Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010!!(33)
Raspunsuri - Pagina 8
pianna spune:
Fetele eu acu' am vazut ca am carucior albastru pe prima pagina.
N-as avea nimic impotriva, (mai ales ca-s curioasa de nu mai pot) dar momentan nu am aflat nimic de asta si din pacate nici azi nu cred ca ma lamureste doctorelul ca e prea devreme.
Asadar cred ca trebuie mutat un picut mai sus caruciorul nadravan, il revendica careva?
11+
kiti2205 spune:
Nu stiu nimic de dr Steriu, poate te ajuta alte fete.
Kiti, 13+ si mami de Vlad (15.05.2006)
lara_c spune:
Am mai citit nitel din urma....of tare greu tin pasul...
Pianna, nu iti pierde speranta de carucior colorat la 12 sapt, mie la prima sarcina mi-a spus la 8 sapt.Acum insa am asteptat pana la 15 pt ca nu era in pozitie buna.
Cat despre burtica depinde de la persoana la persoana. La prima sarcina nu s-a vazut pana la 6 luni. De abia atunci am anuntat la serviciu - atunci era termenul limita si tot de atunci am prima poza cu burtica.
Bine, dezbracata se vedea, dar imbracata nu.
Acum tot asa nu se vede nimic , n ici macar in costum de baie. Dar eu nu ma stresez caci primul bebe a avut 3, 5 kg cu toate ca toata lumea imi spunea ca o sa am bebe super mic ca nu am burta mare...Degeaba le spuneam eu ca la eco imi mi se spune chiar ca e cam maricel pt statura mea....
Am o colega insarcinata doar in 14 sapt , are o burtica mare mare. Si ea e tot la al doilea copil si nu a ramas cu kg in plus. Deci asa reactioneaza corpul ei. Nu inseamna ca e rau sau bine..
Mari pot te intreb, nu sunt analizele gratuite la spital? Eu asa stiam.
Chair daca tb sa platesti e bine sa le faci, chiar daca tb sa te imprumuti. Doar dupa nunta restitui imprumutul usor.
Cu mersul la Constanta te inteleg prea bine....Eu locuiesc in Bangladesh si pt testele mai importante merg tocmai in Thailanda. La sfarsitul lunii ma pregatesc sa plec pt eco de 20 de sapt. Si stau la hotel acolo, avion etc, dar trebuie..
Cum i-am spus si Zozelei mai sus e f important sa le faci..
Bafta!!
Klarisse, de ce nu incerci aqua aerobic?
Eu fac de 2 ori pe sapt, nu e special pt gravide dar mai este o tipa insarcinata in vreo 8 luni.
E super.Apa amortizeaza miscarile bruste si in acelasi timp sportul facut in apa 'sculpteaza' mai bine corpul.
Nu e musai sa faci sport pt gravide. Eu fac sport in fiecare zi cateodata si 2 sporturi pe zi ( innot, tennis, squash, sala si aqua) si am intrebat medicul si mi-a spus nici o interdictie. Sigur cu moderatie fara excese si atentie la accidente. Nu ai voie mers pe bicicleta ( decat la sala), skateboard, snowboard, ski, calarie si cam orice sport unde exista riscul sa cazi de pe ceva.
A...si iti recomand mult mers pe jos.
Stiu , pare imposibil in ziua de azi. Uite ce fac eu si faceam si la prima sarcina. L a fiecare 2 ore ma ridic de la birou si merg 10 minute prin gradina. Aici avem o gradina superba in curtea institutiei unde lucrez. Pacat ca e tare cald 38 de grade...
Nu am pauza d e masa dar la sarcina trecuta lucram in UK si aveam o ora.Jumatate de ora mergeam non stop prin curte . Ajuta enorm la digestie, circulatie, dureri de spate.In nici un caz nu e bine sa nu te ridici de la birou 8 ore.
Vorbiti cu sefii , cred ca si in Ro aveti dreptul prin lege la pauze mai dese.
Lara w17+ Jamie and Huckleberry Errie 18mths
Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India
ionela.n spune:
Burticilor, unde pot gasi haine de gravidute mai ieftine, in Bucuresti?
Ma refer ma magazine in oras, nu cele virtuale. Ma intereseaza niste jeansi cu bata elastica. Cam toti pantalonii au inceput sa ma stranga la burtica
--------------------------------------------------
In al , sunt in 13+
kiti2205 spune:
Hmmm...salopete de raiat sau jeans gasesti cu siguranta in IDM si sunt mult mai ieftine decat in alte parti. Dar jeansi-jeansi cred ca doar la de astea specializate, si cred ca sunt mai scumputi. Este un magazin chiar la Sf Gheorghe, in rond acolo, parca Rococo. Mai este unul pe Stefan cel Mare, cand iesi din pasaj pe stanga... Daca vad pe undeva, iti spun.
Ideea este ca dc sunt special pt gravide, sunt scumpe. Eu o sa incerc sa nu iau prea multe de astea si cred ca este mai usor tinand cont ca vine vara (sper...).
ionela.n spune:
Mersic Kiti , eu vreau macar 2 perechi de pantaloni cu care sa pot merge la serviciu. Oricum, cand va veni caldura o sa incerc sa imi cumpar niste rochitele. La mine o sa fie mai greu, pentru ca sunt genul care poarta doar pantaloni toata ziua.
Cred ca trebuie sa schimb asta
--------------------------------------------------
In al , sunt in 13+
crina-s spune:
Dragelor nici pe mine nu ma mai incape nimic. Mai nou iau treningul lui barbatu-meu prin casa ca al meu nu ma mai incape.Ieri am isit si eu 10 min. M-a dus sotul cu masina la florarie sa-mi ales lumanarea ptr botez ca suntem nasi sambata (ca el nu prea se pricepe) si am intrat intr-un magazin ptr gravide si am intrebat si eu de o rochita si mi-a aratat vanzatoarea o rochita din bumbac foarte simpla, cu bretele (care eu sincer nu as purta-o decat in casa) si mi-a spus ca e 60 ron. Doamne fereste, dar ce o fi fost cu rochita aia (cred ca era VIP). Asa ca m-am lasat pagubasa. Oricum obosisem si ma durea burtica. Am descoperit ca am in sifonier o rochita f frumoasa care egen baby dol siin cazul in care am sa ma duc la botez am sa ma duc in ea la botez. Stiu ca e aiurea ca nasa sa nu apara, insa chiar nu vreau sa ma risc si finuta mea ma intelege ptr ca si ea a pierdut 2 sarcini pana l-a avut pe al mic si stie ce inseamna. Sper sa ma ajute DD sa ma simt bine sa ajung macar la biserica. Cica nu tine mult slujba. Hainutele din partea noastra le-a cumparat fina, i-am dat noi bani si sunt superbe. Oi vedea ce o mai fi.
15+
crina cu
Klarisse spune:
Va pup dragelor, sa aveti o zi minunata.
Abia tin pasul cu voi, cand scrieti scrieti. Va invidiez ca aveti unde sa va balaciti, aici in Iasi e penurie totala..
Maine mergem si noi la ecografie, la ora 3, abia astept sa mai vad puiutul; tot maine schimbam si semnatura si sunt tare bucuroasa.
Felicitari fetelor care au adus vesti bune si bun venit noilor burticute.
Sa aveti o zi minunata, va pup.
Klarisse graviduta 13+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
lucianna_83 spune:
Hello. sunt si eu pe aici dupa o plimbarica de cateva ore cu piticu si cativa (mai multi) nervi cu socrela.
Ca vorbeati de pantaloni cu burtica, eu la prima sarcina am avut pantaloni cu burtica pt primele 4 luni (ca atata am incaput in ei) apoi am trecut la pantaloni de in cu snur pe care il legam sub burtica....e adevarat ca am mers cu ei pana in august cand am nascut, dar si vara asta voi sta la fel....o sa vad ce-o sa fac in toamna....o sa ma rog sa fie vreme calda :)).
Si eu sunt tot genu sport si numai pantaloni....iar fusta n-am indraznit sa port pt ca mi se umflau fff rau picioarele si mi se parea ca arat groaznic .
11+ si mamica de 22.08.2008
kiti2205 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crina-s Dragelor nici pe mine nu ma mai incape nimic. Mai nou iau treningul lui barbatu-meu prin casa ca al meu nu ma mai incape.Ieri am isit si eu 10 min. M-a dus sotul cu masina la florarie sa-mi ales lumanarea ptr botez ca suntem nasi sambata (ca el nu prea se pricepe) si am intrat intr-un magazin ptr gravide si am intrebat si eu de o rochita si mi-a aratat vanzatoarea o rochita din bumbac foarte simpla, cu bretele (care eu sincer nu as purta-o decat in casa) si mi-a spus ca e 60 ron. Doamne fereste, dar ce o fi fost cu rochita aia (cred ca era VIP). Asa ca m-am lasat pagubasa. Oricum obosisem si ma durea burtica. Am descoperit ca am in sifonier o rochita f frumoasa care egen baby dol siin cazul in care am sa ma duc la botez am sa ma duc in ea la botez. Stiu ca e aiurea ca nasa sa nu apara, insa chiar nu vreau sa ma risc si finuta mea ma intelege ptr ca si ea a pierdut 2 sarcini pana l-a avut pe al mic si stie ce inseamna. Sper sa ma ajute DD sa ma simt bine sa ajung macar la biserica. Cica nu tine mult slujba. Hainutele din partea noastra le-a cumparat fina, i-am dat noi bani si sunt superbe. Oi vedea ce o mai fi. 15+ crina cu |
Crina - sa fie bebelinul bine, sunt sigura ca cine are cap sa inteleaga, intelege
Eu am cateva rochite baby doll, asa ca la vara trec pe rochii.