Fulgusori Nov - Dec 2009 (57)
Raspunsuri - Pagina 4
grigore_tina spune:
daca reusesc sa intru pe pc-ul mare(sunt pe laptop)votez si eu fetele.pe asta nu am adresele.
Mami de Bebe Stefan (15.11.09)
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Monis maine aflam cand scapam de fire. Pupam Iuli plimbaret. Ancutza este tare bine ca Sabinutza papa detoate. Vlad mananca foarte bine marul copt in cuptor, dar se stramba la marul crud dat pe razatoare, de cereale ce sa mai vorbesc, o lingura o mananca in 30 de minute, timp in care maraie intr-una. Momentan ramanem pe atat, mar copt si cereale, poate peste o sapt. incercam si piure de legume, sa vedem ce zice si dr. chirurg. Imi este tare frica sa nu se constipe in perioada asta. Ma bag la somn, sper sa nu se repete experienta de noaptea trecuta cu enspemii de treziri. NB mami de Vlad (29.10.2009) Poze |
vai, te cred, la ce e la funduletul lui acum numai contipat sa nu fie... o sa fie bine, nu te ingrijora cred ca firele arata cum trebuie sa arate
legat de cereale..Sabina ar vrea sa ii dau urmatoarea lingurita inainte sa o inghita pe prima, si daca stau prea mult (cateva secunde adica) cu lingurita in mana incepe sa se intinda dupa ea si maraie..e fomista, nu asa
somnic usor
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
Lumi_Richard spune:
Dymo,sper si eu sa fie mai interesata de mancare....
Tati ajunge pe 12!
Voi ce faceti? Ma bucur mult ca s-a mai linistit Danut si doarme mai bine. Cred ca ce bine e cu tati acsa,chiar daca trebuie sa impartiti calc
Am muncit si eu pe plantatii-un spec in macinare pt Ancuta,unul in uscare pt....Lidia sau Rgagapie,nu mai stiu,restul monede peste 30.
Fetelor,eu va votez aproape zilnic,dar mi-e lene rau sa mai dau raportul si pe-aici cat, cum si cui....
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
lili_a spune:
Buna seara, tiu tiu tiuuuuuu, sun adunarea la bancuta, gata, v-ati facut de cap de sarbatori, mers la mall, coafor, chestii d-astea neserioase, ia toata lumea aicea sa va toarne mama un paharel cu maxima seriozitate
Monis spritzu e pregatit, alb si parfumat cu paharul aburit si citiva bulbuci deasupra
Many - sper sa va zica dr miine numai de bine. Tare dragut Vladut ca papa chestii.
grigore_tina nu stiu ce sa-ti zic cum sa-l ajuti pe bebe mai mult . Cred totusi ca mingiierile tale ii ofera alin
Ionela - ce fain ca Mihnea se simte bine si ati fost si plimbari. Uite d-aia mi-a placut mie la Ikea, ca in camera de alaptat e broasca la usa si ai intimitate, dar tot stati bine ca in Bucuresti nici un mall n-are camera d-asta. Ala nou din Berceni are o camera pregatita, dar e goala, neincalzita, si in mijloc troneaza un tomberon
Andre - of! sper ca buni sa descopere frumusetile Italiei, coafezele mai pricepute ca la noi, vremea mai prietenoasa, nepotica zimbareata etc. si sa devina mai relaxata si mai multumita acolo, ca sa fii si tu la fel
Ancutza ce cuminte papa Sabinuta. Te astept pe bancuta
Lidia dupa atita cozonac, as minca o salatica de fructe pe bancuta, nu faci tu?
K tu faci sucul de fructe pt salata. Poti sa pui si putin coniac, asa, de gust
Dymomo - suna bine ce zici tu acolo cu incercatul unei chestii la 3 zile, ca nici eu nu vreau sa-i inlocuiesc mesele, mai ales ca mi-e tare teama sa nu scada productia de lapte si mai mult.
raluci daca n-ai cazut rapusa dupa masaj, ia vino incoa si povesteste cum a fost - iti eliberez vreo 3 cm de bancuta, ca mai mult nu-ti trebuie
Hai ca trimit placinta si va astept live
Ancutza_Bro spune:
Lumi stai linistita , nu trebuie sa raportezi zi de zi productia, noi stim ca votezi
iar Annabelle o sa dea incet incet de alte gusturi si o sa pape frumusel
Lili mai stau si eu pe bancuta o jumatate de ora si apoi merg sa o adorm pe mamutica mea
Andre, Dymomo aveti PM
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
lili_a spune:
Deci eu cind va aud ce rezultate obtineti pe plantatie, mi-e si rusine. Pai eu mai mult de 5 monede n-am dat nimanui, si jur ca nu-s zgircioaba!
Eh, asa era si Isaura, avea alte talente
coquelicot spune:
Bonsoir,
Am intrat si eu live sa zic ca pic de somn si ma oftic rau ca nu sunt in stare sa vad un film, sa sorb din spritzuri...
Ma tarsai usor spre patul capisonesc....
mami de bebe MATEI (10.11.2009)
lili_a spune:
[quote]citat din mesajul lui Ancutza_Bro
Lili mai stau si eu pe bancuta o jumatate de ora si apoi merg sa o adorm pe mamutica mea
/quote]
Maimutica mea doarme de la 10, tac-so e la bere cu baietii din cartier , eu fierb mincarea ciinelui si beau de una singura
Bine ca ai venit, ca incepuse sa se invirta bancuta asta cu mine
mami de Mariuca
lili_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui coquelicot Bonsoir, Am intrat si eu live sa zic ca pic de somn si ma oftic rau ca nu sunt in stare sa vad un film, sa sorb din spritzuri... Ma tarsai usor spre patul capisonesc.... |
Staaaai! Staaaai asa! Ufff, bine ca te-am prins,iti cazuse un pufulet de la egrete
Hai da repede pe git un paharel asa, inainte de culcare ca sa visezi frumos
mami de Mariuca
grigore_tina spune:
si al meu a adormit
Mami de Bebe Stefan (15.11.09)
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848