Fulgusori Nov - Dec 2009 (57)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Eu una am folosit legume congelate, inclusiv ptr papica pruncilor. Mai ales cand nu era sezonul, dar chiar si cand gaseam de ex brocolli la supermarchet, de multe ori era ofilit cine stie de cand statea pe acolo, preferam sa iau congelat mai ales ca nu gaseam tot timpul. Am citit in ceva brosura de la Iglo ca astia in 30 minute de la recoltare le congeleaza, si ca folosesc congelarea ultrarapida ca sa nu formeze cristale mari de gheata care sparg celulele, si ca la legumele congelate s-ar mentine f bine vitaminele, care se pierd rapid in doar cateva ore de depozitare a legumelor etc. Acu, in fine astia incearca sa-si vanda marfa...

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

diana, frumos mei tai-ul ...

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

na vad ca nu sunt singura care are nevoie de ajutor sa dea suc la copil, daca vrem sa si ajunga in gurita lui.......si nu vad in treaba asta ca am ,,chinui'' copilu si nici noi nu suntem parinti ,,chinuiti''....asta este, nu suntem toate SUPERMAMICI...

nu te supara pe mine dar pe cuvant ca nu vad rostul la aceste mici rautati...nu s-a referit nimeni la tine in mod special...de ce simti nevoia sa intepi persoana care a scris chestia cu chinuit copilul? poate asa simte ea in ceea ce-l priveste pe copilul ei... daca nu te regasesti in mesaj ignora-l pur si simplu

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

d-na doctor, jos palaria, esti tare

alexa - este doar o vorba cu rosmarinii, am cumparat de la benzinarie o punga si le-am servit pe fete in parc (Lidia ) si de atunci a ramas cu serveala de rosmarini, dar mie imi place gustul si mirosul daqr vin la tine aduc eu sucul de mere felicitari pt eco

eu sunt pro legume congelate, dar si de la tarani daca stii ce sa cumperi (sau daca stii taranul) mai nimeresti produse bune

pozele nu-s gata, ca cica maine, adica cele in format electronic erau gata, dar ca sa nu faca 2 drumuri, a zis ca vine maine sa aduca tot, asadar inca nitica rabdare

many, ionela, simina, ramo - cum sunt puii ?

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

ancutza, sincer nici eu nu vad rostul, dar ele totusi sunt spuse...si observ ca mie in special....era citat ce am scris eu.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

eu mor cand vad mesaje de-astea cu intepaturi...la urma urmei fiecare are dreptul la o parere si de multe ori in scris nu te poti exprima cum ai vrea...chiar daca te-a citat, nu s-a referit la cazul tau in mod special...

ce-ar fi sa trimitem mesaje rautacioase de fiecare data cand cineva nu are aceeasi parere ?! ce ar mai fi aici? sau mai bine zis, cine ar mai fi pe-aici?

iti faci ganduri aiurea...nu are nimeni nimic cu tine

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Ma chinui de la 4 sa il fac sa doarma pe Rares care e super obosit si nervos si marait. Acum il pregatesc de baie...poate dupa ...adoarme. Doamne ajuta!

Subscriu la ultimul mesaj al Ancutzei!

Mergi la inceput

aha .....si intr-adevar s-au pus atatea link-uri si s-a vorbit atata despre asta...si ma trezesc eu acuma sa pun intrebari din astea? doamne ce deplasata sunt.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Raluci...unde e cinsteaaaaaaaaaaaa???????????baga mare....da` eu vreau si o cafea, ca mor de somn...stiu ca suna cam anormal...dar...asta e....azi sunt anormala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

eu mor cand vad mesaje de-astea cu intepaturi...la urma urmei fiecare are dreptul la o parere si de multe ori in scris nu te poti exprima cum ai vrea...chiar daca te-a citat, nu s-a referit la cazul tau in mod special...

ce-ar fi sa trimitem mesaje rautacioase de fiecare data cand cineva nu are aceeasi parere ?! ce ar mai fi aici? sau mai bine zis, cine ar mai fi pe-aici?

iti faci ganduri aiurea...nu are nimeni nimic cu tine

subscriu

insa intradevar daca tot scriem sa scriem cu folos

hai fara intepaturi, ca plecam cu toatele la dovlecei

deci continuam petrecerea lu' fimiu sau ce facem

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput