Fulgusori Nov - Dec 2009 (57)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Ancutza ce fain ca papa Sabinutza . Pupam fata cumintica de mamica frumoasa



draga mea, eu sunt convinsa ca si Santi o sa fie cumintel si o sa pape tot ce-i da mami...mie nu mi se pare asa grea diversificarea asta...DEOCAMDATA ... imediat dau un fruct, o leguma ceva prin razatoarea de sticla si gata papica...cerealele nu mai zic, se dau foarte usor...cred ca greul vine mai incolo cand o sa trebuiasca facute supite, branzici, carnite si alte alea...

hai! pe bancuta toata lumea

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:


Buna seara!

Floricika,bine ati venit la clubul dintosilor!

Si la noi sunt doi,se vede si `geamanul`! Si ce fain se simt cand imi prinde mana si ma musca de degete!!! Din pacate nu pot face poze deocamdata,ca nu sta ea cu gura cascata sa-i fa eu poze...Si e tot timpul domnisoara limbuta cu treburi prin zona.

Cu diversificarea,noi suntem campioane la fite...astazi i-am facut vreo 2cm de banana cu un sfert de mar,credeti ca a mancat tot?
Nu pare sa-i placa nimic,nu vrea sa deschida gura pt mai mult de vreo 4 lingurite,dar continuam asa,poate se razgandeste. S-ar parea ca marul nu-i place piure,dar i-am dat o bucata de mar(o tineam eu,bineinteles,asigurata ca nu se rup bucatele) si rodea si sugea din marul ala de parca era cea mai buna mancare...si ce ma tinea de mana cu ambele manute,sa nu-l piarda! Cand il luam,intindea mainile sa-l apuce! La piure cred ca are alt gust

In rest...iar a luat pauza cu intorsul,in schimb se chinuie rau sa `mearga de-a busilea`,bineinteles fara sa-i reuseasca.De ridicat,nu mai spun,face abdomene la greu.Vorbeste toata ziua,dar fara `mama` si maica-mea are un fix acum sa o faca sa spuna mama....si eu ma distrez de nu mai pot pe seama lor!

Ancutzica,felicitari pt micuta macacioasa!

Ionela,RamoC,ma bucur atat de mult ca ati venit amandoua cu vesti bune!!! Pupam bebeii sa fie sanatosi!

Monis,cum va distrati?



Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Eu am auzit azi o stire la TV care m-a lasat ca la dentist si parca tot nu imi vine sa cred: adica, medicii pediatrii sunt platiti printre altele, in functie de numarul de vaccinuri pe care il administreaza bebelusilor. Cum Doamne iarta-ma e posibil asa ceva cand se stie ca unele vaccinuri sunt foarte controversate si ajung sa puna in pericol sanatatea umana? Pai de aia se chinuie ei sa convinga parintii de ”beneficitatea” acestor vaccinuri (ma rog de unele poate chiar e nevoie dar nu cred ca e nevoie chiar de toate).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

ancutza - 56 monede
lavinia - 1 specialist
rgagapie - 61 monede
scoret - 35 monede
axela - 40 monede
maya - 34 monede
bucuran - 30 monede


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Hello la ceas de seara!

Azi am trecut la un alt nivel...am facut cunostinta cu sucul de morcovel dat la lingurita. Procedeul de obtinere: - morcovelul decojit, dat pe razatoarea aceea de sticla (in forma de peste , deoseama cu mine....razatoarea, nu pestele ) apoi luat "rezultatul" si strecurat cu o jerpelitura de mini-strecuratoare. Dintr-o jumatate de morcov am obtinut fix 5ml...acu', sa nu ma intrebati cati cm avea morcovul . Si astazi, am primit un storcator de fructe de la mama...deci, am taiat si ustensila asta de pe lista. Nu vreti sa stiti catamai magaoaia este ...cred ca o voi folosi mai degraba pentru noi, decat pentru el...cel putin pana vom trece de mililitri astia, si vom incepe sa mancam serios.
Oricum, trebuie musai sa-mi iau o razatoare si o strecuratoare, amandoua noi.

Asa, in concluzie, linguritele au fost acceptate, per total, chiar daca la inceput, primul contact s-a lasat cam cu strambaturi de gurita. In tot cazul strambatura a fost diferita de cea de la vitamina C (a fost o strambatura mai dulce ). Am gustat si eu putin (poate 1 ml?) si chiar uitasem ce gust bun are acest suc de morcovi )..adica, mie imi place, nah....

Restul zilei l-am petrecut la servicel la mami, unde Rares a fost destul de receptiv si cuminte,...a si dormit vreo 30min la mine pe birou, in timp ce eu ma ospatam cu cinstea unor colegi (am stiut eu cand sa ma infiintez la vizite ) si apoi chiar s-a smiorcait putin, caci nu si-a facut somnelul complet, cand mi-l luau toate sa mi-l plimbe din mana in mana...ca pe un tichet ratb . Per total, am fost mandra de el. A fost si cuminte, a si ripostat cand nu i-a convenit ceva si a si plans putin de maraiala de somnel

Incet-incet ne apropiem de un alt eveniment important din viata noastra

Ma indrept si eu catre activitatile de dinaintea somnului ....asa ca va transmit gandurile mele bune, sanatate si pupici cat cuprinde!

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Monis maine aflam cand scapam de fire. Pupam Iuli plimbaret.
Ancutza este tare bine ca Sabinutza papa detoate. Vlad mananca foarte bine marul copt in cuptor, dar se stramba la marul crud dat pe razatoare, de cereale ce sa mai vorbesc, o lingura o mananca in 30 de minute, timp in care maraie intr-una. Momentan ramanem pe atat, mar copt si cereale, poate peste o sapt. incercam si piure de legume, sa vedem ce zice si dr. chirurg. Imi este tare frica sa nu se constipe in perioada asta.
Ma bag la somn, sper sa nu se repete experienta de noaptea trecuta cu enspemii de treziri.
NB


mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

Citat:
citat din mesajul lui floricik

Ancutza, felicitari pt canin.



nu nu...doamne fereste...un coltisor de incisiv se simte, nu de canin



_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!




Nu zisesi canin? Clar, sunt dusa cu pluta.
Ma miram eu...canin...

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Monis eu ziceam de 2-3 zile legume, 2-3 fructe, apoi cereale in ideea ca inca nu prea as vrea sa ii inlocuiesc din mese ci doar sa experimentam/tatonam noile gusturi. Adik nu ii dau in fiecare zi piure de legume pana mananca toata masa si apoi incep cu fructele. Acu nu stiu daca e bine dar nu vad de ce nu ar fi.
Intreba cineva de babycook. Eu azi l-am folosit prima data pt piureul de legume. In primul rand e f rapid. A durat coptul la abur 15 minute si apoi e usor de spalat. Nu zic ca e indispensabil dar e ok pt mamele care vor sa mearga totul repede.
Andre maine rezolv si datoria fata de tine. fetele dragi. Cum a iesit mami de la coifor? Multumita?

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Many_bani asteptam vesti bune dupa intrevederea de maine.
Lumi imi pare tare rau ca e printesica mofturica. Domnisoarele astea de mici is preocupate de silueta. Va trimitem un ca maine sa mearga mai bine. Ce face tati? E cu voi?

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Am muncit plantatiile cu rezultate bune, acum ma bag la multumita
NB

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput