Fulgusori Nov - Dec 2009 (57)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Lavi - dulcea mea dulce, multumim tare de urarea speciala, esti o dragutza si o speciala

Multumim de urale

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

HRISTOS A-NVIAT!

Am intrat special sa-i urez LMA (cu intarziere) Annabellei la implinirea celor 6 lunite. Sa cresti mare si sanatoasa si la fel de frumoasa ca si mami

Vad ca foarte multe ati inceput diversificarea...noi mai asteptam un pic. Dragos are 7650g dezbracat, deci inca creste bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

salutare la toata lumea

stiu ca n am mai scris de mult , din motive de timp in special, dar sper sa mai intervin din cand in cand si eu

suntem bine in general, am trecut si de vaccinul de 4 luni cu bine, chiuim toata ziua. Nu ne intoarcem inca si nu am inceput inca diversificarea. cred ca vom incepe la 5 luni.

si amalia de vreo saptamana se tot trezeste noaptea, scanceste un pic si daca ii pun bibi adoarme la loc. numai ca face asa si de 10 ori pe noapte cateodata.

ii tot curge un ochisor , nu stiu o fi infundat canalul lacrimar?

pupici

Natalia, fericita de Amalia Maria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ogutu1 spune:

buna,
Multumesc de incurajari. Sa va spun cate ceva despre miticuta mea: este nascuta in 28.11.2009 prin cezariana; la nastere a avut 3440g si 48,5 cm. Acum avem 7 kg si 66 cm, suntem in stare sa mancam din 2 in 2 ore.
Dar incerc sa ii reglez mesele la trei ore.
Despre mine ce sa va zic sunt o persoana vesela. Acum ma chinui cu slabitul ca lapte nu prea mai avem si am inceput dieta de slabit.

Va pupam Naty si mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Acu v-am citit si eu pe fuga ca suntem in excursie la Suceava in vizita la niste verisori. Maine revenim acasa si am mai mult timp.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Sa va mai trimit una din framatarile mele. Ia sa vedeti cu ce imi bat eu capul.
Este bine sa-i dam lui bebe, la inceput, supa de legume/legume fierte sau sa i le dam crude? Nu cumva si legumele si fructele crude sunt prea acide pt stomacelul lui bebe? Eu vad diversificarea ca pe un mic "soc" pt organism. Poate ca cele fierte vor avea un impact mai mic decat cele crude. Ca doar nu degeaba se spune sa dai mar copt mai intai si mai tarziu, marul crud?
Parca m-ar tenta sa-i dau pt inceput zeama de legume fierte sau, si dupa ce o sa-i introduc vreo 5-6 legume in supita, de abia atunci sa-i dau suc de morcov/mar crud etc.
Voi ce parere aveti?

Poze noi cu Pinky de la 3 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

ralu dar tu esti cam addicted de covrigii aia cu rozmarin..daca vrei rozmarin da o fuga pana la mine..la noi in multe zone creste ca gardul viu peste tot il vezi...mie imi plac f mult florile lui: mici si mov sunt cute...ma duc sa fac un suc de mee(eu sunt addicted de suc de mere )..va pe toate

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare. Zilele astea am tras tare sa termin de cusut mei tai-ul, v-am spus eu ca vroiam sa fac unul. Si cum am cusut eu de mana si e ceva de cusut a durat vreo 3 saptamani asa printre picaturi sa termin de cusut. Acu am luat masina de cusut de la ai mei, sa vad daca reusesc sa ma descurc cu ea ca n-am mai incercat din liceu si atunci n-am reusit.
Am pus-o si pe Teo in el, la a doua incercare a stat mai cumintica sa-i fac si poze: aici si aici.

A mea toata saptamana asta a fost in greva foamei, manca f rar si f putin. Azi a mancat in sfarsit mai bine si mai des si mai cu placere, ma dispera ca urla de numa daca incercam s-o pun la san mai des decat vroia ea.

Andre, eu zic ca e o toana. Daca ar cere mancare ar papa mult si des ca intr-un puseu de crestere care nu se mai termina. Nu ma refer la cei care de obicei cer des sa manace, ci la un copil care de la 3-4 ore ajunge sa ceara la 1-2 ore si treaba asta se tot prelungeste, cum spuneam ca un puseu interminabil. El n-are de unde sa stie ca urmeaza sa primesca si alt fel de papa, ptr el papa=lapticul. Asa ca n-o sa refuze lapticul in speranta ca primeste altceva.

Floricik, nu, pe mine m-a intrigat faptul ca ti-a spus ca ai viroza si ti-a data antibiotic (antibioticul pe virusi are efect egal cu zero). Imi pare rau ca n-a iesit cu tzitzi, dar da-i inainte cu pompatul ca-i bine si asa. Mai e si Laura-Andreea in aceasi situatie ca tine.

Raluci asteptam pozele.

Many, cum e funduletul lui Vlad?

Cristinica ma bucur ca ii e cuiva de folos schema mea! Macar stiu ca nu m-am chinuit degeaba s-o gandesc si s-o scriu... Succes la diversificare!

Astept sa scrieti si voi mai mult, sa va reveniti si leneveala de Paste...
Pupici la toata lumea!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

MONIS misto ca mai stati o saptamana ca o sa duceti dorul la zilele astea...

RALUCI ati primit pozele de la botez? Auzi, da cum faci tu covrigii cu rosmarin?

ANDRECLUJ poate se razgandeste mama ta si mai sta cu voi pt gaza cea mica.

DOURADOUDOU ce pofta mi-ai facut cu migdalele alea verzi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

andre ce fain cu pitica la mare...ma gandesc ce mult i-a placut sa simta apa pe picioruse...
many felicitari ca ai mers sg cu masina cu bebe
ogutu bine ai venit
raluci masaj acasa....bine-ti merge...
dankutza cum merge cu bona? ti-ai recapatat increderea in ea?
douradoudou felicitari pt vesti bune de la eco

am fost la vaccin, david a fost prea preocupat de jucarii sa planga sau sa zica ceva, dupa vaccin toata ziua am stat afara....a fost f frumos...
na vad ca nu sunt singura care are nevoie de ajutor sa dea suc la copil, daca vrem sa si ajunga in gurita lui.......si nu vad in treaba asta ca am ,,chinui'' copilu si nici noi nu suntem parinti ,,chinuiti''....asta este, nu suntem toate SUPERMAMICI...

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput