Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010!!(33)
Raspunsuri - Pagina 10
geo_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dariana29 Buna gravidutelor! Va urmaresc in continuare "din umbra", dar azi voiam sa va impartasesc si voua faptul ca am fost la eco, ca suntem mari, mai mari ecografic cu 4 zile, si ca...se pare ca o sa avem un flacau! Taticul lui e foarte mandru, a intrat si el la eco, i se citea emotia pe chip. Ce as vrea eu sa va intreb este : sexul copilului la 15 saptamani de sarcina poate fi sigur stabilit, sau pe parcurs putem primi alta veste? Nu de alta, dar eu m-am vazut mereu mamica de domnisorica!...Bineinteles, o sa-mi iubesc bebeul orice ar fi, dar sunt curioasa cat de mare e marja de eroare! Mie nu mi-a recomandat medicul nici DT, nici TT...desi am 30 de ani! Va pup! Sarcina usoara! 15+ |
felicitari dariana pentru vesti! din cate stiu eu sexul copilului se poate schimba chiar si cu o luna inainte de nastere (nu cunosc de ce factori depinde treaba asta), dar iti recomand sa nu te grabesti sa cumperi hainute de o anumita culoare pentru ca s-ar putea sa ai surprize. Eu una asa fac, pregatesc pe toata lumea ca nu se stie sigur pana nu se naste ce o sa fie.
geo 17+ un si o surprize...surprize!
kiti2205 spune:
Dariana, nici eu nu am facut TT sau DT la primul bebe. Acum, dr mi-a zis sa fac TT, ca asa este recomandat. Oricum, pt linistea ta, cred ca poti sa faci o eco 3d, sa masoare pliul nucal al bebelui. Daca ala este in limite, atunci poti sa dormi linistita
Kiti, 13+ si mami de Vlad (15.05.2006)
eveline spune:
De-acum doar un TT rapid...daca vrei.
E tarziu pentru pliu nucal, nu mai are relevanta de-acum.
14+ si mamica de Bianca
ionela.n spune:
Fetelor, daca DT iese bine mai trebuie facut si TT sau nu neaparat?
--------------------------------------------------
In al , sunt in 13+
Clabuc spune:
Buna fetelor!
Imi cer scuze ca n-am intrat pana acums a va spun cum a fost ieri la echo, dar am avut si motive ... de ieri, de la ora 16 sunt matusica!!! URAAA!!!!!!!! S-a nascut primul meu nepotel: 51 cm si 3550 g (exact asa a fost si Clarinda). Am fost in rpiza toata ziua, dup-aia am fost la ea la maternitate. Maine se pare ca le da drumul acasa si ii aducem noi.
La echo a fost bine, nu mi-a spus sexul copilului (doctorul meu nu prea se baga la a spune sexul atat de devreme), mi s-a spus ca va fi fetita in proportie de 70% cand am fost la Medsana, la Hadi pentru masurarea translucentei nucale. Eu, pe 19 aprilie, voi merge la CMU, la Iosup si el imi va spune sigur ce este. Important e ca a zis ca totul e bine si sa continui cu Elevit si sa nu mai iau Utrogestan. In greutate cred ca am luat maxim 1 kg, dar burtica se vede destul de bine.
Si eu locuiesc in Drumul Taberei si lucrez in Romana. Eu obisnuiam sa merg la bazin la Lia Manoliu, dar nu toti duc certificate medicale care sa ateste ca sunt sanatosi, dau 5 lei de-o bere portarului si intra. Din cauza asta n-am mai fost de la sarcina cu Clarinda, m-am gandit sa nu iau vreo boala ceva. Obisnuiam sa fac vreo 30 de bazine (olimpice) intr-o ora si imi placea la nebunie, dar mi-e frica in continuare sa nu ma trezesc cu cine stie ce boala care sa afecteze copilul. In Dr. Taberei chiar nu stiu vreun bazin.
Va pup si va multumesc mult de prijin si de ingrijorare!
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 14+
Poze Clarinda
kiti2205 spune:
Laly - felicitari si pt nepotel si pentru echo
Kiti, 13+ si mami de Vlad (15.05.2006)
ionela.n spune:
Clabuc, sa traiasca si sa fie sanatoasa mica minune
Felicitari pt rezultatele bune de la doctor!
--------------------------------------------------
In al , sunt in 13+
eveline spune:
Ionela, mie dr mi-a zis ca nu mai trebuie TT daca DT a iesit bine.
Clabuc, felicitari si pentru bb tau si pentru nepotel!
14+ si mamica de Bianca
chichiutza spune:
Clabuc, felicitari pentru nepotel si pt bebe tau! Sa creasca sanatosi si frumosi si tare fericiti!
Azi asa pe neasteptate m-am apucat si eu sa-mi fac eco, asa c-am aflat ca suntem bine, a crescut bebeutsa chiar cu 3 zile mai mult decat varsta de sarcina, dar dr de la spital nu mi-a confirmat ca e fetita! Mi-a zis ca nu-si da seama ce e, bine, si aparatul e foarte vechi. Sper din suflet sa nu se schimbe nimic, sa ramana fetita mea draga.
Cristina 14+
eveline spune:
Bravo chichiutza, felicitari...uite-asa imi faci si mie pofta de un echo...
M-ai binedispus, inteleg ce spui si sunt total de acord cu tine, sa stii ca nu vreau sa te contrazic, insa daca o sa "devina" baietelul tau iubit iti spun eu ca n-o sa-l dai pe 1000 de fetite... he he, ce-mi place cand aud de dragoste dintr-asta, imi lumineaza ziua...
14+ si mamica de Bianca