Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010!!(33)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geo_s spune:

Ionela si eu stiu la fel, ca daca DT iese bine si mai ales ca nu ai antecedente in familie, nu mai e nevoie de TT. Cel mai bine intreaba medicul tausi vezi ce-ti raspunde.

geo 17+ un si o surprize...surprize!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Clabuc, ma bucur pentru tine. Felicitari pentru eco si pentru nepotel . Sper ca a fost o nastere usoara.
Va , imi strang lucrurile sa ma duc acasa, gata cu munca pe ziua de azi.

mamica de fetita si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Eveline sa stii ca nasa si o prirtena foarte buna au cate un baietel si-si doresc inca unul. Au zis ca e super sa fi mama de baiat. Eu stiu...m-am visat toata viata mama de fetita. Dar daca va fi baietel, sunt sigura ca va fi baietelul meu iubit. Nu se poate altfel, la cat de greu am ajuns la sarcina asta!

Cristina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_s spune:

Clabuc, felicitari pentru nepotel - sa bem pentru treaba asta!

geo 17+ un si o surprize...surprize!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Eu n-am avut niciun fel de preferinte insa dupa ce am avut-o pe Bia nu ma pot imagina altfel decat mama de fetita...atat de lipicioase, de dragastoase, de...fetite... Oi vedea eu cum o s-o scot la capat de data asta

14+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Eu am facut DT sapt asta si cred ca sapt viioare e posibil sa vina rezultatul. Daca nu, atunci cealalta sapt.
Pe 11 mai merg din nou la dr cu rezultatul de la DT si o sa imi fac o alta listuta cu intrebari. Asta cu TT va fi una dintre ele

Ma bucur cand aud vesti bune legate de eco si de bebei

--------------------------------------------------
In al , sunt in 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Buna fetelor
astazi am lenevit pana tarziu apoi am fost la epilat ,durere mai mica decat na asteptam dar statul pe burtica nu prea mi-a placut, cred ca data viitoare spun pas stau pe o parte, am facut si un somnic de dupa amiaza,ce sa mai rasfat complet.
Ionela haine de gravidute inclusiv pantaloni cu banda elastica gasesti la Kiabi,de acolo mi-am luat colanti o rochita si doua bluze dar in mod sigur am vazut si pantaloni.
Geo cum adica se poate schimba sexul copilului cu o luna inainte ... Nu cred poate nu vede bine dr de prima data..
Clabuc sa iti traiasca nepotelul!
Daca lucrati prin Romana Victoriei ce ati spune sa ne cunoastem, poate la un pranz daca sveti pauza de masa.

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgescu oana

Buna fetelor
astazi am lenevit pana tarziu apoi am fost la epilat ,durere mai mica decat na asteptam dar statul pe burtica nu prea mi-a placut, cred ca data viitoare spun pas stau pe o parte, am facut si un somnic de dupa amiaza,ce sa mai rasfat complet.
Ionela haine de gravidute inclusiv pantaloni cu banda elastica gasesti la Kiabi,de acolo mi-am luat colanti o rochita si doua bluze dar in mod sigur am vazut si pantaloni.
Geo cum adica se poate schimba sexul copilului cu o luna inainte ... Nu cred poate nu vede bine dr de prima data..
Clabuc sa iti traiasca nepotelul!
Daca lucrati prin Romana Victoriei ce ati spune sa ne cunoastem, poate la un pranz daca sveti pauza de masa.

Martie-Aprilie

Daaa, uitasem de Kiabi.
Pai eu lucrez pe la Statuia AViatorilor, poate facem o intalnire cu fetele care mai trebaluiesc prin zona, la masa, la un bazin, pe undeva

Kiti, 13+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Mi- ar placea dar de saptamana viitoare ,saptamana asta sunt in concediu

Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Oana, Kiti, unde gasesc magazin Kiabi?
Eu stau in zona Ghencea si sincer n-am auzit de magazinul asta

--------------------------------------------------
In al , sunt in 13+