu bb burticilor cu flori de liliac,deja au inceput sa apara poze si povesti

ce parere aveti?

fetita mamei
NIKOL34+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Uaaaa ce bebelina scumpa si grasuta
Felicitari Artu multa sanatate si sa auzim numai de bine
Am fost si eu azi la un control scurt asa de 10 min ca abia pe 28 Aprilie fac eco de trim III.
Bebe e bine, tot mai mare cu o sapt. jumatate, are aproape 1,8kg acu la 29 de sapt.
In sfarsit incepe sa-mi treaca si mie raceala da acu sotu cica are febra si il doare in gat.Jur ca-l culc in garaj daca raceste ca eu de trei sapt m-am saturat sa stau cu mucii in batista.
Pup,

Bia

Bia 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

Ma alatur si eu dupa un Paste prelungit. Am avut niste musafiri din Germania, iar acum am de lucru pana peste cap.

Multe, multe felicitari si un bun venit calduros floricelelor care s-au nascut acum de sarbatori. Sa fiti fericite si sanatoase si papacioase Sabina, Ekaterina si luptatoarea Iustina.

Carla, am vazut si eu pozele cu mazarichile. Sunt niste dulceturi. Asa micute si delicate.
Ioana, mai ai putintica rabdare. Bine ca ai si sotul langa tine. Si noi suntem alaturi de tine cu gandul, tot timpul. Ma bucur mult pentru tine ca a venit si lapticul.
Arturica, doamne ce oameni si pe acolo, sa traga atata de timp cand riscurile erau atat de mari. Bine ca sunteti amandoua sanatoase. dulci Sabinei, care este o scumpete, iti vine sa-i mananci falcutele.

Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008 si +27

Mergi la inceput