BravoSabina, Artu ! Flori liliac mai-iun-2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 5
bubu30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui n_a_n_a Oare s-ar supara Carla daca am incarca pozicile mazarichilor in albumul ei de pe Webshots? Sa fie mai la indemana pentru toate fetele... Voi ce ziceti? Ruxi, n-ai ceva vesti de la Vero inca? Nana 34+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana amr: -6 |
Nu cred ca s-ar supara, de ce sa se supere ca doar am face un lucru frumos si din moment ce ea ni le-a trimis si a vrut sa le vedem ...
Nu mai am nici o veste de la Vero.
Si eu sunt curioasa pt. ca dupa prima evaluare de marti mi se pare ca nu e asa grav cum a zis dr ei prima data si ma gandesc ca dupa cateva zile sub observatie ar cam trebui sa ii dea drumul acasa.
Cel putin eu am avut o colega de salon care avea probleme mai mari cu lichidul, pierdea mult si mai avea putin lichid ramas, si au lasat-o acasa dupa 3 zile ca oricum nu aveau ce sa ii faca.
Ruxi 33 + cu
AMR ... cine stie ?
n_a_n_a spune:
Am uploadat pozele mazarichilor, exact asa cum le-a trimis Carla; daca on sa vrea o sa editeze ea cand o sa poata.
Sa speram ca o sa scape si Vero de spital cat de repede... E deprimant sa stai acolo...
Nana 34+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -6
mommy_to_be spune:
Buna dimineata la amiaza burtici!
Eu tot cu nasul infundat si gatu-n pioneze m-am trezit Tot sper sa treaca... Am visat azi noapte ca se facuse deja 31 mai si eu nu mai nasteam odata (in conditiile in care am DPN pe 22 mai). Stateau doctorii pe langa mine si ma masurau, ma descantau, poate poate, insa Maya mea, in loc sa vrea sa iasa de acolo, tot scotea manutele prin burtica si ma prindea de degete... Vis de gravida...
Maribell, felicitari pentru bebica grasunica!
Nati, te asteptam cu vesti bune de la doctor!
Dana, si bebelina mea a fost foarte activa si zvapiata ieri, in burtica. Da' eu nu ma supar. Prefer sa o stiu asa, decat sa-mi fac griji ca nu misca.
Crissy, nu te necaji cu kg astea. Daca ai puterea sa nu mananci prostii, cum ar fi multe dulciuri si prajeli,sa stii ca nu te ingrasi chiar asa mult, chiar daca se zice ca dupa 30 de saptamani pui 500-1kg/saptamana. Eu din saptamana 29 am trecut asa... la mancat sanatos si m-am mentinut. Problema a fost ca de Paste nu m-am putut abtine de la cozonaci, si miel, si iar am mai pus cate ceva... In legatura cu preturile la doctor, te inteleg perfect!!!! Eu am ramas socata cand am vazut ca pe morfofetala de 22 sapt. facuta in Buc la eco 2D am dat 300 RON, iar la cea de 32 de saptamani pe care am facut-o tot la eco 2D, dar in Suceava, am dat 90 RON. Sunt cam nesimtiti cu preturile in Buc, dar ce sa-i faci? Asta e viata in capitala.
tigruta, sa te faci bine repejor. Tare nasol e cu infectiile astea urinare.
nana, bravo!!! Ce bebica grasulina ai!!! Cu tot cu +/- 300 de grame, stii macar ca are 2kg! Iar doctorul tau are dreptate! Daca iti e rau, nu mai ezita sa-l suni, mai ales ca te stii cu probleme. Oricum eu iti tin pumnii sa stea Iubirici cat mai mult la mami in burtica. Iar daca doctorul zice ca tare ii place acolo, eu zic ca are toate sansele Vaaai, te inteleg!!!! Nici eu nu-mi aduc aminte cum e sa fii supla si mobila. Ma simt atat de greoaie si inutila, incat nu-mi vine sa cred ca voi redeveni vreodata ce-am fost...
monica, ai grija mare de tine!!! Te asteptam sa revii printre noi cat de repede!
bubu, cand mai ai vesti de la Vero, te asteptam cu ele.
Eu ma ocup toata ziua cu tricotatul de rochite pentru Maya mea. Una am terminat-o dar mai trebuie sa-i atasez o panglicuta, iar a doua e in lucru. Cand termin o sa pun poze sa vedeti si voi cat de productiva poate fi despartirea temporara de sot
In rest... ma duc de 3 ori/ora la baie, noaptea nu pot sa dorm din cauza asta, cand ma intorc de pe o parte pe alta am niste dureri inghinale de zici ca ma injunghie cineva, chilotii abia reusesc sa-i trag pe mine, afara mi-e lene sa ies tocmai pentru ca stiu ca trebuie sa ma imbrac si tot asa... Chestii cu care sunt convinsa ca va confruntati si voi. Doamne..... Abia astept sa nasc!
Va pupic burticute, si va doresc o zi superba!
Mira fericita 33+cu Maya Alesandra
AMR 7 saptamani
minunea mea
bubu30 spune:
Sabina sa ne spui te rog si noua ce ai mai aflat de vaccinul bcg in spital.
Pe cand se preconizeaza ca va fi disponibil ?
Se stie ceva de productia lui ?
Ruxi 33 + cu
AMR ... cine stie ?
nikolett2445 spune:
buna burtici!
aaazi am fost la analize,si recoltat cultura streptococ
m-a intepat o albina,am reusit sa-i scot acul imediat,nu s-a umflat,durere de nesuportat,aproape ca era sa cad din picioare,eram nemancata de la analize,noroc ca ma intepat pe mine si nu copilul pt ca il tineam de manuta si la mana cu care il tineam am fost intepata am facut si noi 34 sapt
Nico B eu am tensiune,si medic cardiolog de doua ori pe luna,am regim,fara sare,fara cafea, ciocolata, kg putine,urinez normal,nu retin apa ,fara picioare umflate,o fericire,fata de sarcina trecuta,cand am avut-o numai 14-13 cu 10-95-85,
Carla felicitari pt printese,am vazut poze,mazarichi mici,le doresc sa ia cat mai repede in greutate si sa mergeti acasa sanatoase
Tatyana la cat mai multe saptamani iti doresc
Eu drum lung cu masina nu mai recomand,am fost patita,e greu,multe gropi,contractii ,oboseala la intoarcere nu stiam sa oprim la spital la urgente sau acasa
nana
felicitari pt bb grasunica
fetita mamei
NIKOL34+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)
AMR 5 saptamani
n_a_n_a spune:
Mira, Nikol , multumesc!
Mira, ce mi-ar placea si mie sa pot sa tricotez! Mama face niste lucruri extraordinare, sora mea la fel; eu sunt total afona si antitalent!
Nikol, nasoala faza cu albina! Bine ca nu ai alergii...
Parca am citit mai de mult ca sunt tampoane speciale, pentru nastere, pentru lohii in farmacii: din alea din tifon cu vata la mijloc. Despre ce farmacii e vorba? Eu am intrat ieri in vre-o doua no name si se uitau la mine ca la OZN-uri cand am intrebat. Cine a cumparat asa ceva, raspundeti-mi, va rog. De la spital mi s-a spus sa nu imi duc absolut nimic in afara de poseta si hainele de pe mine, dar parca vreau sa am minimul necesar, just in case.
Nana 34+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -6
Madamar spune:
Bun gasit fete frumoase!
Asa ce mi-ati lipsit: nu am avut net pina azi, de acum 2 zile, pe seara... si acum am iar de recuperat!
Suntem bine in general, cu excceptia micilor dureri... pe ici-colo, despre care sper sa nu fie contractii... adik nu accept cu nici un chip!:)
Citesc si revin!
Marlena (Mary)32+cu minune de Tudor Mateo
AMR 7 saptamini
Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!
bubu30 spune:
Nana cineva zicea aici mai demult ca astfel de tampoane se gasesc in farmaciile Sensiblu, dar eu nu am mai fost sa caut, deci nu stiu daca e adevarat.
Dar poti sa iei numar de pe net si sa suni la farmaciile Sensiblu din Arad sa intrebi.
Initial si eu am zis ca imi cumpar, dar cum nu am cumparat la timp cand puteam umbla la shopping, mi-am facut eu acasa.
Ruxi 33 + cu
AMR ... cine stie ?
Crissy_C spune:
Mira esti o scumpa. Da, stiu ca tu ai tinut regim sanatos si chiar ai reusit sa slabesti un pic parca, eu as vrea macar sa raman la greutatea asta inca vreo saptamana doua trei, si apoi sa pun maxim 400 - 500 g pe saptamana... Chiar nu mananc prostii (exceptand Pastele), dulciuri aproape deloc, salate multe, paine f putina, dar uite ca tot se pune fiecare gram ingurgitat Dar gata, ma duc din nou la aqua gym, ca n-am mai fost de vreo 2 saptamani shame on me
In alta ordine de idei, ce frumos ca stii sa tricotezi! Cred ca sunt adorabile rochitele, sa ne pui poze.
Nikol, ce nasol cu albina, eu cam am fobie de ele, fac urat tare cand le vad, nu ma pot abtine, si nici macar nu m-a intepat vreuna pana acum... sa treaca
Cristina, fericita 30+ cu Patricia
AMR 9+
carla_2008 spune:
Merci Bubu30 de raspuns.Da, ma gandeam eu ca nu are cum sa fie mai usor mai incolo.Deja ma incalta sotul si patul e cel mai bun prieten al meuCum platesti doar 60 lei pe vizita????Si de cand te-a chemat tot la 2 sapt la control?Ai facut injectia pt maturarea plamanilor?Si testul de glucoza?
Cum pot sa vad si eu mazarichile Carlei??Tare as vrea!!
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
22+ Carla Maria si Cristian Alexandru
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP