Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010!!(33)
Raspunsuri - Pagina 12
kiti2205 spune:
Cred ca deocamdata doar in Berceni, la Mall Grand Arena. Stiu ca tb sa se mai deschida unul in TItan, la Auchan, dar nu stiu dc e deschis sau nu inca
Kiti, 13+ si mami de Vlad (15.05.2006)
georgescu oana spune:
Vis a vis de Auchan Militari,acolo am fost eu.
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
kiti2205 spune:
Da, alea de gravidute da, dar am vazut niste body-uri de bebe
Iti venea sa le mananci
Kiti, 13+ si mami de Vlad (15.05.2006)
Klarisse spune:
Na ca ne-am trezit si noi dupa un somnel bun. E minunat concediul asta..
Clabuc felicitari pentru nepotel si pentru bebelinul tau jucaus.
Burtica si mie mi se vede putin, mi-am achizitionat niste rochitele frumoase tare, dar astept vara sa trec la rochiile lungi, balerini si genti xxl..chiar daca am sa fiu cat Asia tot chic am sa ma simt.
Klarisse graviduta 13+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
georgescu oana spune:
Klarisse gentile sunt tot pentru gravidute,nu,ar trebui sa imi cumpar si eu doua
Bravo tie nimic nu ne opreste sa fim la moda, mai ales ca o sa fie cald si bine
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
fulguta28 spune:
Ahhh, sunt asa de fericita...
Maine merg sa-mi ridic rochia de mireasa. Abia astept sa o probez
Cat despre rochite si alte chestii de graviduta, ori mi le fac singurica, ori le cumpar de pe net. Sunt fan shopping on-line. Tot ce am cumparat pentru nunta, rochie, pantofi, marturii etc., de pe net am luat. Sunt foarte multumita de calitate/pret.
uta28 este 13+
LUANASHANA spune:
Buna seara burtici !
Apar dupa o lunga disparitie. M-am speriat atat de tare de tot ce s-a intamplat la inceputul odiseei cu unele fete incat am cazut in depresie. Am stat cu sufletul la gura pana saptamana trecuta cand am avut morfo de trimestrul 1, dar sta nu inseamna ca nu v-am urmarit din umbra, timid...
Pana acum suntem bine, avem un baietel 99%, are 60 gr si 7 cm.Sunt in asteptarea rezultelor de la DD.Translucenta nucala este in parametri.
Referitor la Kiabi, intradevar este un magazin calitativ si ieftin, eu numai de acolo ma imbrac si ma simt foarte bine in hainutele de graviduta
Iar apropo de aqua gym sau aqua materna, eu am fost o perioada la ramada majestic, este parut foarte curat,bazinul este maricel iar intrarea este 20 ron
Alte locuri unde mai puteti merge:
World Champions Club Floreasca, in jur de 250 lei
Bery Spa Iancului-240 lei
Active Center pentru cei cu venituri maricele
O seara frumoasa, poate mai revin... Acum vrea tati sa mergem dupa verdeturi si fructe
14+
fianna spune:
Aveti grija la ce piscine mergeti sa fie curate. Eu mergeam intr-o perioada in Floreasca, dar acum n-as mai intra acolo gravida. Ma refer la Floreasca de stat, nu la clubul particular. Si acum am fost avertizata sa nu intru in orice piscina ca se pot lua tot felul de infectii.
Oricum, eu zic sa profitati de racoare ca in curand asa prin iulie-august, o sa va plangeti de caldura. La mine au fost azi 39 de grade , daca vreti va trimit si voua!
fianna cu printisorul Matei
12
Mari-Mariuk spune:
Buna seara!
Mama ce veselie pe aici! SUPER ASA! Despre hainute pot sa va spun ca ma simt extraordinar in salopeta mea de graviduta, mai ales ca are 2 randuri de nasturi pe lateral si o sa o pot purta pana mai tarziu. Parca am mai spus, daca nu spun acum: aici in Tulcea e mai greu cu magazinele de haine pt gravide, este unul dar pare facut pentru cei cu bugetul maxim...in schimb la magazine gen en-gros am gasit hainute foarte ieftine si usor de adaptat pentru cele ca noi. Despre bluzite, da, sunt foarte multe care nu sunt facute pentru burtici, dar se potrivesc de minune si sunt destul de ieftine...am vazut chiar si cu 20 lei/buc (acum, nu se stie cat de mult tin).
Mariuk 14+