Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010!!(33)
Raspunsuri - Pagina 9
kiti2205 spune:
Mda, factorul umflat picioarele si aratat urat nu l-am luat in considerare... hmmm... sper sa nu fie cazul
Kiti, 13+ si mami de Vlad (15.05.2006)
lucianna_83 spune:
stiu ca sunt destul de scumpicele hainele de gravide....dar exista o gramada de bluzite largi de sub sani, sau pur si simplu incepeti sa va luati bluze cu 1-2 nr mai mari.....eu pt casa am tricouri mai mari, chiar si pt parc ....depinde de serviciul fiecareia dar mai sunt si alte variante mai ieftine decat o pereche de pantaloni cu burtica de la rococo pe care am dat peste 1 mil. :(
11+ si mamica de 22.08.2008
Klarisse spune:
Lara ce povestesti tu acolo este senzational insa aqua gym in Iasi nu stiu daca se face si mai am o mic pitic pe creier..sa nu iau ceva de prin apa ca sunt convinsa ca nu sunt obsedati de igiena cei de acolo. Pilatesul imi este cel mai 'comod' din ce am studiat pana acum. Te pup
Klarisse graviduta 13+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
eveline spune:
Am fost deunazi in Metro si ori am innebunit ori aia au o gramada de bluze de gravide...bineinteles ca nu scrie asa ceva, dar majoritatea sunt largi de sub sani...de vara, cu maneca scurta...in jur de 35 roni. Nu am mers pentru asta dar nu-mi venea sa cred cand am vazut...chiar am de gand sa-mi iau vreo 3 bucati si-mi mai trebuie niste pantaloni si am scapat pentru vara. La sarcina trecuta tare bine m-am inteles cu niste pantaloni de in, dintr-aia cu snur in talie...am avut o pereche lungi si una trei sferturi...super. Insa de atata purtat s-au ros si nu-i mai am...tin minte insa ca tare ieftini erau.
14+ si mamica de Bianca
ionela.n spune:
Pantalonii de in chiar sunt o idee buna.
Am facut lista cu ce ati zis voi pe aici si poate reusesc sa merg in cautari in weekend
--------------------------------------------------
In al , sunt in 13+
poxi8 spune:
buna-ziua gravidute;
desi nu am scris decat o data la inceputul odiseei, am citit cu interes tot ce ati scris; acum ma incumet sa va povestesc despre noi:
suntem bine, avem 16 sapt+,suntem sanatoase, DT a iesit OK(desi sunt mai batranica- am 33 ani), analizele de sange sunt relativ bune(nu am Ac. pt. toxoplasmoza si rubeola- deci trebuie sa fiu destul de atenta; si deasemenea am o infectie vaginala cu streptococ, dar pe care ma mai gandesc daca sa o tratez sau nu- voi naste sigur prin cezariana) si vestea cea mai mare este ca ....suntem FETITA; sunt extrem de incantata intrucat mai am 2 baieti(de 6 si respectiv 2 ani); sotul este si el destul de vesel, desi la inceput nu a dorit deloc sa mai avem si al treilea copil(pt. noi aceasta sarcina nu a fost programata, dar eu am simtit din prima clipa ca va fi mica mea minune, asa ca am mers mai departe indiferent de parerea lui); restul lumii inca nu stie nimc(parinti, priteni, colegi de servici), dar vor afla cat de curand;
apropo de kg: la mine nu se vede deloc(am slabit 3,5 kg- intrucat m-am simtit cam rau), dar acest lucru nu ma deranjeaza(la celelalte 2 sarcini s-a vazut cam dupa 5 luni si am luat 9, respectiv 8 kg); cred ca asa sunt eu;
va rog sa-mi colorati si mie un carucior roz la inceputul listutei; dr. cu care voi naste este dr. Ranga- Giulesti, Bucuresti
sper ca de acum sa fiu mai activa la scris, dar daca nu oricum citesc tot;
pupici
ps: cum sa fac sa-mi apara la semnatura poza cu graviduta si carucior colorat?
crina-s spune:
Kiti . Stiam eu ca nu o sa ma judeci daca nu ma duc la botez.
Poate totusi o sa-mi fie bine. Speranta moare ultima.
15+
crina cu
dariana29 spune:
Buna gravidutelor!
Va urmaresc in continuare "din umbra", dar azi voiam sa va impartasesc si voua faptul ca am fost la eco, ca suntem mari, mai mari ecografic cu 4 zile, si ca...se pare ca o sa avem un flacau! Taticul lui e foarte mandru, a intrat si el la eco, i se citea emotia pe chip. Ce as vrea eu sa va intreb este : sexul copilului la 15 saptamani de sarcina poate fi sigur stabilit, sau pe parcurs putem primi alta veste? Nu de alta, dar eu m-am vazut mereu mamica de domnisorica!...Bineinteles, o sa-mi iubesc bebeul orice ar fi, dar sunt curioasa cat de mare e marja de eroare!
Mie nu mi-a recomandat medicul nici DT, nici TT...desi am 30 de ani!
Va pup! Sarcina usoara!
15+
kiti2205 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crina-s Kiti . Stiam eu ca nu o sa ma judeci daca nu ma duc la botez. Poate totusi o sa-mi fie bine. Speranta moare ultima. 15+ crina cu |
Tu si bebe sa fiti sanatosi, ca te revansezi tu fata de finut/finuta.
Mai e un pic si vine ziua ta si ecografia mea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kiti, 13+ si mami de Vlad (15.05.2006)
eveline spune:
Dariana, uraaaa, felicitari pentru flacau sanatos si voinicel! Tot cu vesti dintr-astea sa mai vii! Parerea mea ca totusi n-ar trebui sa mai ai surprize de la varsta asta...doar sa nu fie bun medicul, eu zic ca e destul de avansata sarcina pentru a fi sigur.
Cat despre teste ce sa spun...parerile sunt impartite...in unele tari le recomanda doctorii la orice varsa, in altele nu...la noi se pare ca sunt recomandate de doctori doar daca ai 35 ani sau antecedente in familie.,...suntr mai raruti cei care le recomanda oricum....
14+ si mamica de Bianca