Fulgusori Nov - Dec 2009 (57)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Pupam si noi repede fulgulimea si multumesc fetelor pentru mesajele de ieri. Doamne ajuta sa se obisnuiasca mami aici, desi azi mi-a zis ca mai sta pana gasesc bona, la care i-am spus ca nu imi va fi crescut copila de un strain oricat ma costa asta si cand ii trebuie bilet de avion, sa spuna. Asta e. O sa fiti voi langa mine si ne mai imbatam pe bancuta, nu? Ioi, fetelor, nu mai ziceti de pufuleti pana vin prietenele mele, ca am ajuns sa visez pufuleti si veverite. Azi Chiara a facut cunostinta cu marea, in sensul ca i-am bagat piciorusele in apa. Erau niste valuri superbe si radea in hohote, iar cand am luat-o de pe mal a cam urlat. Nu mai am niciun dubiu ca e fata mea (asta ca in bancul cu blonda gravida). Insa, daca pana acum refuza sa pape seara, ea care e o urlacioasa daca nu e gata lapticul la ora fixa, acum si ziua mananca extrem de prost. Pana acum cerea 210 ml de 4 ori pe zi, acu abia daca baga jumatate. Mama (evident) ma bate la cap ca e semn ca cere mancare, iar eu iar sunt nelamurita, e o toana sau are mama dreptate? Diana sigur mi-ar spune ca e o toana si sa mai astept, asa-i? De fapt ma cer singura la raspunsul asta. Va pupam Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui ogutu1

Buna,
Nu am mai scris pana acum doar am citit ce ati scris.
Noi avem 4luni si 2 saptamani (facem duminica) si nu am inceput diversificarea. Vreau sa ii dau de saptamana viitoare suc de morcov si de mar.
Am mari emotii cu diversificarea, sper sa ma descurc si eu ca voi.
Ar prinde bine niste sfaturi daca aveti.

Mama de Natalia Sofia.

Bine ai venit. Trebuie sa scrii repede cateva mesaje sa scapi de moderare ca sa te putem citi in timp util. Despre diversificare s-au scris multe si cred ca fiecare a facut un mixt din ce a citit. Eu mare lucru nu am ce sa-ti spun legat de acest subiect ptr. ca inca suntem la inceput. Dupa o experienta nefericita cu suc de morcov, acum mananca cu placere mar copt si o lingura de fulgi de orez, totul intre mese.

sarbatoritilor zilei

Azi mi-am facut curaj si am plecat singura cu Vlad in masina. Am fost pana la birou, pe drum a fost linistit, cu exceptia statului la semafoare cand se enerva teribil si maraia.

Tina eu folosesc produse din gama bioderma de care sunt tare multumita, stiu ca au crema de protectie solara pana la factor 50+ dar nu stiu daca au si ptr. bebe. O sa intreb si eu.

Diana pe unde esti? nu ne mai spui nimic?

Krelia cu stai cu emotiile?

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

si bebele meu trece prin faza de nemancare ziua.
dimineata ora 8.30 masa si apoi mai mananca pe la 14.00 .
pana acum manca din trei in trei ore , inclusiv noaptea .
acum numai noaptea a ramas constanta , chiar si la 2.5 ore cere, insa ziua, mai putin..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Salutare.
Sunteti toate prin parc ? E asa frumos afara...Am fost si noi o tura prin IOR iar acum trage un pui de somn in leagan.

Cristinica pt bebe ai luat cerealele cu fulgi de orez de la milupa BIO ? Am vazut in farmacie ca cerealele astea contin doar fulgi de orez si vitamina B1.

Fug ca am treaba iar casa e cu fundul in sus.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

buna ziua

ce fac fetele cucuietele? cred ca sunteti multe pe afara ca vad ca in sud e soare si f frumos. aici e ba nor, ba soare, dar aerul e super... desi ieri au fost 6 grade, am stat o multime afara. Apropos ca ma intrebai Lumi... cel mai mult ne plimbam in parc dupa amiezile, unde pitix adoarme in ciripit de pasarele, diminetile am urcat in masina si am fost la casa bunicilor si am stat la soare / nor in curte... In rest stau mai mult ai mei cu Santiago, sunt disperati dupa el si cum e asa mare distanta intre noi si ne vedem destul de rar, am hotarat sa mai stau o saptamana

Many - bravo pentru premiera cu condusul. si la mine straniu a fost prima oara, acum plec oriunde cu el singura cu masina.

Andre - poate totusi se razgandeste buni. si daca da si daca ba, noi tot aici pe bancutza vom fi - ca niste cotofene - alaturi de tine si de toate cele care au nevoie cu adevarat de o vorba buna, de un umar, de un sfat.

Ce fain ca v-ati murat in mare, abia astept si eu . Cu diversificatu, zau daca stiu... la noi inca nu e nici o schimbare in programul de papa...

Ogutu - bine ai venit la noi . daca zici ca ne citesti de o vreme, probabil ca ai vazut ca deja s-au discutat f multe lucruri despre diversificare si s-au dat f multe sfaturi si pareri folositoare.

K - lasa sa fie vremea singurul vostru stres la botez. noi am avut pe 6 feb si pana seara a venit zapada aia incredibil de mare, dupa ce dimineata fusese mega frig. si toata lumea se uita pe geam, se zgribulea si mai baga un vin si un dans
Spor la morcovete

Lili - merci de spritz, l-am baut de dimineata

Alexa - cum is migdalele verzi? eu sunt fan semnite si mancare de aia ca la voi (eu care altfel traiesc si cu aer.... tiii ce pofta m-a luat!)
Ce face burtica ta? Ai fost la doctor?

Lavinia - cand am citit de fresh de lime mi-au dat lacrimile... am pus un lime la un fresh mai lung, din mai multe, si tot am plans de la acreala... cred ca un fresh integral din lime e moartea stomacului

Lidia - ce stire ai auzit tu
mie imi pare destul de plauzibila

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

asa, ca ramasesem restanta din cap trecut

(de fapt vad ca e o moda la noi, daca se vorbeste ceva intr-un capitol care se inchide, in capitolul nou, la revedere, deja sunt uitate subiectele si personajele )

LauraB - cred si eu ca a fost bine cu mama (eu scriu acuma de la ea din pat , in timp ce ea vede de Iulian ), dar sigur va veti gasi ritmul cel nou curand. Astept sa intri sa ne povestesti cand incepeti Marea D
Eu i-am cumparat asta iarna copilului un iepure pe care l-am tinut initial intre mine si el la alaptat si cu care l-am culcat seara. De atunci doarme cu nasul infipt in el... dar peste zi nu vad vreo preferinta anume pentru el, mai interesante sunt jucariile de ros.

Coquelicot - pentru rezumatul cu plasticul. Eu chiar ma intrebam de jucarii... ca (vroiam sa zic multe, dar de fapt cred ca toate) sunt facute din plastic

I-a trecut Capisonelului urma de la fermoar?

Dymomo - acum am inteles ce ai vrut sa spui cu 2-3 zile legume, 2-3 zile fructe etc. Intelesesem altceva in mod evident . Cred ca merge asa... si eu as vrea s-o lalai cu inceputul, nu sa-i scot vreo masa de lapte. Si azi dimineata mi-a mai venit o idee... cum doarme mult peste noapte, la prima masa a zilei, daca se satura dintr-un san, ma gandeam sa golesc celalalt san si lapticul sa-l folosesc peste zi la ce i-oi da de mancare... sper ca nu visez prea frumos (desi mi-e cam sila de... muls )

sarbatoritilor zilei!!!

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

monis stii cum arata piersicile cad sunt mici si verzi? cam asa arata migdalele verzi iar inauntru samburele este alb moale si cu un suc dlce-acrisor.sunt f f bune ..se mananca asa cu totul ..noi aici in liban macam si fistic verde..doamneeeeeee divin...mama a mancat aici kilograme ..am fost la doc sapt asta..1.48 cm si 150 batai/minut..totul ok fara hematoame sau alte chestii.....va mult ..de milioane de ori

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

Da FLORICIK cereale BIO am luat.
Am fiert niste urzici si ma duc sa ma clatesc cu zeama pe cap ca-mi cade parul de ma sperie.Voi stiti ceva solutii pt caderea parului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Monisule Multumesc , stiu, ati mai fost acolo de cateva ori pentru mine. Nu-mi place sa ma plang, tu stii asta, nu imi place sa povestesc, am zis asa, in linii mari. Si oricum e off topic. O fi cum o fi in final. Alexa Ma bucur din inima, tot asa mai departe, da?Ce dor imi e de agitate!Asta mica a mea iar a mancat 100 ml numai. Ce-o fi avand? De 4 ori pe zi 100 ml, pai n-a mancat asa cantitati mici de cand avea o luna. E vesela, rade, asa ca ma gandesc ca e o toana. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

ielooo

scuzoaiele mele, nu am reusit sa intru pana acum, dimineata am avut masaj m-a invatat si pt burta lui bubu sa vedem poate ajutam colonul, apoi am fost la mall cica sa-mi iau eu ceva, m-am intors cu creme si pantofi....pt soatza

acum pregatesc covrigei cu rosmarin, bacardi, neste ciupercutze cu unt cascaval si sunca la cuptor, pregatesc acusica neste sangria cu portocale si mere si de dulce bomboane cu rom

sa-mi traiasca baiatu' fara numar

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput